Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yüksekova’da

HAKKARİ (İHA) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Hakkari'nin Yüksekova ilçesine geldi.

Battalgazi'deki yatırımlar büyük takdir topluyor

AK Parti Malatya il yönetimi, düzenlenen gezi ile Battalgazi ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz'dan İktidara Sert Eleştiri: 'Vatandaşı Yine Oyalıyorlar'

2020 yılında kayısı alımına başlayan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından bu sezon alımı için henüz bir açıklama yapılmamasına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz tepki gösterdi.

Mehmet Yavuz mezarı başında anıldı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2 yıl önce vefat eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz'un mezarı başında anma programı düzenlendi.

Başkan Erdoğan çalışmaları yerinde inceledi

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan, köylerde devam eden alt ve üst yaı çalışmalarını yerinde inceledi.

Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko’dan yeni anayasa için şeffaf referandum sözü

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko, kendisine yönelik protestolardan sonra yeni anayasa için dürüst ve şeffaf referandum yapılması sözü verdi.

Milletvekili Tüfenkci ile Başkan Çınar, esnaflarla buluştu

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşiltepe ve Barguzu mahallelerini ziyaret ederek esnafların ve vatandaşların taleplerini dinlediler.

AK Partili Tüfenkci, yatırımları sıraladı, yeni müjde verdi

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, yapılan yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, 'Malatya son yıllarda AK Parti ile hızlı bir şekilde yatırım alan bu yatırımı da üretime çeviren Türkiye'nin büyüyen illerinden birisi. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, kayısımızda, sanayide, kültür tarihte bölgede parmakla gösterilen iller arasına girdik' dedi.

Gençlik kolları, genç sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi

AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından genç sivil toplum kuruluşları buluşma toplantısı düzenlendi.

AK Partili Çalık'tan Yangın Bölgesindeki Vatandaşlara Ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Muğla'da yangında zarar gören ev ve işyeri sahipleriyle bir araya geldi, zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu.

BAE’den Tunus Devlet Başkanı Said’e destek

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Diplomatik Danışmanı Anwar bin Muhammed Gargash, Tunus Devlet Başkanı Kays Said ile yaptığı görüşmede, BAE'nin, Tunus'un güvenliği ve istikrarını destekleyen her eylemin yanında olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile Vahdettin Köşkü'nde görüştü.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: “İnsanlığı ‘mezarsız ölülerle’ tanıştırdılar

9 Ağustos 1945'te 'Enola Gay' adlı savaş uçağı ile Japonya'nın Hiroşima ve Nagazaki kentlerine atom bombaları atarak bu dünyada cehennemi yaşattığı insanlığı 'mezarsız ölülerle' tanıştırmıştır' ifadelerini kullandı.

Avustralya Anıtı’nda çelenk koyma töreni gerçekleştirildi

Çanakkale Savaşları'nın 106. yıl dönümü anma törenleri kapsamında Avustralya Anıtı'nda çelenk koyma töreni gerçekleştirildi.

Tüfenkci: 'Yangınlarla ilgili algı oluşturanlar var'

AK Parti MKYK üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, yanan ormanların yerlerine betonlaşma yapılacağını iddia ederek algı operasyonu oluşturmak isteyen siyasilere ve trollere tepki gösterdi.

Milletvekili Tutdere'den katı atık tesisi ile ilgili açıklama

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Kayaönü Köyü mevkiinde 53 hektar alanda yapılması planlanan Katı Atık Depolama ve Enerji Tesisi yapım işi ve 29 yıllığına işletilmesine ilişkin ihalenin iptal edildiğini duyurdu.

Doğanyol İlçe Teşkilatı’nda Bayrak Değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Doğanyol İlçe Teşkilatı’nda bayrak değişimi yaşandı ve Eski İlçe Başkanı Şaban Tepe’nin yerine Mehmet Kurt atandı.

Malatya Taş Ocaklarının Hukuka Aykırı İşletilmesine İlişkin Basın Açıklaması

Deva Partisi Malatya Taş Ocaklarının Hukuka Aykırı İşletilmesine İlişkin Basın Açıklaması

Tüfenkci : 'Türkiye'de çok oyunlar oynanıyor ve çok hesaplar yapılıyor'

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını belirterek, Hizmet kolay, birlik ve beraberliğimizi yitirmememiz lazım. 2023'e giderken Türkiye'de çok oyunlar oynanıyor ve çok hesaplar yapılıyor. Bu hesaplar yerelde de yapılıyor dedi.