Eğitim

Eğitim Haberleri

GAÜN personeline bilgi güvenliği farkındalık eğitimi verildi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından organize edilen çalışanların bilgi güvenliği konusunda farkındalık seviyelerinin arttırılmasına yönelik olarak GAÜN Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından üniversite personeline Bilgi Güvenliği Farkındalık eğitimi verildi.

11'inci sürü yönetimi eğitimi kursu başladı

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ile Battalgazi Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği 11'inci Sürü Yönetimi Eğitimi Kursu başladı. 17 kursiyerin katıldığı kursta toplam 104 saat eğitim veriliyor.

GAÜN'lü öğrencilere baklava semineri

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Gastronomi Topluluğu tarafından hazırlanan Baklava Semineri GAÜN İnşaat Mühendisliği Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Uluslararası Öğrenci Ofisi'nde görev değişimi

Malatya İnönü Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Ofisi'nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Söylemez görevini, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yalın Aygün'e devir etti.

Malatya'da 2 üniversite arasında iş birliği protokolü

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) ile İnönü Üniversitesi (İÜ) arasında birlikte hizmet sunma imkanlarını belirlemek, geliştirmek, güçlendirmek, karşılıklı değişim ve kullanımı teşvik etmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Diyarbakır'da meslek lisesi öğrencileri yem, hububat ve un analizi yaptı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Mezopotamya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Diyarbakır Ticaret Borsasına ait Dicle Teknokent içerisinde bulunan Tohumculuk Laboratuvarı, Araştırma ve Geliştirme Merkezinde yem, hububat ve un analizleri gerçekleştirdi.

Malatya'da öğretmene yapılan şiddete kınama

Eğitim BİR-SEN Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, Yeşilyurt Hasan Çalık Anadolu Lisesi Müdür yardımcısına yapılan sözlü ve fiziksel şiddet okul önünde yapılan eylemle kınadı.

Milli Eğitim Bakanı Özer: 'Cumhuriyet tarihinde ilk kez okullaşma oranı yüzde 95'in üzerine çıkmıştır'

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Diyarbakır'da Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesinin kapanış törenine katıldı. Bakan Özer, programda yaptığı açıklamada, Son yirmi yılda eğitimin tüm kademelerinde, cumhuriyet tarihinde ilk kez okullaşma oranı yüzde 95'in üzerine çıkmıştır. Yani son yirmi yıl, beşeri sermayenin en verimli bir şekilde değerlendirildiği bir döneme tekabül etmektedir' dedi.

FÜ, başarı sıralamasını iki basamak daha yükseltti

Fırat Üniversitesi (FÜ), 'Dünyanın En İyi Üniversiteleri' sıralamasında 2 basamak yükseliş göstererek Türkiye'de 13'üncü dünyada ise 1034'üncü oldu.

Quıck sigorta çocuklar için eğitimin sigortası oluyor

Quick Sigorta tarafından Aralık 2019'da temeli atılan 32 derslikli Gülseren-Hüseyin Doğan İlkokulu'nun resmi açılışı 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yüksek bir katılımla gerçekleşti.

Elazığ'da Değerlilerimiz Değerlerini Öğreniyor Projesi

Elazığ'ın Yazıkonak beldesinde Değerlilerimiz Değerlerini Öğreniyor Projesi gerçekleştirildi.

Turgut Özal Üniversitesi'nin 2022-2023 akademik yılı açılışı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı akademik açılış töreni gerçekleşti.

GAÜN Erasmus+ bölüm koordinatörleri toplantısı gerçekleştirildi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Genel Sekreteri Dr. Muhammet Musa Budak'ın katılımıyla Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda, Erasmus+ Bölüm Koordinatörleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda Erasmus+ KA131 ve KA171 programları hakkında güncellenen yeni sistemler hakkında bilgi verildi.

ESSGSIE projesinin Ulusötesi toplantısı yapıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) koordinatörlüğünde 2020 yılı Teklif Çağrısı döneminde Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar çerçevesinde kabul edilen Empowering Social Skills of Gifted Students by Inclusive Education isimli proje çerçevesinde 4. TPM Ulusötesi Proje Toplantısı ortak ülkelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Öğretmenler gününe özel sergi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kültür ve Spor Müdürlüğü Plastik Sanatlar Topluluğu öğrencileri tarafından Topluluk Eğitmeni İbrahim Halil Rençber öncülüğünde Resim Öğretmeni Yusuf Özdemir ile beraber 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel sergi düzenlendi.

Diş Fakültesi Dekanlığında görev değişimi

Malatya İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Neslihan Şimşek, görevi Prof. Dr. Alaadin Polat'tan devraldı.

Gaziantep Kolej Vakfı öğrencileri yurtdışı Bilim ve Kültür gezisinde

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri düzenledikleri yurtdışı bilim ve kültür gezisiyle Almanya ve İsviçre'de incelemelerde bulundular. 30 kişiden oluşan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri kafilesine öğretmenleri de rehberlik yaparak Almanya ve İsviçre'de çeşitli merkezleri ziyaret ederken Almanya ve İsviçre'deki eğitim sistemlerini de mercek altına aldılar.

İnönü Üniversitesi yükselişte

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üniversite İzleme ve Değerlendirme Raporu'na göre Malatya İnönü Üniversitesi yükselişe geçti.

Genç iş insanlarına ilk yardım eğitimi

SANKO Üniversitesi Hastanesi ile Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Kadınlar Kuruluna bağlı Sosyal İlişkiler ve Eğitim Komisyonu, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde dernek üyelerine yönelik ilk yardım eğitimi düzenledi.

Toplam 3458 haber.