Çevre

Çevre

Çevre Haberleri

Dalgıçlar Su Altını Temizliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri Orduzu Pınarbaşı Gölet’inde su altı temizlik çalışması yaptı.

Beydağı'nın eteklerinde nevruz çiçekleri açtı

Malatya'daki Beydağı eteklerinde nevruz çiçekleri açtı.

Malatya'da enkaz kaldırma ve yıkım çalışmaları devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin etkilediği Malatya'da enkaz kaldırma ve yıkım çalışmaları sürüyor.

Malatya Yoncalı Barajı inşaatı tamamlandı

Malatya Yoncalı Barajı'nın inşaatının tamamlandığı bildirildi.

Fırat Edaş, Malatya’da Elektrik Dağıtım Merkezi Binalarını Yeniliyor

Dağıtım bölgesine kesintisiz enerji arzı sunmak amacıyla sorumlu olduğu Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Malatya’daki yatırımlarına bir yenisini ekledi.

Malatya'da Sağanak etkili oluyor

Malatya'da sabah başlayan yağmur hayatı olumsuz etkiledi.

Başkan Gürkan Kuzey Kuşak Yolu Bağlantı Yolunda İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Alparslan Türkeş Bulvarını Kuzey Kuşak Yoluna bağlayan bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.

DSİ 21 yılda Malatya'ya 12 milyar 706 milyon değerinde tesis inşa etti

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Malatya'da 21 yılda 12 milyar 706 milyon değerinde tesis inşa etti.

Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Malatya’nın önceden belirlenen 25 bölgesinde hem hazır mama şeklinde hem de ekmek olarak yemleme yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri sokak hayvanlarını unutmadı.

Başkan Çınar, Gündüzbey Mahallesindeki İmar Yolu Açma Çalışmalarını İnceledi

Gündüzbey Mahallesinde gerçekleşen yol açma ve düzenleme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hedeflerinin kırsal mahallelerdeki ulaşım ağını sadece inşa etmekle kalmayıp, aynı zamanda sürdürülebilir ve uzun ömürlü kılmak olduğunu söyledi.

Battalgazi Belediyesi Soğukta Açlıkla Mücadele Eden Can Dostlarımızı Unutmuyor

Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, soğuk kış aylarında sokak hayvanlarının aç kalmamaları için ilçenin çeşitli noktalarına kuru mama bıraktı.

Malatya'da 28 mahalle yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı

Malatya'da kar nedeniyle 28 mahallenin yolunun ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.

Başkan Çınar, İkizce Toki Konutları İle Bölgedeki Yol Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilk etap konutlarının teslimatı için yakın bir zamanda kura çekimi yapılacak olan İkizce TOKİ Konutlarında incelemelerde bulunup, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bölgede sürdürülen yol açma ve yenileme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Doğanşehir Belediyesi karla mücadeleye devam ediyor

Malatya'nın Doğanşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri tüm mahallelerde ,caddelerde, kar küreme, tuzlama ve kaldırım açma çalışmalarına gece gündüz devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Başladı

Malatya’da başlayan kar yağışının ardından teyakkuzda bulunan Battalgazi Belediyesi kar ve buzla mücadele ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesinden Yoğun Kar Mesaisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kar yağışıyla birlikte yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmalarına anında başladı.

Yeşilyurt Belediyesi, Kar Yağışı Sonrası Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, soğuk hava ve yoğun kar yağışı sonucu yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için besleme odaklarına kuru mama bırakıyor.

Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri, Kar Yağışına Hızla Müdahale Ediyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’yı sabah saatlerinden itibaren etkisi altına alan kar yağışının ardından vatandaşların mağduriyet yaşamaması için iş makinaları ve personellerle birlikte kar temizleme ve küreme çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Toplam 3261 haber.