Röportaj

Röportaj Haberleri

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf İle Röportaj

“Yoga Olimpiyat Oyunları, insan bedenindeki ebedi varlığın, beden aracı ile kendini ifade ettiği bir platformdur bir bakıma.”

Şehir Mezarlığı hizmet kalitesi üst seviyede

www.malatyasurmanset.com İmtiyaz sahibi Gazeteci Resul Özbey’den Malatya Büyükşehir belediyesi mezarlıklar şube müdürü Osman Gönültaş’a ziyaret.

Başkan Manaf İle Yoga Olimpiyat Oyunları Üzerine Röportaj

Yoga Olimpiyat Oyuncusu, performansına her zaman zekâ ve yaratıcılık katar. Hem bir sporcu hem bir sanatçı hem de özgündür.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:“Bir bedel ödenmesi gerekiyorsa bunu ödemekten çekinmeyiz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kudüs'te, Gazze'de ve diğer tüm Filistin şehirlerinde ölen çocuklar değil, insanlığın bizatihi kendisidir. Yıkılan evler Filistinlilerin değil, insanlığın başına çökmektedir. Bugün İsrail'in zulmü altında inleyen masumların feryatlarına kulak tıkayanlar, hakları alçakça çiğnenen mazlumları görmezden gelenler aslında kendi felaketlerinin zeminini hazırlamaktadır. Şayet zulme direnmek ve mazluma sahip çıkmak için bir bedel ödenmesi gerekiyorsa bunu da ödemekten asla çekinmeyeceğiz' dedi.

Uluslararası Yoga Federasyonu başkanı Akif Manaf İle Söyleşi

Yaşam eğlenmek, coşmak, sevmek demek; Yoga Olimpiyat Oyunları bunu insanlığa tekrar hatırlatmak için yapılıyor.

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

Pompeo Çin’deki laboratuvarlarla ilgili endişelerimiz sürüyor

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, korona virüs salgının nasıl başladığının bilinmediğini belirterek, Çin'deki laboratuvarlarla ilgili endişelerimiz sürüyor dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hafta sonu sokağa çıkma yasağını ihtiyaç oldukça sürdürme kararı aldık. Bu hafta sonu da sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Başkan Soylu, Kovid-19 Kan İle Bulaşmaz Halkımızı Kan Bağışına Davet Ediyorum

Malatya'da çalışmalarıyla takdir kazanan ve her geçen gün hizmetleriyle Malatya da herkesten tam not alan Türk Kızılay Malatya Şubesi Son haftalarda dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınında Malatya da kimsesizin, fakir fukaranın ve hastaların umudu olmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dünya Sağlık Günü paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabında yaptığı paylaşımla sağlık çalışanlarının 7 Nisan Dünya Sağlık Günü'nü tebrik etti.

Başkan Güder'in Çalışmaları Takdir Topluyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in insan odaklı çalışmaları takdir toplamaya devam ediyor.

Özgüvenli Kendisi İle Barışık Çocuklar Yetiştirmek Önceliğimizdir

Karamel Kreş’in Farkı Özgüvenli Kendisi İle Başarılı Çocuklar Yetiştirmek Önceliğimizdir

Yıldırım, Milli Görüşü Temsil Eden Tek Partiyiz

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım gündeme dair önemli gelişmeleri ve ülkemizin geleceğine dair konuları www.malatyasurmanset.com haber sitesi Gazeteci Resul Özbay’a değerlendirdi.

Başkan Gürkan "Hizmetlerin Eşit Şekilde Olmasına Özen Gösteriyoruz"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile www.malatyasurmanset.com internet gazetesi imtiyaz sahibi Gazeteci Resul Özbey İle Özel Röportaj.

Samanlı MHP İl Başkanlığına Aday mı?

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı 2019 yılını değerlendirdi, Parti binasında açıklamalarda bulunan Başkan Samanlı MHP İl Başkanlığına Aday olacak mı ?

İl Başkanı Avşar “Ülkücü Ülkücünün Öz Kardeşidir”

MHP Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar malatyasurmanset.com Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Resul Özbey İle Malatya ve Ülke gündemini ilgilendiren konuları samimi bir ortamda değerlendirdi.

Başkan Kılınç, İTO Başkanı Avdagiç ile bir araya geldi

'Adıyaman Tanıtım Günleri' dolayısıyla İstanbul'da bulunan Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, bir yandan Adıyaman'ın güzelliklerini İstanbullulara tanıtırken, diğer yandan da Adıyaman'ı kaldıracak girişimler için çeşitli STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Kiraz

Malatya Sürmanşet İmtiyaz Sahibi Resul Özbey, CHP Malatya İl Başkanı Enver İle Gündeme Dair Röportaj Yaptı.

Güder Battalgazi İlçemiz Her Yönüyle Cazibe Merkezi Olacak

Battalgazi Belediye Başkanın Osman güderin konuğu olduk malatyasurmanset.com Genel Yayın Yöneteni Resul Özbey Sordu Başkan Güder Cevapladı.

Toplam 19 haber.