Eğitim

Eğitim Haberleri

Oğuzeli MYO'da İnsan hakları konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu'nda, Hukuk Bölüm Başkanlığının koordinesinde, Gaziantep Baro Başkanı Av. İskender Kahraman tarafından 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü sebebiyle 'İnsan Hakları Bağlamında Adil Yargılanma ve Savunma Hakkı' konulu konferans verildi.

Malatya'da polis okullarda SİBERAY'I anlattı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Yazıhan'da öğrenci ve öğretmenlere yönelik 'Güvenli ve Bilinçli internet' semineri düzenlenerek, 'SİBERAY' projesi anlatıldı.

Başkan Güder'den öğrencilere tavsiyeler

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe sınırları içerisinde bulunan Eşref Bitlis KYK Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.

Yabancı öğrencilere göç idaresinin işleyişi anlatıldı

Gaziantep İl Göç İdaresi Müdürlüğü Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu ortaklığı ile düzenlenen, Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) eğitim gören uluslararası öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı, GAÜN Eğitim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Elazığ Belediyesi çalışanlarına yönelik eğitimler sürüyor

Elazığ Belediyesi çalışanlarına yönelik KBRN farkındalık, şüpheli posta ve yangın eğitimi verildi.

GAÜN'de dünya insan hakları günü etkinliği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hukuk Topluluğu tarafından '10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü' nedeniyle hazırlanan 'İnsan Haklarının Korunmasında Teorik ve Pratik Yaklaşımlar' paneli çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Elazığ'da av kılavuzu adaylarına yönelik sınav gerçekleştirildi

Elazığ Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından av organizasyonlarının başarılı ve verimli sonuçlandırılması için av kılavuzu adaylarına yönelik sınav gerçekleştirildi.

Polis minik öğrencileri hem ziyaret etti hem ağırladı

Malatya'nın Darende ilçesinde polis ekipleri kitap okuma yarışmasında derece giren öğrencileri önce ziyaret ederek hediyeler verdi daha sonra da polis merkezinde ağırladı.

DİKKAD'dan kooperatifçilik eğitimi

Dicle Kırsal Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği (DİKKAD), tarım sektörüne yönelik olarak eğitimlerine devam ediyor.

GKV öğrencileri geleceği tasarladı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri, Bilgisayar Bilimleri Eğitim Haftası'nı tüm dünya ile aynı anda kodlama yaparak kutladılar. Bir birinden farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği kutlamalarda öğrencilerin faaliyetleri dikkat çekti.

SANKO Üniversitesi ile Gaziantep MEM arasında iş birliği protokolü imzalandı

SANKO Üniversitesi ile Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 'Eğitimde İş Birliği' protokolü imzalandı.

Başarılı akademisyenler ödüllendirildi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde (HKÜ), 2021 yılında üniversitenin akademik performansına en çok katkı sunan akademisyenler ödüllendirildi.

Şahinbey 'Bilim Tırı' ile bilimi ve teknolojiyi okullara taşıyor

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Deneyap ve Bilim Şahinbey Atölyeleri, Bilim Tırı ile merkezin imknlarını kırsal mahallelerdeki okullara taşıyarak, öğrencilere bilimi sevdiriyor.

Sanko okullarına Nasa Buluş Şenliği'nden 3 ödül

SANKO Okulları öğrenci ve öğretmenleri NASA Buluş Şenliği'nde 3 ayrı kategoride Türkiye üçüncülüğü kazandı.

Dicle Üniversitesi'nde 50. yıl etkinlikleri başladı

Dicle Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Dicle Üniversitesi 50. yıl etkinlikleri, 'Böceklerin Dünyası' atölyesi ile başladı.

Bıyık: 'Mevlit, Peygamberimize duyulan aşkın, sevginin ifadesidir'

Malatya İnönü Üniversitesi'nde, Süleyman Çelebi'nin vefatının 600. yıl dönümü nedeniyle Öğretim Üyesi Dr. Tacetdin Bıyık tarafından 'Süleyman Çelebi ve Mevlit' konulu konferans verildi.

Şahinbey'de üniversite öğrencilerine müjde

Üniversite öğrencilerine 1. eğitim döneminde 3 bin TL nakdi destekte bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ikinci dönemde de ilave 3 bin TL nakdi destek sağlanacağının müjdesini verdi.

DÜKSAM tarafından 'Kadının miras hakkı' irdelendi

Dicle Gençlik Kulübü ve Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜKSAM) tarafından 'Kadının miras hakkı' paneli düzenlendi.

DÜ'de 'Beden ve Sınırlar' adlı kişisel resim sergisi

Dicle Üniversitesinde 'Beden ve Sınırlar' adlı kişisel resim sergisi düzenlendi.

Toplam 3458 haber.