Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

AK Partili Tüfenkci, yatırımları sıraladı, yeni müjde verdi

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, yapılan yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, 'Malatya son yıllarda AK Parti ile hızlı bir şekilde yatırım alan bu yatırımı da üretime çeviren Türkiye'nin büyüyen illerinden birisi. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, kayısımızda, sanayide, kültür tarihte bölgede parmakla gösterilen iller arasına girdik' dedi.

Gençlik kolları, genç sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi

AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından genç sivil toplum kuruluşları buluşma toplantısı düzenlendi.

AK Partili Çalık'tan Yangın Bölgesindeki Vatandaşlara Ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Muğla'da yangında zarar gören ev ve işyeri sahipleriyle bir araya geldi, zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu.

BAE’den Tunus Devlet Başkanı Said’e destek

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Diplomatik Danışmanı Anwar bin Muhammed Gargash, Tunus Devlet Başkanı Kays Said ile yaptığı görüşmede, BAE'nin, Tunus'un güvenliği ve istikrarını destekleyen her eylemin yanında olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe ile Vahdettin Köşkü'nde görüştü.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu: “İnsanlığı ‘mezarsız ölülerle’ tanıştırdılar

9 Ağustos 1945'te 'Enola Gay' adlı savaş uçağı ile Japonya'nın Hiroşima ve Nagazaki kentlerine atom bombaları atarak bu dünyada cehennemi yaşattığı insanlığı 'mezarsız ölülerle' tanıştırmıştır' ifadelerini kullandı.

Avustralya Anıtı’nda çelenk koyma töreni gerçekleştirildi

Çanakkale Savaşları'nın 106. yıl dönümü anma törenleri kapsamında Avustralya Anıtı'nda çelenk koyma töreni gerçekleştirildi.

Tüfenkci: 'Yangınlarla ilgili algı oluşturanlar var'

AK Parti MKYK üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, yanan ormanların yerlerine betonlaşma yapılacağını iddia ederek algı operasyonu oluşturmak isteyen siyasilere ve trollere tepki gösterdi.

Milletvekili Tutdere'den katı atık tesisi ile ilgili açıklama

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Kayaönü Köyü mevkiinde 53 hektar alanda yapılması planlanan Katı Atık Depolama ve Enerji Tesisi yapım işi ve 29 yıllığına işletilmesine ilişkin ihalenin iptal edildiğini duyurdu.

Doğanyol İlçe Teşkilatı’nda Bayrak Değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Doğanyol İlçe Teşkilatı’nda bayrak değişimi yaşandı ve Eski İlçe Başkanı Şaban Tepe’nin yerine Mehmet Kurt atandı.

Malatya Taş Ocaklarının Hukuka Aykırı İşletilmesine İlişkin Basın Açıklaması

Deva Partisi Malatya Taş Ocaklarının Hukuka Aykırı İşletilmesine İlişkin Basın Açıklaması

Tüfenkci : 'Türkiye'de çok oyunlar oynanıyor ve çok hesaplar yapılıyor'

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını belirterek, Hizmet kolay, birlik ve beraberliğimizi yitirmememiz lazım. 2023'e giderken Türkiye'de çok oyunlar oynanıyor ve çok hesaplar yapılıyor. Bu hesaplar yerelde de yapılıyor dedi.

AK Partili Çalık: 'Arguvan'ı Yeniden İnşa Ediyoruz'

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'nın Arguvan ilçesine eğitimden sağlığa, ulaşımdan sulamaya kadar her alanda yatırımlarda bulunduklarını belirterek, 'Arguvan'ı yeniden inşa ediyoruz' dedi.

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına Güçlü isim Ahmet Ercan Uçkan Atandı

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Av. Raşit Alaca Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından bizzat görevden alınırken yerine ise Malatya'nın önemli isimlerinden siyasetçi Ahmet Ercan Uçkan getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı'na Katılımlar Çığ Gibi Büyüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı'na katılımlar her geçen gün artıyor. Malatyalıların gönlünde taht kuran MHP Malatya İl Başkanı ve Teşkilat üyeleri durumdan oldukça memnun.

Başkan Gürkan, Arapgir ilçesinde incelemelerde bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Arapgir ilçesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

BBP Genel Başkanı Destici'den, Başkan Kılınç'a ziyaret

Çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Adıyaman'da Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Başkan Kılınç'ı gayretli çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Tüfenkci: 'Zor olan yalan haberlerle fitne ile mücadele etmek'

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Akçadağ'da yaptığı konuşmada, 'Yangınlarla mücadele etmek kolay. Hizmet etmek, eser üretmek hükümetimiz ve AK Parti'nin işi. Zor olan yalan haberlerle fitne ile mücadele etmek dedi.

Milletvekili Taş, Tut ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, Besni ilçesinin ardından Tut ilçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.