Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

MHP İl Bşk. Samanlı' Türk Milleti'nin Tarihi Zaferlerle Doludur'

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Milletvekili Tutdere'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Dağtekin, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

BBP Genel Başkanı Destici’den Afganistan açıklaması

Büyük Birlik Partisi'nin Genişletilmiş İl Toplantısı'na katılan Genel Başkan Mustafa Destici, yönetimde kim olursa olsun Afganistan halkıyla ilişkileri kesmenin söz konusu olamayacağını belirterek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti fiili müdahale dahil olmak üzere her türlü tedbirini almalı ve gereğini yapmalıdır dedi.

Afgan gazeteci Rahman, kargo uçağıyla Afganistan’dan kaçışını anlattı

Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) ait kargo uçağıyla, 800'ü aşkın insanla Afganistan'dan kaçan gazeteci Ramin Rahman o anları, 'Tamamen felaketti, insanlar içecek su bulamadı. Anneler, bebeklerini hava alabilsin diye yukarıda tutuyordu. Dışarıdan silah sesleri duyuluyordu' sözleriyle anlattı.

DEVA Partisi İl Bşk. Güneş'ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayarak büyük zaferi kutladı.

Güder ile mahalle buluşmaları devam ediyor

'Battalgazi'de Osman Başkan ile Mahalle Buluşmaları' Kamıştaş ve Karabağ mahalle sakinleri ile devam etti. Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede yaşayan vatandaşların taleplerinin eksiksiz karşılanması için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

Bakan Akar: “TSK, Afganistan’da üstlendiği görev ve ortaya koyduğu başarısıyla NATO ve uluslararası alanda herkesin sevgi ve övgüsünü kazanmıştır”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'TSK, Afganistan'da üstlendiği görev ve ortaya koyduğu başarısıyla NATO ve uluslararası alanda herkesin sevgi ve övgüsünü kazanmıştır' dedi.

Başkan Böcek CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı’nda

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Muğla'da gerçekleştirilen CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı'na katıldı. Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarının ele alındığı toplantıda yaraların sarılması için yapılacak güç birliği konuları görüşüldü.

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı Aşure Dağıttı

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

Milletvekili Tutdere, esnaflarla bir araya geldi

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Kahta ilçesinde esnafları tek tek ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan ’Afganistan’ açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Afganistan'da yaşanan gelişmelerle ilgili, Yine şartlar uygun olduğu zaman birlikte neler yapabiliriz onu değerlendireceğiz. Ümidimiz, biran önce Afganistan'daki şiddetin bitmesi ve belirsizliğin ortadan kalkmasıdır. Afganistan bizim için önemli, Afganistanlı kardeşlerimiz bizim için son derece önemlidir dedi.

Adalet Bakanı Gül'den Gaziantep Futbol Kulübüne ziyaret

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Gaziantep Futbol Kulübünü ziyaret etti. Bakan Gül, yeni sezonda Gaziantep FK'ya başarılar diledi.

Bakan Gül, taksicilerin sorunlarını dinledi

Bir dizi program için Gaziantep'e gelen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, taksicileri ziyaret ederek sorunları dinledi.

Adalet Bakanı Gül, Gaziantep Adli Tıp Grup Başkanlığının açılışını gerçekleştirdi

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yapımı tamamlanan Gaziantep Adli Tıp Grup Başkanlığının açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Gül, Gaziantep Adli Tıp Grup Başkanlığının Gaziantep'e ve çevre illere hizmet vereceğini söyledi.

AK Partinin yaptığı hizmetleri anlatan broşürler dağıtılmaya başlandı

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı il merkezinde yaptıkları hizmetleri anlatan 35 bin adet broşürü tek tek vatandaşlara dağıtıyor.

Gaziantep'te Çocuk Adalet Merkezi kurulacak

Gaziantep (İHA) – Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı iş birliğinde Çocuk Adalet Merkezi protokolü Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün katılımıyla imzalandı. Protokolün ardından konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, suça sürüklenen ya da mağdur edilen çocuklara yönelik çalışmalarının kararlılıkla devam ettiğini söyleyerek, 'Çocuğa değen ve temas eden her faaliyet bizi heyecanlandırıyor. Bizim için bir çocuğu dahi suçtan kurtarmak dünyaların en kıymetli sonucudur. Mağdur edilen çocuklarımız suçun failleriyle bir araya gelmeyecek' ifadelerini kullandı.

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov’dan Başkan Altınok’a devlet nişanı

Kırgızistan Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki dostluğun ve işbirliğinin güçlendirilmesi çalışmalarına önemli katkı sağlaması nedeniyle Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sadır Nurgocoyeviç Caparov tarafından imzalanan kararnameyle Kırgız Devlet Nişanı'na layık görüldü.

Milletvekili Tutdere, Özhaseki'nin açıklamalarını eleştirdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi eleştirdi.