Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan torununun kedisiyle olan fotoğrafını paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, torunu Canan Aybike'nin kedisiyle olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğraf kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Tüfenkci : 'Muhalefet her gelişmeyi kara propagandaya dönüştürüyor'

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Darende İlçesi'nde yaptığı konuşmada, Muhalefet yaşanan her gelişmeyi kara propagandaya dönüştürüyor' dedi.

Tüfenkci: 'Üreticinin her zaman yanındayız'

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, bir programda yaptığı açıklamada, üreticilerin ve çiftçilerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Battalgazi'deki hizmet ve yatırımları yerinde görüyorlar

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, oda üyeleri birlikte 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından geride kalan 2.5 yıllık zaman zarfı içerisinde medeniyetin kalbi Battalgazi'de hayata geçirilen proje alanlarını gezerek, bu hizmet ve yatırımların baş mimarı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Kahtalı, Eskimalatya'daki deprem konutları için tarih verdi

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı,muhtarlar toplantısında yaptığı konuşmada, 24 Ocak 2020 depreminin ardından Eskimalatya'da 472 konut yapıldığını ve bu konutların 10 gün içerisinde kurası çekilerek hak sahiplerine teslim edileceğini müjdeledi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı İspir’den CHP’li Bekaroğluna cevap Haddini bil

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici hakkında attığı tweete, BBP Genel Başkan Yardımcısı Bülent İspir cevap vererek, 'Haddini bil! Hadsizlik müflis siyasi geçmişlerinin ayrılmaz bir parçası olanları milletimize havale ediyorum' dedi.

Bakan Soylu Bugün Türkiye’deki toplam terörist sayısı 189’a indi

Türkiye'nin terörle mücadelede çok önemli mesafeler katettiğini belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bugün Türkiye'deki toplam terörist sayısı 189'a indi. Bunu hayal edebilmek mümkün değil, sınırlarımızın ötesinde bize meydan okuyanlar bugün oradan meydan okuyamıyorlar' dedi.

AK Parti'nin gönül seferberliği Eğil ilçesi ile devam ediyor

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın tarafından başlatılan gönül seferberliği programına Eğil ilçesi ile devam edildi.

ABD’de Çin’e karşı Dörtlü Liderler Zirvesi gerçekleştirildi

ABD Başkanı Joe Biden, Hindistan, Japonya ve Avustralya liderleri ile Beyaz Saray'da Hint-Pasifik ilişkilerini görüşmek üzere bir araya gelerek, Çin'e karşı gayrı resmi bir stratejik ortaklık olan Dörtlü Liderler Zirvesi'ni gerçekleştirdi.

Lübnan Başbakanı Mikati ilk resmi ziyaretini Fransa’ya yaptı

Lübnan'ın yeni Başbakanı Necib Mikati başbakanlığında kurulan yeni hükümetin Lübnan parlamentosundan güvenoyu almasının ardından ilk resmi ziyaretini Fransa'ya gerçekleştirerek, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

Mehmet Metiner'in acı günü

AK Parti 24., 25. ve 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner'in babası Bedir Metiner (94) hayatını kaybetti.

Başkan Kılınç, otobüs şoförleriyle bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, şehiriçi yolcu trafiğinin büyük yükünü çeken belediye otobüs şoförleriyle bir araya gelerek, gayretli çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Bakan Akar, Nijer Savunma Bakanı Indatou ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Nijer Savunma Bakanı Alkassoum Indatou ile görüştü.

Milletvekili Erdoğan'dan Araban Kaymakamı Sevgili'ye hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Yardımcısı Ahmet Parlak, Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ile birlikte Araban Kaymakamı Ömer Sevgili'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Aydın Gölbaşı ilçesinde vatandaşları dinledi

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın vatandaşlar ile bir araya geldi.

AK Partili Çalık’tan taksi durağına ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da Mehmet Buyruk Caddesinde bulunan Zafer Taksi Durağı'nı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Akkoyun’dan Baskilliler Derneğine Ziyaret

Malatya’nın önemli aktif sivil toplum kuruluşlarından Malatya Baskilliler Derneği Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Tuncay Akkoyun’u dernek binasında misafir etti.

AK Partili Çalık, Fuzuli Caddesinde esnafları ziyaret etti

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Battalgazi ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Partili Tüfenkci'den yurt açıklaması

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, yaptığı açıklamada, Malatya'daki yurtlarla ilgili hiç bir sorunumuz yok, talep olursa rahatlıkla cevap verebilecek durumdayız dedi.