Eğitim

Eğitim Haberleri

Elazığ'da, 13. Uluslararası Kimyasal Fizik Kongresinin galası yapıldı

Türkiye'de 1986 yılından beri düzenlenen 13'üncü Uuslararası Kimyasal Fizik Kongresinin Elazığ'da gala programı düzenlendi.

Özel öğrencilere özel ilgi

Malatya'da İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Okulu, Turgut Özal Özel Eğitim Ortaokulu ve Mesleki Gelişim Merkezi ile Ali Kuşcu Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda özel öğrencilere özel eğitimler veriliyor.

Kariyer Merkezi'nde bayrak değişimi

Malatya İnönü Üniversitesi Kariyer Merkezi'nde bayrak değişimi yapılarak devir teslim töreni gerçekleştirildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Zekeriyya Akdağ, Kariyer Merkezi Müdürlük görevini Doç. Dr. Hasan Yılmaz'dan devraldı.

Yurt dışında eğitim alacak öğrencilere bilgilendirme sunumu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Genel Sekreteri Dr. Muhammet Musa Budak'ın katılımıyla 2022-2023 Bahar döneminde Erasmus+ Programı ile yurt dışında eğitim alacak olan öğrenciler için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Türk akademisyenler İtalyan öğretmenleri eğitti

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilen 'Facilitating e-Learning for an Inclusive Pedagogy: e-FLIP' isimli AB projesi çerçevesinde İtalya'nın Cuneo şehrinde öğretmen eğitimleri gerçekleştirildi.

Bağlar Belediyesi KPSS sınavı nedeniyle semt pazarlarının yerini değiştirdi

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, 9 Ekim Pazar günü KPSS ön lisans sınavının yapılacağı Mevlana Halit Ortaokulu yanında kurulan semt pazarının yerini Barış Caddesi'ne kaydırdı.

Üniversite öğrencilerine sosyal hizmet uygulamaları semineri

Fırat Üniversitesinde (FÜ) öğrencilere sosyal hizmet uygulamaları semineri verildi.

Polisten üniversite öğrencilerine bilgilendirme

Malatya'da polis ekipleri üniversite öğrencilerine kadın destek uygulaması, uyuşturucu ve siber suçlarla mücadele ile terör konularında bilgilendirme de bulundu.

FÜ'de proje hazırlama eğitimi başladı

Fırat Üniversitesi'nde (FÜ) Sağlık Bilimleri alanındaki lisans öğrencileri için akademik becerilere giriş ve proje hazırlama eğitimi başladı.

GKV'li öğrencilerinden hayvanlara mama desteği

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Fen ve Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerinin yanı sıra GKV Cemil Alevli IB Diploma programı öğrencileri ile birlikte Gaziantep Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek burada yaşayan hayvanlarla ilgili bilgiler alırken beraberlerinde götürdükleri mamaları hayvanlara verilmek üzere barınağa bıraktılar.

Suçla etkin mücadele için protokol

İnönü Üniversitesi ile Malatya İl Jandarma Komutanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde, suçun önlenmesinde ve suçla mücadelede etkin görev yapılması kararlaştırıldı.

Doğru iletişimin şifreleri

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ne (HKÜ) bu yıl yerleşen öğrencilere, Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Fatih Akbaba tarafından Kampüste İletişim semineri verildi.

Fırat Üniversitesinde oryantasyon programı düzenlendi

Fırat Üniversitesi'nde birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı düzenlendi.

Diyarbakır'da taşımalı eğitim gören öğrencilerin yemeği meslek liselilerden

Diyarbakır'da Yenişehir Dicle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, köy okullarında taşımalı eğitim gören öğrenciler için temiz ve sıcak yemeklerini haftanın 5 günü gece geç saatlere kadar hazırlıyor.

Elazığ Belediyesinden okul kantinlerine denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte öğrencilerin sağlığını tehdit edecek unsurları ortadan kaldırmak amacıyla okul kantinlerinde denetimlerini sıklaştırdı.

Kazakistanlı öğrenciler GAÜN'de

Kazakistan'ın köklü üniversitelerinden Abay Kazak Milli Pedagoji Üniversitesi öğrencileri bir dönem öğrenim görmek için Gaziantep Üniversitesine geldi.

Sanko Üniversitesi SHMYO'da oryantasyon eğitim

SANKO Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda (SHMYO) 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı, oryantasyon eğitimiyle başladı.

Diyarbakır'da eğitim halkasına bir okul daha eklendi

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde 23 Haziran 2021 tarihinde temeli atılan Osman Ocak Nakiboğlu Ortaokulu coşkuyla eğitime açıldı.

Çoban yetiştiriciliği için kurs

Malatya Tarım Platformu ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, çaban bulmakta zorluk çektiklerini vurguladı.

Toplam 3454 haber.