Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Milletvekili Fırat: 'Gençlik bizim vazgeçilmezimiz'

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, gençlerle bir araya gelerek 'Z kuşağı' ile birlikte olduklarını söyledi.

Başkan Kiraz’ın 3600 Ek Gösterge İle İlgili Açıklaması Gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Kiraz’ın yaptığı 3600 Ek Gösterge ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.

Afganistan'da Din ve Siyaset İlişkisi Semineri

Pervan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sayed Mobin Hashimi, çevrim içi seminerde, 'Afganistan'da din ana taştır ve ana organdır' dedi.

Milletvekili Erdoğan Nurdağı'nı ziyaret etti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Nurdağı Belediyesini ziyaret etti. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan, belediyes tarafından yapılan hizmetleri ve devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Kılıçdaroğlu, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Landrut ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı, Büyükelçi Nikolaus Meyer Landrut ve beraberindeki AB'ye üye devletlerin büyükelçileri ile bir araya geldi.

Akşener’in taraftarlarına ’bozkurt işareti’ tepkisi

Kırşehir'de Neşet Ertaş'ın kabrini ziyaret ettikten sonra Mucur ilçesine geçen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e esnaf ziyareti esnasında bir vatandaş, 'bozkurt işareti' tepkisi gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek için gittiği Soçi'den döndü.

AK Partili Çalık: Biz yaptıklarımızla konuşuyoruz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Bakın laf üretmiyorum, biz yaptıklarımızla konuşuyoruz, bir şeyi söylersek yaparız.

İçişleri Bakanı Soylu, Elazığ muhtarlarıyla bir araya geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'ın muhtarıyla bir araya geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba'nın acı günü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın annesi Elif Ağbaba, Malatya'da kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Tüfenkci, 'AK Parti döneminde öncekine oranla 4-5 katı yurt yaptık'

MALATYA (İHA) – AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti döneminde geçmişe oranla yurt sayısının 5 kat arttığını belirterek Türkiye genelinde yurt kapasitesinin 800 binlerde olduğunu söyledi.

Çakır ve Kahtalı'dan Yazıhan'a çıkarma

AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Aytunç Narin ve partililer ile birlikte Yazıhan ilçesini ziyaret etti.

Milletvekili Çalık’tan Nasuhi Caddesi Esnaflarına Ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Battalgazi ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Park ve bahçelerde yatanların bir kısmının öğrencilikle alakası yok”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Son zamanlarda bazı park, bahçe, buralardaki bankların üzerinde yatanlar, şunu açık ve net söylüyorum, bunların bir kısmının öğrencilikle alakası yok. Bunlar kendilerine göre güya sözde öğrenci, bunlar aynen Gezi Parkı olayı neyse bunun bir başka versiyonudur' dedi.

Yavuzeli'ye su müjdesi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Yavuzeli İlçesinde Merziman Sulama Kanalında incelemelerde bulundu.

MGTC basını kahvaltıda bir araya geldi

Malatya Gazeteciler ve Cemiyeti (MGTC) yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltıda cemiyet üyeleri bir araya geldi.

Milletvekili Kahtalı, restorasyon çalışmaları süren camiyi ziyaret etti

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 24 Ocak 2020 yılında meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden büyük hasar gören ve restorasyon çalışmalarına başlanan Malatya Eskimalatya'daki Ulu Cami'de çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü ifade ederek, caminin 2022 yılının ortalarında ibadete açılacağını söyledi.

Malatya Barosu'nda Demez dönemi

Malatya Barosu Başkanlığı'na Avukat Onur Demez seçildi.

Almanya’da seçimleri az farkla Sosyal Demokrat Parti önde götürüyor

Almanya'da resmi olmayan sonuçlara göre Sosyal Demokrat Parti (SPD) oyların 25,9'unu alarak, oyların yüzde 24,1'ini alan Hristiyan Birlik Partileri (CDU/CSU) ile aradaki farkı yüzde 1,8'e yükseltti.