Eğitim

Eğitim Haberleri

'Genç Start-Up Diyarbakır' projesinin mülakatları yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin kentte gençlere istihdam alanları oluşturmak amacıyla geliştirdiği 'Genç Start-Up Diyarbakır' projesinin mülakatları gerçekleştirildi.

Elazığ'da TOKİ Yemişlik İlk ve Ortaokulu hizmete girdi

Elazığ'da yapımı tamamlanan TOKİ Yemişlik İlk ve Ortaokulu hizmete girdi.

Elazığ'da onlarca özel birey, 'Engelliler Şenliği'nde buluştu

Elazığ'da her sene geleneksel olarak düzenlenen 'Engelliler Şenliği' pandemiden sonra ilk kez düzenlendi. Engelli bireylerin yoğun katılım sağladığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Delil avcılarından sağlıkçılara eğitim

Malatya'da polis ekipleri tarafından kent genelinde görev yapan 112 Acil Servis personeline adli vakalarda delillere yaklaşım ve hukuki sorumluluklar eğitimi veriliyor.

Dünya Engelliler Farkındalık Günü etkinliği

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nevin Ergun, 'Spor, engelli ve sağlıklı tüm insanları sosyalleştirir, güzel kötü tüm yaşam değerlerini bir arada paylaşmayı öğretir' dedi.

Kimya öğrencileri törenli beyaz önlük giydi

Malatya İnönü Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğrencileri için 'Beyaz Önlük Giyme' töreni düzenlendi.

Namaz Dirilişe Çağrı konulu konferans düzenlendi

Adıyaman'ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Namaz Dirilişe Çağrı adlı konferansı düzenlendi.

Türk ve Suriyelilere GAÜN'de mesleki eğitimler verilecek

Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu (NTMYO) ve Alman Uluslararası İş Birliği Kurumu (GİZ) iş birliğinde 'İstihdama Yönelik Nitelikli İş Gücünün Dijital İçeriklerle Geliştirilmesi' projesi imza töreni gerçekleştirildi.

Başkan Çınar, özel çocuklarla bir araya geldi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yarbay Songül Yakut Kızılay Özel Eğitim Anaokulu'nda düzenlenen denge, koordinasyon, algoritma ve dikkat geliştirme üzerine eğitimler alan özel gereksinimli çocuklarla bir araya gelerek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Elazığ'da öğrencilere trafik güvenliği eğitimi verildi

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından öğrencilere, trafik güvenliği eğitimi verildi.

Lise öğrencileri ekmek üretimine başladı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bulunan Fırat Ziraat Meslek Lisesinde deneme ekmek üretimi başladı.

Başkan Güder, öğrencilerle söyleşi yaptı

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, söyleşi programında lise öğrencileriyle bir araya gelerek, gençlere önemli mesajlar verdi. Söyleşide Başkan Güder, yatırım ve hizmet önceliklerinin başında eğitim ve gençlerin geldiğine vurgu yaptı.

GAÜN'de mühendislik paneli

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Topluluğu tarafından 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü nedeniyle hazırlanan ''GAÜN'de Mühendislik'' paneli çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

SANKO okulları öğrencisi Ali Emre Simitçi Türkiye üçüncüsü oldu

SANKO Okulları öğrencisi, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Milli Takım Sporcusu Ali Emre Simitçi, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen Türkiye Arena Kısa Kulvar Küçükler Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü, dördüncüsü ve sekizincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

GAÜN'de Anadolu ve Türk Kültürü'nün Amerika'da yansımaları söyleşisi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Halı Tasarımı Programı ile Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından 'Anadolu ve Türk Kültürü'nün Amerika'da Yansımaları' adlı söyleşi düzenlendi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü mezunu Ressam Nalan Kumlalı Atahan'ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşi, Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Sınava hazırlanan öğrencilere TYT eğitim seti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu üniversite sınavlarına hazırlanan 12.sınıf öğrencilerine üniversiteye hazırlık TYT eğitim seti desteğinde bulundu.

Öğretmen Kaya kalbine yenildi

Malatya'da Matematik Öğretmeni Dinçer Kaya, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Üniversiteli öğrencilerden 'Hayat Kurtaran' proje

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde, köyde yaşayan vatandaşlara başta Heimlich manevrası olmak üzere ilkyardım bilgileri verildi.

Malatya'da 'Aile Okulu' projesiyle 9 bin 69 aileye ulaşıldı

Malatya'da 'Aile Okulu' projesi çerçevesinde eğitimleri tamamlanan öğretmenler tarafından ulaşılan 9 bin 69 aileye eğitim verildi.

Toplam 3458 haber.