Magazin

Magazin Haberleri

Politika Ve Ekonomi Habercisi Yeliz Şenyerli, Magazine Haber Oldu

Kendini bildi bileli çevresinde olup bitenleri; merakı ve anlam bulma çabasıyla topluma aktarmayı amaçladığı için gazeteciliği meslek edinen, eğitimi biter bitmez televizyonculuğa ‘Anılardan Kesitler’ adlı kültür sanat ve ‘Ekonomide Gündem’ programlarıyla başlayan Yeliz Şenyerli, 10 yıl boyunca gazete, dergi ve televizyonlarda kültür sanat, ekonomi ve politika alanlarında yazılar yazdı.

27 yıllık mucize Esra Erol’da gerçekleşti.

27 yaşında ki Arzu Emine Demirbaş, hiç görmediği annesini bulmak için Esra Erol’dan yardım istedi.

Ece Vahapoğlu Londra’da Büyüledi

Yaptığı her işte başarıyı yakalayan Ece Vahapoğlu, başarılarıyla gündemde olmayı sürdüren şöhretler dünyasının özel isimleri arasında yer almaya devam ediyor.

Annesine Yıllar Sonra İlk Kez Esra Erol'da Kavuştu

Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikâyeleri ekranlara taşımaya devam ediyor.

Malatya Park'ta çekiliş coşkusu

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin geleneksel olarak düzenlediği hediye çekilişinde şanslı müşteriler bugün belirlendi.

Usta sanatçı Nuri Sesigüzel son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'da 86 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçı Nuri Sesigüzel, Teşvikiye Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

İbrahim Tatlıses’ten sürpriz tekli

Türk müziğinin önde gelen sanatçılarından İbrahim Tatlıses, yeni teklisi 'Gözleri Bela Kız' ile hayranlarının karşısına çıktı.

Fatma Girik’in annesi 99 yaşında vefat etti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik'in annesi 99 yaşındaki Münevver Ukav vefat etti.

Nazan Öncel Moda Kayıkhane’de

Türk pop müziğinin sevilen ismi Nazan Öncel, 11 Mart'ta Moda Kayıkhane'de olacak. Konserin biletlerine ise Biletinial'dan ulaşılabilecek.

Sıla’dan Bursa’da keyifli konser

Türk pop müziğinin sevilen kadın sanatçılarından Sıla, Bursa'da kapalı gişe konser verdi.

Fatma Girik anıldı

Türk sinemasının büyük yıldızı, usta oyuncu Fatma Girik, vefatının birinci yıl dönümünde yapılan törenle mezarı başında anıldı.

En güzel ödül Özaydın'a

Meya Ajans tarafından Diyarbakır'da dördüncüsü düzenlenen 'Altın Toprak' ödül gecesinde bölgesel incelmede yılın en iyi fark oluşturan Güzellik Uzmanı Özcan Yalınkılıç Özaydın'a verildi.

Altın Toprak Ödülleri sahiplerini buldu, İHA'ya 2 ödül verildi

Meya Ajans tarafından Diyarbakır'da dördüncüsü düzenlenen 'Altın Toprak' ödül gecesinde İhlas Haber Ajansı 2 ödüle layık görüldü.

Nadide Sultan oynadı yönetmen eşi çekti

Nadide Sultan Tan Taşçı şarkısını kliplendirdi. -Nadide Sultan'dan yeni şarkıya yeni klip

Haluk Levent Gaziantep'te ücretsiz sahne aldı

Türkiye'de iyilik ve yardımlaşmanın sembolü haline gelen sanatçı Haluk Levent, Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği tarafından eğitime katkı sağlamak amacıyla düzenlenen konserde, şarkıları ücret almadan Gazianteplilere seslendirdi.

Soner Sarıkabadayı, yeni yıl gecesinde Gaziantep'te olacak

Ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, yeni yıl gecesi The Arena Hotel'in düzenleyeceği programda konser verecek. Konserin biletleri ise Biletinial'da satışa sunuldu.

Üniversite öğrencilerinden konser

Malatya İnönü Üniversitesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere ortaklaşa düzenlenen Soğuk Kış Gecelerini Türkülerle Isıtıyoruz konseri gerçekleştirildi. Öğrencilerin verdiği konsere protokol üyeleri ve öğrenciler katılarak ilgi gösterdi.

İnternetten abiye elbise alırken dikkat

Egelin Tekstil'den yapılan açıklamada, internetten abiye elbise alacak olanlara tavsiyelerde bulunarak, 'Her yerden elbise alınmaz, internet sitesinin güvenli olması lazım. Photoshop gibi programlarla duruşu düzeltilen fotoğraflar ile satışa sunulan ürünler müşterileri hüsrana uğratıyor' denildi.

'Müslüm Gürses Şarkıları' konseri yoğun ilgi gördü

Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ve Müzikolaj Orkestrası tarafından Müslüm Gürses Şarkıları konseri düzenledi.

Toplam 343 haber.