Eğitim

Eğitim Haberleri

TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 'Vakti Kuşanmak' etkinliği düzenledi

TOBB Kız Anadolu Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından 'Vakti Kuşanmak' isimli namaz etkinliği düzenlendi.

Çiftçi, ilkokul öğrencilerini ağırladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, ilkokul öğrencilerini makamında ağırladı, farkındalık projelerini dinledi.

Yenişehir Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dershane hizmeti

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi, dezavantajlı çocukların bilgiyi edinebilmeleri ve avantajlı kesimle rekabet edebilmeleri adına 15 yaş ve altı çocuklara yönelik olarak ücretsiz dershane hizmeti verebilmek amacıyla Bilgievi açtı.

Fadıloğlu, geleceğin deneyapçılarıyla bir araya geldi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Deneyap Teknoloji Atölyeleri e-sınavının yapıldığı Bilim Şehitkamil'de gençlerle bir araya geldi.

GAÜN öğrencilerinden Adana'ya teknik gezi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Organik Tarım Programı öğrencileri, Adana 15. Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Bahçecilik, Fidancılık, Tohumculuk, Çiçekçilik ve Teknolojileri Fuarına ve daha önce planlanmış olan bir üreticinin turunçgil bahçesine gerçekleştirilen teknik geziye katıldı.

Oğuzeli MYO öğrencilerine dış ticaret konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu İşletme, Muhasebe ve Lojistik bölümü öğrencilerine Doç. Dr. Aslı Özpolat koordinatörlüğünde Dış Ticaret Uzmanı İpek Tezel'in katılımları ile uluslararası ticarette ödeme şekilleri ve sektör uygulamaları konulu konferans düzenlendi.

Elazığ'da bir yılda 50 bin kişiye kurs verildi

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2022 yılı içerisinde açılan 2 bin 186 kursta 50 bin 497 vatandaşa eğitim verildi.

Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Özdemir, Besni'de okul müdürlerine seminer verdi

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Besni'de görev yapan okul müdürlerine Protokol ve Nezaket Kuralları konulu seminer verdi.

Afet okur yazarlığında gençlere eğitim

Malatya'da üniversite gençlerine hayat kurtarma konusunda eğitimler düzenlenerek, afet okur yazarlığı konusunda bilinçlendirme sağlanıyor. Üniversite gençlerine eğitim ile muhtemel bir doğal afete gönüllü ve bilinçli bir ekiple müdahalede bulunma amaçlandı.

Başkan Şerifoğulları, 'Şehri imar ederken gönülleri mutlu etmek benim için çok önemli'

Göreve geldiği günden itibaren gençlere ve çocuklare daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata her alanda şehrimizin gelişimine, dönüşümüne ve kalkınmasına katkı sunmak amacıyla çalışıyoruz. Şehri imar ederken gönülleri mutlu etmek benim için çok önemli' dedi.

Malatya'da 12 bin 701 aileye 'Aile okulu' projesiyle eğim verildi

Malatya'da 'Aile Okulu' projesi çerçevesinde 12 bin 701 aileye eğim verildi.

Elazığ'da iki kurum arasında protokol imzalandı

Elazığ'da Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Halı tasarımı öğrencilerine tasarım eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Halı Tasarımı Programı'nda online tasarım eğitimi gerçekleştirildi.

Öğrenci Senato Başkanlığına tıbbiyeli öğrenci

Malatya İnönü Üniversitesinde gerçekleştirilen seçimle Senato Başkanı belirlendi. Öğrenci Senato Başkanlığına tıbbiyeli öğrenci Furkan Dermanbey seçildi.

Aday öğrencilerden SANKO Üniversitesi'ni gezdi

Gaziantep Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Tahmazoğlu, Kayseri'de okuyan Şahinbeyli öğrencilerle buluştu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep dışında eğitim gören Şahinbeyli üniversite öğrencilerini bulundukları şehirlerde ziyaret etmeye devam ediyor.

Elazığ'da bir lisede modern saç bakım ve cilt bakımı hizmetleri bölümü açıldı

Elazığ'da Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde saç bakım ve cilt bakımı hizmetleri bölümü güncel teknoloji ve iş piyasasının ihtiyaçları doğrultusunda yenilenerek hizmete girdi.

Elazığ'da 33 lisenin katılımıyla 'Münazara' turnuvasında start verildi

Elazığ'da 'Aynı pencereden farklı bakıyoruz' mottosu çerçevesinde 33 lisenin katılımıyla düzenlenen 'Liselerarası Münazara Turnuvası'na start verildi.

Çınar'dan öğrencilere tavsiyeler

Yeşilyurt Kent Konseyi ile İnönü Üniversitesi Yapı Topluluğunun ortaklaşa düzenlediği söyleşi etkinliğinde İnönü Üniversitesi Mühendislik Bölümünde okuyan geleceğin mühendisleriyle bir araya gelen Çınar, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Toplam 3458 haber.