Eğitim

Eğitim Haberleri

SANKO Okulları'nın yüzme başarısı

SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okullar arası Gençler İl Müsabakasında'' 36 madalya, ikincilik kupası ve üçüncülük kupası kazanarak önemli başarıya imza attı.

Eski Bakan Güçlü'den öğrencilere tavsiyeler

Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, öğrencilerle söyleşide, Anadolu'nun bağrından çıkmış büyük üstatların unutulmaması gerektiğini belirtti.

Çamlıca Koleji Yine Şampiyon

Malatya Okul Sporları Gençler Yüzme İl Müsabakalarında, Özel Çamlıca Koleji Spor Kulübü sporcusu ve 10. sınıf öğrencisi Şevval Akyol 50 m kelebek, 50 m kurbağalama, 100 m serbest ve 50 m serbest yüzme yarışlarında altın madalya kazanarak Malatya Birincisi oldu.

Geleceğin üniversitelileri Sanko Üniversitesi'ni ziyaret etti

Vehbi Dinçerler Fen Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri, SANKO Üniversitesi'ni ziyaret ederek, üniversite hakkında bilgi edindi.

Eski Bakan deneyimlerini öğretmen ve öğrencilerle paylaştı

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları projesi çerçevesinde Malatya'ya gelen Anadolu Mektebinin Kurucusu, Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, deneyimlerini öğretmen ve öğrencilerle paylaştı.

Jandarma öğrencileri bilgilendirdi

Elazığ'da jandarma ekipleri öğrencileri, 'Suçtan Korunma Yöntemleri' konusunda bilgilendirdi.

4 bin öğrenci sinema keyfi yaşadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde eğitim gören öğrencileri sinema ile buluşturmaya devam ediyor.

Kayapınar Belediyesinden dev eğitim desteği

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi, maddi durumu yetersiz olan çocuklara destek olmak amacıyla kurduğu akademi ve bilgi evinde 15 branşta 120 öğretmenin görev aldığı kurslarda 4 bin öğrenciyi ücretsiz olarak sınavlara hazırlıyor.

İnönü Üniversitesi ile Bahri Üniversitesi arasında iş birliği protokolü

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile Sudan Bahri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hatim Rahamtalla Mohammed Ahmed arasında akademik, kültürel ve sosyal alanları kapsayan iş birliği protokolü imzalandı.

Kahta'da hafızlar yarıştı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık yarışmalarında Adıyaman'da dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

'Şiddete Hayır' projesinde yabancı emektarlara sertifika

Yurt dışından Malatya'ya gelen Şiddete Hayır konulu proje ortakları eğitimcilere sertifikaları takdim edildi.

Fırat'ta Bir Gün etkinliği devam ediyor

Lise öğrencilerine Fırat Üniversitesi'ni tanıtmak amacıyla başlatılan 'Fırat'ta Bir Gün' etkinliği, tüm hızıyla sürüyor.

Kanguru Okulları öğrencilerinden Matematik başarısı

Malatya Kanguru Okulları öğrencileri, katıldıkları Türkiye Matematik Yarışması'ndan başarıyla döndü.

İlkokul öğrencilerine trafikte güvenlik eğitimi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ilkokul 2'nci sınıf öğrencilerine iş güvenliği uzmanları ve iş yeri hekimi tarafından, 'Evde okulda ve trafikte güvenlik eğitimi' veriyor.

Minik öğrenciler Gaziantep'i mercek altına aldı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri IB PYP disiplinler üstü temalardan 'Bulunduğumuz Yer ve Zaman' teması ile Gaziantep'in tarihi ve turistik mekanlarında incelemeler yaptı.

Üniversite adaylarından SANKO Üniversitesi'ne ziyaret

İnci Konukoğlu Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri, SANKO Üniversite ziyarete ederek, üniversite ve bölümleri hakkında bilgiler aldı.

Malatya'da huzur toplantısı

Malatya'da muhtar ve STK temsilcileriyle genel güvenlik ile asayiş konularının görüşüldüğü huzur toplantısı düzenlendi.

YÖK istişare toplantısı Gaziantep'te gerçekleştirildi

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından hazırlanan, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ev sahipliğinde düzenlenen Yükseköğretimde Uluslararasılaşma İstişare Toplantısı-4 YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Haldun Göktaş'ın katılıyla gerçekleşti.

GAÜN'de düzenlenen sempozyumda İslam ve kardeşlik vurgusu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi ev sahipliğinde Şahinbey Belediyesi ve MİDAD Sınırsız Eğitim Derneği katkılarıyla düzenlenen İslam ve Kardeşlik Sempozyumu GAÜN Atatürk Kültür Sahnesi'nde gerçekleşti.

Toplam 3458 haber.