Eğitim

Eğitim Haberleri

Öğrenci kurslarına denetim

Malatya'da, Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) denetimi gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, öğrencilere çeşitli sorular yöneltti.

Dicle Üniversitesi AB Middle Georgia State Üniversitesi ile bilimsel iş birliği

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi AB Erasmus Proje Ortağı Mıddle Georgıa State Üniversitesine Bilimsel işbirliği ziyareti gerçekleştirdi.

Diyarbakır'da 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' başladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri' Diyarbakır'da başladı.

Sanko sanat galarisi'nde'zaman sızlar 'temalı resim sergisi açıldı

Akademisyen ressam Prof. Birsen Çeken'in, yaşamın zorlukları ve pandemi sürecini tuvaline yansıttığı 'Zaman-Sızlar' temalı kişisel resim sergisi SANKO Sanat Galerisi'nde açıldı.

GAİB ekim ayı eğitim takvimini duyurdu

Üyelerine sunduğu ücretsiz eğitim hizmetiyle her geçen ay daha da faydalı içerikler sunan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Ekim ayı eğitim takvimini kamuoyuyla paylaştı.

GAÜN öğrencilerine afet kültürü semineri

-Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Göç Enstitüsü tarafından hazırlanan 'Afet Kültürü Semineri' İnşaat Mühendisliği Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İnsansız hava aracı ile zirai ilaçlama eğitimini tamamlayanlara sertifikaları verildi

Elazığ'da insansız hava aracı ile zirai ilaçlama eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Elazığ'da yükümlülerin el emeği göz nuru ürünleri görücüye çıktı

Elazığ'da denetimli serbestlik yükümlüsü çocukların ve gençlerin, ürettiği el emeği göz nuru ürünler, görücüye çıktı.

Başkan Güder'den Rektör Bentli'ye destek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli'yi ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Temizlik personelleri için kura sonuçları açıklandı

Malatya'daki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda görev yapacak olan temizlik personelleri için kura sonuçları açıklandı.

Anketlere göre tedbirler alınıyor

Malatya İnönü Üniversitesi 26 Eylül'de yeni eğitim ve öğretim dönemine başladı. İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, düzenli olarak anketlerin yapıldığını ve bu anketlerin değerlendirilerek sonuçlarının İnönü Üniversitesi web sitesinde yayınlanarak memnuniyete göre tedbirler alındığını söyledi.

Dünya şampiyonluğu Gaziantep Üniversitesinden geldi

2022 FISU Dünya Üniversiteler Dövüş Sporları Kupası (University World Cup Combat Sports)'nda muaythai branşında Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Kubilay Tarhan dünya şampiyonu oldu.

Arguvan'da eğitime destek

Malatya'nın Arguvan ilçesinde eğitime takviye yapılarak bir okulun müzik sınıfı eksikliği giderildi.

GAÜN standına ziyaretçilerden tam not

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Kuyumculuk ve Takı Tasarım Programı öğretim elemanları ve öğrencileri Ortadoğu Fuar Merkezinde gerçekleşen 16. Ortadoğu Altın, Mücevher ve Gümüş Fuarına katıldı.

Yeni Rektör Bentli'ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli'ye tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Kayapınar Belediyesi başarılı 25 öğrenciyi ödüllendirdi

Kayapınar Belediyesi, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın farklı kategorilerde düzenlemiş olduğu yarışmalarda dereceye giren 25 öğrenciyi ödüllendirdi.

Yenişehir Belediyesi kursiyerlerini kültür gezisine gönderdi

Diyarbakır'da, Başvur, Eğitim Al, İş Kapısını Aralayalım'' sloganıyla başlatmış olduğu Yenişehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim (YESMEK) projesi çerçevesinde açılan kurslarda eğitim alan kadın kursiyerler, Mardin'e kültür gezisine gönderildi.

Fırat Üniversitesi 6 alanda dünyada ilk bin üniversite arasına girdi

Fırat Üniversitesi, 6 alanda dünyada ilk bin üniversite arasına girmeyi başardı.

GAÜN'de kadın istihdamına yönelik protokol imzalandı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile GAZDAŞ Gaziantep Doğal Gaz Dağıtım Anonim Şirketi arasında kadın öğrencilere yönelik fırsat eşitliği ile mesleki eğitim iş birliği protokolü imzalandı.

Toplam 3458 haber.