Genel

genel

Genel Haberleri

Vali Ersin Yazıcı 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programına Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Iv. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının IV. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Şehitlik Anıtı'na çelenk sundu.

Malatya Şehitliği'nde düzenlenen törende Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, şehit ve gazi derneklerinin ve siyasi partilerin temsilcileri, Şehitlik Anıtı'na çelenk sundu.

Başkan Çınar’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin kaderini ve dünya tarihinin seyrini değiştiren, dünyada eşi benzeri olmayan bir kahramanlık destanıdır. Çanakkale ruhu göstermiştir ki, dünyada bu milletin varoluş iradesini kıracak hiçbir güç yoktur.” dedi.

Başkan Gök’ün 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Sadıkoğlu, Malatya’nın sorunlarına hassasiyetle yaklaşılmasını talep etti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, esnafın, tüccarın ve sanayicinin sorunlarını dile getirerek, sorunların ivedi bir şekilde çözüme kavuşması için Malatya’ya hassasiyetle yaklaşılmasını talep etti.

Koçak, Çanakkale Geçilmez Diyen tüm şehitleri rahmet ve minnetle anıyorum

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Deneği Başkanı Güzin Koçak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürkan, Yüce Türk Milletimiz, Tarihler Boyunca Nice Zaferlere İmza Atmıştır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Ersin Yazıcı’dan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Dolayısıyla bir Mesaj Yayımladı.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı Her Sene Olduğu Gibi Bu Sene'de İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

Zirai Don Kapıda

İlimiz meyve bahçelerinde sıklıkla ilkbahar erken donları ya da ilkbahar geç donları yaşanmaktadır.

Şehitler İçin Anma Programı Düzenlendi

Malatya'da,18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Gözde Sağlık Grubu 14 Mart'ı kutladı

Malatya Gözde Sağlık Grubu'nda, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastane yönetimi, idareciler, doktor ve sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Iı. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda 14 Mart 2024 Perşembe günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi Mart Ayı Olağan Toplantısını Tamamladı

Battalgazi Belediyesi Mart ayı 5’nci ve son birleşimini Çınar Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, toplantıda beş yılda göstermiş oldukları destek ve emeklerinden dolayı meclis üyelerine plaket verdi.

Zabıtanın Yakaladığı 8 Dilencinin Üzerinden 6 Bin 272 Lira Çıktı

Elazığ'da zabıta ekiplerince yakalanan 8 dilencinin üzerinden 6 bin 272 lira çıktı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantısı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı’nda 13 Mart 2024 Çarşamba günü, saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kızılay Ramazan'da Milyonlara Ulaşıyor

Kızılay, “Bu Ramazan Sensiz Olmaz” dediği Ramazan Kampanyasıyla yardımseverlerin paylaştıklarını milyonların sofrasına taşımak için gönüllüleri ve uzman personelini seferber etti.

TSO üyelerinin sorunları Vergi Dairesi Başkanına iletildi

35. Vergi Haftası dolayısıyla Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Balıkçı’yı ziyaret eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Oda üyelerinin vergi dairesi özelinde karşılaştığı sorunları iletti.

Toplam 3604 haber.