Eğitim

Eğitim Haberleri

GAÜN'de engelsiz üniversite bayrakları dalgalanmaya devam ediyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından her yıl düzenlenen engelsiz üniversiteler bayrak ödüllerine bu yıl da Gaziantep Üniversitesi Engelsiz Üniversite Ödüllerine layık görüldü.

Fadıloğlu, ana sınıfı öğrencilerini ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Namık Kemal Anaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, öğrencilere kırtasiye malzemesi ve silinebilir yazı tahtası armağan etti.

Pandemi sonrası Dicle Üniversitesi'nde Zooloji Müzesi ziyaretçilerini bekliyor

Dicle Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesinde bulunan Zooloji Müzesi ziyaretçilerini bekliyor.

Minik kalplerle buluştu

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören minik öğrencileri ziyaret ederek, yeni eğitim öğretim yılında onlara başarı diledi.

Üniversiteyi kazanan öğrencilere bin 500 TL eğitim desteği

Oğuzeli Belediyesi, ilçede ikamet eden ve Türkiye'de devlet üniversitelerinden herhangi birisine kaydını yaptıran Oğuzelili gençlere bin 500 TL eğitim desteği verecek.

Sur Belediyesi kolları sıvadı, dezavantajlı çocuklara bilgievi

Diyarbakır Sur Belediyesi, ilçede bulunan dezavantajlı çocukların eğitimine destek olmak amacıyla ilçede 850 metrekare yapı kiralayarak Sur Bilgievini kurmaya hazırlanıyor.

Oğlu adına okulda atölye kurdu

Malatya'da emekli öğretmen Duran Yıldırım, okulda oğlu adına müzik atölyesi kurdu.

GAÜN'de sıfır atık ve hijyen eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) kalite çalışmaları ve sıfır atık projesi çerçevesinde destek personellerine 'Temizlik, Hijyen ve Sıfır Atık' eğitimi verildi.

Bağlar Belediyesi'nin kursuna katılan 38 öğrencinin tamamı üniversiteli oldu

Diyarbakır'da Bağlar Belediyesi tarafından açılan konservatuvar kurusuna bu sene katılan 38 öğrencinin tamamı üniversiteli oldu.

Şehitkamil'de ana sınıfı öğrencilerine kırtasiye seti armağan edildi

Şehitkamil Belediyesi tarafından 980 ana sınıfı öğrencisine kırtasiye seti hediye edildi.

Dicle ilçesinde İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı

2022-2023 eğitim, öğretim yılının açılmasıyla birlikte ders başı yapan öğrenciler, tatil sonrası okullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, her yıl geleneksel olarak gerçekleşen ilköğretim haftası Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde coşkuyla kutlandı.

FÜ 23. Otomatik Kontrol Ulusal Kongresine ev sahipliği yaptı

Fırat Üniversitesi, Türkiye Otomatik Kontrol Ulusal Kongresine ev sahipliği yaptı.

Eski Başhekim Deniz Rektör Danışmanı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Recep Bentli'nin danışmanlığına Eski Başhekim Doç. Serdar Deniz getirildi.

145 bin 227 gazi torunu Çanakkale destanını yerinde yaşıyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 'Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına' projesi çerçevesinde Çanakkale'yi ziyaret edecek öğrencilerin bilgilendirme toplantısında öğrencilerle bir araya geldi.

GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri mezun oldu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi, 2021-2022 akademik yılı sonunda eğitimlerini başarıyla tamamlayan 64 öğrenci, mezuniyetlerini coşkulu bir törenle kutladı. Beş yıllık eğitimin ardından mezun olan öğrenciler, diplomalarını alarak meslek hayatına ilk adımlarını attı.

GİBTÜ Tıp Fakültesi'nde ilk ders

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) Tıp Fakültesi'nde 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk dersi yapıldı. Öğrencilere ilk dersi veren Tıp Fakültesi Dekanı Mehmet Yüncü, 'İlk Ders Açılış Töreni'nde kendi öğrencilik yıllarına döndüğünü ve onlarla aynı heyecanı ve mutluluğu hissettiğini söyledi.

Dicle Üniversitesi kurduğu stantlarla yeni öğrencilerini karşıladı

Dicle Üniversitesi, il dışından gelen yeni öğrencilerini kenttin farklı noktalarında kurduğu stantlarla karşıladı.

Rektör Bentli göreve başladı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli, rektörlük görevine başladı.

Elazığ'da KPSS heyecanı

ÖSYM tarafından iptal edilen ve yeniden düzenlenen KPSS için tüm Türkiye'de olduğu gibi Elazığ'da da tekrar sınava girecek binlerce aday okulların yolunu tuttu.

Toplam 3450 haber.