Eğitim

Eğitim Haberleri

GAÜN'de ileri office programı kullanımı eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) kalite çalışmaları çerçevesinde 2022 yılı eğitim planında yer alan 'İleri Office Programı Kullanımı' eğitimi verildi.

Evlilik okulundan 653 çift daha mezun oldu

Şahinbey Belediyesi'nin mutlu evlilik, huzurlu toplum oluşturma adına yaptığı Evlilik Okulu projesi ile 653 çift daha sertifikasını alarak mezun oldu.

Silvan'dan Avrupa'ya staj eğitimi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde lise öğrencileri AB Erasmus projesi çerçevesinde İspanya, Macaristan ve Romanya'da iki hafta staj eğitimi gördü

Türk asrına yolculukta üniversiteler tarihi sorumluluk üstleniyor

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) ev sahipliğinde Uluslararası Türk Dünyası Sempozyumu gerçekleşti. Toplam 43 ülkeden 800'ü aşkın katılımcının bir araya geldiği sempozyum programı Türk dünyasının büyük bir buluşması şeklinde gerçekleşti.

Yeşilyurt'ta genç yeteneklere ödül

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle teknolojinin ve pandeminin etkisiyle iletişim sorunu yaşayan gençleri topluma kazandırılarak, toplumsal sorunlara ve olaylara karşı daha duyarlı hale getirmek amacıyla düzenlenen 'Genç Çalışma Grupları' projesinde dereceye giren okulların ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Kovancılar'da avcı adaylarına yönelik sınav

Elazığ Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından Kovancılar ilçesinde avcılara yönelik gerçekleştirilen eğitim kursu sona erdi.

Elazığ'da imam hatip ve müezzin kayyımlarla mutat toplantısı yapıldı

Elazığ İl Müftülüğü tarafından imam hatip ve müezzin kayyımlarla aylık mutat toplantı gerçekleştirildi.

GAÜN'de mühendis girişimcilere sertifika

Gaziantep Üniversitesi ve Gaziantep Teknopark işbirliğiyle hazırlanan Enhancer/Gaziantep Teknopark Ortak Kullanım ve Çalışma Alanında Altyapı, Kurumsallaşma ve Globalleşmenin Gelişimi Projesi Gaziantep Teknopark bünyesinde hız kesmeden devam ediyor.

İnönü Üniversitesi'ne 57 öğretim üyesi alınacak

Malatya İnönü Üniversitesi'ne 57 öğretim üyesi alınacak.

70 bin öğrenciye yapılacak bin 200 TL'lik destekte son başvuru tarihi uzatıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziantep Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında, üniversite sınavına hazırlanan ve Gaziantep sınırları içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 11 ve 12'nci sınıf öğrencilerine yapacağı yıllık bin 200 lira maddi destek için son başvuru tarihi 31 Ekim'e kadar uzatıldı.

Üniversite öğrencilerine makyaj eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümünde Makyöz Selma Kesicikan tarafından makyaj eğitimi verildi.

Elazığ'da 'İlk iş babalık' eğitimi

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) desteğiyle Elazığ'da özel bir kreş tarafından okul ve aile birliğini arttırma amacıyla eğitim programı düzenlendi.

Eğitim için seferber oldular, 3 bin 200 öğrencinin yıllık kırtasiye ihtiyacı karşılandı

Yazar ve şair Devran Sinanoğlu geçen yıl başlatmış olduğu Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kitap Okumalı ve Okutmalıyız projesiyle beraber yürüttüğü Okumak İstiyorum Hayallerime Umut Olur Musun? sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Diyarbakır'da 3 bin 200 öğrencinin yıllık kırtasiye ihtiyaçlarını gelen desteklerle karşıladı.

Polisten hizmet içi eğitim

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından 2022 yılı hizmet içi eğitimleri çerçevesinde olay yeri inceleme ekiplerine eğitimler verildi.

Başkan Gürkan, Rektör Bentli'ye hayırlı olsun ziyaretinde

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan ve görevine başlayan Prof. Dr. Recep Bentli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üniversite adaylarına 'projeksiyonlu sınıflar' ayrıcalığı

Bağlar Belediyesi'nin üniversite adaylarına yönelik ücretsiz eğitim merkezinde bu yıl 200 öğrenci kayıt yaparak eğitime başladı.

GAÜN'de Erasmus günleri kutlandı

Her yıl 13-14-15 Ekim 2022 tarihlerinde dünya çapındaki farklı ülkelerde gerçekleştirilen etkinliklerle kutlanan Erasmus Günleri (#ErasmusDays) etkinliği, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Genel Sekreteri Dr. Muhammet Musa Budak'ın katılımıyla gerçekleşti.

Aday sürücülere son ders Jandarmadan

Malatya'da 'Aday Sürücülere Son Ders Jandarma'dan' kampanyası çerçevesinde eğitimlere başlanıldı. Malatya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü Koordinesinde Trafik Jandarma Timleri tarafından,

Elazığ'da umre seminerleri başladı

Elazığ'da umreye gideceklere yönelik seminerler başladı.

Toplam 3454 haber.