Eğitim

Eğitim Haberleri

Üniversite öğrencilerine KADES anlatıldı

Malatya İl Jandarma Komutanlığı Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekiplerince İnönü Üniversitesi'nde öğrencilerine KADES uygulaması anlatıldı.

Malatya'da özel güvenlik görevlilerine eğitim

Malatya'da polis tarafından kaan uygulaması çerçevesinde spor müsabakalarında görevlendirilecek olan özel güvenlik görevlilerine yönelik eğitim verildi.

Elazığ'da yapılacak olan okulun temeli Mansur Yavaş'ın katılımı ile yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un girişimleriyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığının Elazığ'da yaptıracağı okulun temel atma törenine Mansur Yavaş'ın da katılacağı öğrenildi.

Doç. Dr. Fatma Nisan: 'Bağımlılık çözüm değil, çözümsüzlüktür'

Malatya İnönü Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü Teknoloji Bağımlılığı Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Fatma Nisan, bir söyleşi programında, 'Bağımlılık Çözüm Değil, Çözümsüzlüktür' dedi.

Bilgi yarışmasına Gaziantep Kolej Vakfı damgası

Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen bilgi yarışmasında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri başarılara imza atarak isimlerini onur listesine yazdırdı.

HKÜ, en hızlı yükselen ilk 5 üniversite arasında

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), yükseköğretim kurumlarını akademik başarıları doğrultusunda değerlendirebilmek için bilimsel metotlar geliştirmek ve yapılan çalışmaların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmak amacıyla ODTÜ Enformatik Enstitüsü bünyesinde kurulan University Ranking by Academic Performance (URAP) Araştırma Laboratuvarı tarafından açıklanan 2022-2023 Türkiye sıralamasında, 25 basamak yükselerek 'en hızlı yükselen ilk 5 üniversite' arasında yer aldı.

GAÜN'de beyaz önlük giymek töreni

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Fakültesi öğrencileri mesleğe ilk adımlarını beyaz önlük giyerek attı. GAÜN Atatürk Kültür Sahnesi'nde gerçekleşen törende 71 üçüncü sınıf öğrencisi beyaz önlük giyerek hekimliğe ilk adımlarını attı.

Lise öğrencileri FÜ'yü gezdi

Elazığ'da başlatılan Fırat'ta Bir Gün' etkinliği çerçevesinde 3 lise Fırat Üniversitesi'ni (FÜ) gezdi.

Yeşilyurt Çocuk Trafik Eğitim Parkı zirvede

Çocuklara erken yaşlarda trafik kurallarını öğretmek ve bilinçlendirmek amacıyla hizmete sunulan Malatya Yeşilyurt Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı, Türkiye genelindeki trafik eğitim parkları arasında ismini birinci sıraya yazdırdı.

DÜ'de 'Kudüs, kimlik ve çatışma' konulu konferans düzenlendi

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Akademik Düşünce Eğitim ve Medeniyet Topluluğu ve Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube işbirliği ile öğrencilere yönelik 'Kudüs, Kimlik ve Çatışma' konulu konferans düzenlendi.

Kahta'da kadına şiddete karşı farkındalık etkinliği

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü kadına yönelik şiddeti önlemek ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

SANKO Üniversitesi'nde fizyoterapi sempozyumu düzenlendi

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından 'Fizyoterapide Biyomekani ve Yürüyüş Eğitimi ile İlgili Güncel Yaklaşımlar' konulu sempozyum düzenlendi.

Elazığ'da 'Piyano eşliğinde eserler' konseri düzenlendi

Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim üyesi Prof. Dr. Nino Kvachantiradze tarafından hazırlanan 'Piyano Eşliğinde Eserler' konseri büyük beğeni topladı.

Aile Okulu Projesi Elazığ'da velilerin büyük ilgisini gördü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan 'Aile Okulu Projesi' Elazığ'da da velilerin büyük ilgisini gördü.

Başkan Gürkan 'Kariyer Günleri' programına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, özel bir okul tarafından düzenlenen 'Kariyer Günleri' programının konuğu oldu. Kariyer günlerinde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Gürkan burada yaptığı konuşmada, eğitimci olarak her zaman öğrencilerden gelen önerileri olumlu karşıladığını ve öğrencilerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kız öğrencilere şiddet eğitimi

Malatya'da kız öğrencilerin şiddetten korunmaları için Kadın Destek Uygulaması (KADES) eğitimi verildi.

Yeşilyurt'ta İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi

Malatya Yeşilyurt Belediyesinde 2023 Yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin açılış programı yoğun ilgi altında gerçekleştirildi.

Özel bireyler, resim, müzik ve satranç kursları ile hayata hazırlanıyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Engelsiz Yaşam Merkezine gelen öğrenciler burada resim, müzik ve satranç kurslarıyla hayata hazırlanıyor.

Elazığ'da 'Yoksulluk Sempozyumu' düzenlendi

Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından '1. Yoksulluk Sempozyumu' düzenlendi.

Toplam 3458 haber.