Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Hamallık yaparak satın aldığı değirmende 40 yıldır ter döküyor

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaşayan 66 yaşındaki Abdullah Ak, 40 yıldır değirmende arpa ve buğday öğüterek ailesinin geçimini sağlıyor.

Başkan Gürkan Kuzey Kuşak yolunda inceleme bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuzey Kuşak Yolunda ciddi bir ilerleme kaydedildiğini belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuzey Kuşak Yolunun Malatya için önemli bir çalışma olduğunu ifade ederek, 'Hizmete girdiğinde Malatya'nın trafik yoğunluğunu alacak büyük bir yol olacaktır' dedi.

Başkan Güder bebek sevinci yaşayan depremzede aileyi ziyaret etti

Battalgazi Belediyesi Başkanı Osman Güder ve eşi Yıldız Güder, Kahramanmaraş merkezli depremde evleri ağır hasar görmesi nedeniyle Teknokent konteyner alanında kalan ve bebek sevinci yaşayan Rabia-Tanju Çelen çiftini ziyaret etti.

Malatya'da 19 Mayıs coşkusu

Deprem bölgesi Malatya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 104'üncü yılı coşkuyla kutlandı.

Depremde bir bölümü çöken binayı gören bir daha bakıyor

Malatya'da 6 Şubat depremlerinde bir bölümü çöken 14 katlı binayı görenler bir daha bakıyor.

Depremde yıkılan dükkanın enkazında hayata tutunmaya çalışıyor

Malatya'da 6 Şubat'taki depremlerde iş yeri yıkılan 28 yaşındaki esnaf Sevilay Dirican, enkazı kaldırılan iş yerinin bulunduğu noktada babasının ürettiği ahşap ürünleri satarak hayata tutunmaya çalışıyor.

Malatyalı depremzedelerden hakaretlere tepki

Deprem bölgesi Malatya'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye desteğin yüksek çıkması sonucu sosyal medyada yapılan bazı hakaret paylaşımlarına Malatyalı depremzedeler tepki gösterdi.

Büyükşehir Çağrı Merkezi, hafta sonu binin üzerinde çağrıyı çözüme kavuşturdu

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Çağrı Merkezi hafta sonu ülke genelinde gerçekleştirilen seçim nedeniyle oy kullanmak isteyen vatandaşlara hızlıca yardımcı olabilmek adına 7/24 esasıyla yoğun gayretler göstererek, binin üzerindeki çağrıyı çözüme kavuşturdu.

Depremzedeler sandık başına koştu

Malatya'da konteyner kentte kalan depremzedeler, kurulan konteynerlerde oylarını kullanıyor.

Uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde Haydi Çocuklar Gökyüzünü Renklendirelim temasıyla düzenlenen uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

İnönü Üniversitesine 2 yurt bağışı

Malatya İnönü Üniversitesi'ne özel bir firma tarafından 2 yurt bağışı yapıldı.

Kızılay Sosyal Market ile depremzedelerin yanında

Asrın felaketinden etkilenen illerden biri olan Malatya'da Kızılay depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor. Sosyal Market ile tüm ihtiyaçlar giderilirken, kent genelinde günlük 400 bin kişiye yemek dağıtımı da yapılıyor.

Kayserili berberlerden afet bölgesinde anlamlı hizmet

Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası öncülüğünde Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine gelen kuaförler konteyner kentte depremzedelerin saç kesimlerini ve sakal tıraşlarını yaptı.

Kızılay'dan Özel çocukların ailelerine destek

Malatya'da Kızılay Yeşilyurt Şube gönüllüleri down sendromlu ve otizmli çocukların ailelerine sağladıkları desteği afet sonrası sürdürmeye devam ediyor.

Site sakinleri ağır hasardan hafif hasara dönüşen evleri için tedirgin

Malatya'da depremler sonrası ağır hasarlı raporu verilen sitenin sakinleri, yapılan itiraz üzerine raporun hafif hasara çevrildiğini iddia ederek duruma tepki gösterdi. Vatandaşlar, riskli gördükleri evlerinin yıkılması planlanırken biranda oturulabilir denmesine anlam veremediklerini söylediler.

Depremzedelere bisikletli moral

İzmir'den deprem bölgesine gelen 3 arkadaş bisikletleri ile çıktıkları yolculuklarında depremzedelerin yanında oluyorlar.

Malatya'daki depremzede kuaförlerden meslek dayanışması

Malatya'da 6 Şubat depremlerinden iş yerleri etkilenen 2 kuaför bir araya geldikleri bir başka depremzede kuaförün iş yerinde mesleklerini sürdürüyor.

Polis depremzede çocuklara moral oluyor

Malatya'da vatandaşların can ve mal emniyetini sağlayan polis, depremi yaşayan çocukların yaşadıkları travmaları atmalarına da yardımcı oluyor.

Depremde vefat edenler için mevlit okutuldu

Doğanşehir ilçesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde vefat edenler için Doğanşehir Belediyesi tarafından Mevlit okutuldu.

Toplam 7142 haber.