Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Güder ile mahalle buluşmaları sürüyor

Malatya'da Battalgazi'de Osman Başkan ile Mahalle Buluşmaları Bahri ve Düzyol mahalle sakinleri ile sürdürüldü.

Milletvekili Sorgun:

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun; büyük devletlerin herkesle görüştüğünü belirterek, Askerlikte en tehlikeli şey düşmanla teması kesmek. Çünkü o durumda düşman bilinmez halde oluyor. Gerekiyorsa Taliban'la da görüşürüz. Önemli olan orada Afganlıların birliği, beraberliği, düzeni dedi.

Başkan Güder, esnafların sorunlarını dinledi

Battalgazi'nin geleceği için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirten ve belediye olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında İnönü Caddesi'ndeki esnafları bilgilendiren Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Battalgazi'mizi hep birlikte el ele gönül gönülle daha güzel yerlere taşıyoruz' dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Ukrayna’da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Uluslararası Kırım Platformu'nun Kuruluş Zirvesi'ne katılmak üzere Ukrayna'nın başkenti Kiev'e geldi.

Ak Parti heyeti organize sanayi bölgesinde

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve parti yöneticileri birlikte 400 kişiye sağlayan halı ve iplik fabrikasını ziyaret etti.

DEVA Partisi İl Teşkilatından Aşure İkramı

Deva Partisi Malatya İl Teşkilatı Muharrem ayı vesilesiyle vatandaşlara Aşure ikramında bulundu.

AK Partili Açıkkapı: 'Gidilmeyen kapı, sıkılmayan el bırakmayacağız'

AK Parti Malatya İl Koordinatörü 26. Dönem Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Malatya'da programda yaptığı konuşmada, gidilmeyen kapı, sıkılmayan el bırakmayacaklarını belirterek, 'Türkiye'yi, Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 2023 hedefine hazırlamış olacağız' dedi.

Milletvekili Tutdere, Gerger'de köyleri gezdi

TBMM Bakanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, köy ziyaretleri kapsamında 3 gün boyunca Gerger'e bağlı 45 köyü tek tek gezdi.

BBP Genel Başkanı Destici Afganistan’a sırtımızı dönemeyiz

Büyük Birlik Patisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin Afganistan'da binlerce yıllık tarihi ve kültürel geçmişi, soydaş ve din kardeşleri olduğunu, Afganistan yönetimiyle görüşmesinin mecbur olduğunu belirterek, Afganistan'a sırt dönülemeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: “Çıkarma gemileriyle iş makinelerinin getirildiği bir afet yönetimini yaşıyoruz

Sel felaketinden etkilenen Ayancık ilçesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'Elektrikte bir sıkıntımız yok. Suda bir sıkıntımız yok. Ana yollar dahil tüm yollarda, köy yollarında herhangi bir sıkıntımız kalmış değil. Çıkarma gemileriyle iş makinelerinin getirildiği bir afet yönetimini yaşıyoruz hamdolsun. 17 helikopter Sinop'ta herkesin ihtiyacına koştu' dedi.

AB Komisyonu Başkanı Leyen:

Avrupa Birliği Komisyonu (AB) Ursula von der Leyen, İspanya'nın başkenti Madrid'te Afganların tahliye edildiği Torrejon de Ardoz askeri üssünde yaptığı konuşmada, Taliban'ı tanımıyoruz, siyasi temasımız yok dedi.

AK Partili Tüfenkci'den yatırım vurgusu

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Doğanşehir ilçesinde temaslarda bulundu. Tüfenkci, Doğanşehir ilçesine AK Parti iktidarında yapılan yatırımları inceleyerek vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Milletvekili Aydın, ATSO yönetimiyle bir araya geldi

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Milletvekili Taş, Çelikhan'ın tüm köy ve mezralarını gezdi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, Çelikhan ilçesinin tüm köy ve mezralarını gezdi.

Levent Özkurt GGC'ye aday olduğunu açıkladı

Gazeteci Levent Özkurt Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ne (GGC) aday olduğunu açıkladı. Çok sayıda basın emekçisi ve basın kuruluşu temsilcisinin katıldığı adaylık açıklaması toplantısında GGC Başkan Adayı Levent Özkurt, 'GGC'nin kurumsal kimliğine değer katmak için adayız, şahsi meselelerin bir kenara bırakıldığı ve mesleğimizin prestijinin yükseltilmesi adına adayız' ifadelerini kullandı.

Milletvekili Tutdere, depremzede aileyi ziyaret etti

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın Gerger ilçesine bağlı Dallarca köyü Erdoğmuş mezrasındaki depremzedeleri ziyaret etti.

Battalgazi'deki hizmet ve yatırımlara STK'lardan tam not

Malatya'da aktif olarak faaliyet gösteren 17 sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeleri, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçede kazandırılan bazı yatırımları ve yapımı devam eden diğer proje alanlarını gezdi.

Milletvekili Kahtalı Kale'deki yatırımları inceledi

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Kale'ye son 2,5 yılda çok önemli yatırımlar yaptıklarını ifade ederek, Kale kurulmuş olduğu günden bu yana aldığı hizmetin daha fazlasını 2,5 buçuk yılda aldı dedi.

Başkan Güder: 'En güzel hizmetleri sunmak, boynumuzun borcudur'

Battalgazi'de Osman Başkan ile Mahalle Buluşmaları Yaygın Mahallesi sakinleri ile devam etti. Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Hizmetlerimizin birçok yerel yönetim tarafından örnek alınmasının temelinde, istişare kültürünü canlı tutmamız ve toplumun tüm kesimlerine kulak vermemiz vardır. Battalgazi'mize en iyi ve en güzel hizmetleri sunmak bizim boynumuzun borcudur' dedi.