Eğitim

Eğitim Haberleri

Moda tasarım öğrencilerinin sektör deneyimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü öğrencileri Gaziantep Tekstilkent bölgesinde faaliyet gösteren bir tekstil firmasını ziyaret etti.

Bulgurun hikayesi eğitimine öğrencilerden yoğun ilgi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen Anadolu'dan Dünyaya Armağan Bulgurun Hikayesi eğitimi Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğr. Gör. Asuman Kerkez tarafından verildi.

Özel gereksinimli çocuklar masterchef etkinliği ile hünerlerini sergiledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Mola Evlerinde eğitim gören özel gereksinimli çocuklar için serbest etkinlik faaliyetleri çerçevesinde masterchef etkinliği düzenledi.

MYO öğrencilerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

İnönü Üniversitesi Malatya Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı destekli İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi'ne katıldı.

Elazığ'da 'Bilimin En Özel Hali' projesi hayata geçirildi

Elazığ'da 4008 TÜBİTAK projesi çerçevesinde özel bireylere yönelik hazırlanan 'Bilimin En Özel Hali' projesi hayata geçirildi.

Gaziantep Kolej Vakfı'nda Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyetin kuruluşunun 99.yılı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde faaliyet gösteren bütün kurumlarda çeşitli etkinliklerle kutlamalar gerçekleştirildi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin sahne performansı ve gösterileri ayakta alkışlandı.

Malatyalı kuaför Eroğlu Dubai'de

Malatyalı dünya şampiyonu kuaför Şener Eroğlu, mesleki bilgi paylaşımı için Dubaiye'ye davet edildi.

Yılmaz, Suriye'de görev yapan dekan ve müdürlerle toplantı yaptı

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Gaziantep Üniversitesi'ne (GAÜN) bağlı olan ve Suriye'deki güvenli bölgelerde bulunan fakülte ile meslek yüksek okullarının dekan ve müdürleri ile toplantı yaptı.

Genç şefler birincilik için yarıştı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Dicle Üniversitesi ortaklığıyla düzenlenen Genç şef yöresel yemek yarışması finalistleri birincilik için hünerlerini sergiledi.

Semt konağı kurslarına katılım yüksek

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı semt konaklarında eğitim ve atölye çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

GAÜN'de Teknofest hazırlıkları başladı

TEKNOFEST 2022'de 3 birincilik olmak üzere toplam 11 ödül alarak yarışmalara damga vuran Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, TEKNOFEST 2023 hazırlıklarına bir toplantı yaparak başladı. Toplantıda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yumrutaş, 2023'te gerçekleşecek olan TEKNOFEST yarışmalarına da GAÜN takımlarının damga vuracaklarını ifade etti.

Diyarbakır'da Millet Kütüphanesi'nin temeli atıldı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde 2 bin 250 metre kare kapalı alan üzerinde inşa edilecek olan Millet Kütüphanesi'nin temeli atıldı.

GAÜN personeline yangın eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sivil Savunma Uzmanlığı birimi tarafından hazırlanan Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü Yangın İç düzenlemesi çerçevesinde yangınla mücadele ekipleri kuruldu. Yangın söndürme ekibinde görevli personele yangın eğitimi verilerek, yangın tatbikatı yapıldı.

Genel Müdür Asyalı'dan Cumhuriyet mesajı

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, 'Milli mücadelenin, ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde Cumhuriyet ile taçlandırılmasının 99'uncu yılını gururla kutluyoruz' ifadelerini kullandı.

FÜ 2022-2023 akademik yılı açılış töreni yapıldı

Fırat Üniversitesi 2022-2023 akademik yılı açılış töreni, yoğun bir katılımla yapıldı.

Elazığ'da jandarma, trafik güvenliği eğitimi verdi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, başta çocuklar olmak üzere vatandaşlara yönelik olarak trafik güvenliği eğitimi verdi.

GKV'de Cumhuriyet balosu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nda Cumhuriyet Bayramı farklı etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Düzenlenen Cumhuriyet balosunda öğrencilerin sergilediği performans alkış aldı

Arabanlı öğrenciler Viyana'de staj gördü.

Gaziantep'in Araban ilçesinde bulunan Şerif Peri Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilere Eramus+projesi ile Avusturya'nın Viyana şehrinde staj gördü.

GAÜN'de kitap imza şöleni

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen ''Kitap İmza Şöleni''inde akademisyenler öğrencilerle bir araya gelerek kitaplarını imzaladı.

Toplam 3455 haber.