Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Memleket Partisinde Kongre Heyecanı

Kurucu Genel Başkanlığını Muharrem İnce'nin yaptığı Memleket Partisi 1. Olağan Kongrelerini yapmaya devam ediyor.

Mv. Ağbaba'dan Doğanşehir İçin ATM Talebi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Doğanşehir İlçesi Gövdeli, Kapıdere, Bıçakçı, Beğre, Örencik ve Küçüklü Mahallelerinin Ziraat Bankası ATM talebini banka genel müdürlüğüne ileterek sorunun çözümünü istedi.

AK Partili Çalık: 3 Bin 500 Genç İstihdam Edilecek

Milletvekili Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci'nin de katılımıyla AK Parti Battalgazi Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi.

Bakan Çavuşoğlu: “Kim yaparsa yapsın demokrasiye karşı müdahalelere karşıyız”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Biz nerede olursa olsun, kime karşı yapılırsa yapılsın, kim yaparsa yapsın demokrasiye karşı müdahalelere karşıyız, darbelere karşıyız. Bunu her seferinde güçlü bir şekilde vurguluyoruz' açıklamasında bulundu.

Sözcü İbrahim Kalın, AB Komşuluk ve Genişleme Komiseri ile görüştü

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, Avrupa Birliği (AB) Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi ile görüştü.

AK Partili Çalık: Biz icraat partisiyiz, laf partisi değiliz.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti'nin hamurunu bu millet yoğurdu, kumaşını bu millet dokudu. AK Parti milletin kendisidir, AK Parti milletin öz evladıdır.

CHP, Bolu Belediye Başkanını Disiplin Kuruluna sevk etti

Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Faik Öztrak, 'Bolu Belediye Başkanı'nın bir kadın hemşehrisi hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle Yüksek Disiplin Kuruluna, uyarılması talebiyle gönderilmesine karar verildi' dedi.

Tüfenkci'den Muhtarlar Derneği'ne ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, yapılan genel kurul sonucu güven tazeleyen Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AB Komisyonu Komşuluk ve Genişleme Komiseri Varhelyi’den Türkiye’ye ziyaret

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi, Türkiye'yi ziyaret etti.

Fatih Erbakan: “Ahlaki ve manevi kalitesi yüksek nesilleri yetiştirmek geleceğimiz açısından hayati öneme sahiptir”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2021-2022 eğitim öğretim yılının açılmasına ilişkin Bilimsel kalitesi yüksek, ahlaki ve manevi kalitesi yüksek nesilleri yetiştirmek geleceğimiz açısından hayati öneme sahiptir dedi.

Milletvekili Kahtalı, Gökçe'deki deprem konutlarını inceledi

AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay ve partililerle birlikte, Doğanyol ilçesine bağlı Gökçe Mahallesini ve ilçe merkezinde yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dağtekin'den yeni eğitim ve öğretim yılı açıklaması

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, 2021-2022 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.

Milletvekili Aydın'dan yeni eğitim ve öğretim yılı mesajı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

BBP Genel Başkanı Destici PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’nin çoktan kapatılması gerekiyordu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'nin kapatılması gerektiğini söyledi.

CHP’lileri İzmir’de Buluşturan Düğün

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ın kardeşinin İzmir’de gerçekleşen görkemli düğününe katılan partinin önemli isimleri nikah şahitliği de yaptı.

İyi Parti’de istifa depremi

İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe'nin talimatı ile Köyceğiz İlçe başkanı Mehmet Durmuş ve 23 kişilik yönetim kurulu üyelerinin istifa ettirildiği iddia edildi. Yaşanan gelişme sonrası 45 kişinin daha istifa ettiği, partide yeni istifaların gelebileceği belirtiliyor.

Kooperatif Başkanının asfalt talebine olumlu yanıt

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile birlikte Gaziantep Briketçiler, Mermerciler ve Karocular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halit Çelik'i ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, kooperatif yönetiminin asfalt yönündeki talebine ilişkin önümüzdeki günlerde çalışmaların başlatılacağını duyurdu.

Tüfenkci'den milliyetçilik vurgusu

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Bülent Tüfenkci, ilçe ziyaretinde yaptığı konuşmada, milliyetçilik vurgusu yaparak, 'Birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak, kimseyi ayrıma tabi tutmadan, Türkiye'yi büyütme sevdası içinde yolumuza devam edeceğiz' dedi.

Hekimhan'da 390 km asfalt çalışması yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan İlçesi Kurşunlu mahallesinde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.