Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Çınar, 'Açık Hava Söyleşi' programına katıldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Şubesi'nin düzenlediği 'Açık Hava Söyleşi' programının konuğu olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Kendini her alanda geliştiren, idealist ve hedefleri olan, dinamik ve güçlü bir hayata sahip vizyon sahibi gençlerimizle birlikte güçlü ve müreffeh bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz' dedi.

Milletvekili Hakan Kahtalı esnafları ziyaret etti

Malatya'da esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Esnafların yanında olmaya devam ediyoruz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangınlarla ilgili son bilgileri aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilgi Koordinasyon Merkezi'nde yangınlarla ilgili son bilgileri aldı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: “Gündoğmuş için yakın bir tehdit yok”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde etkili olan orman yangını ile ilgili olarak, 'Bugün öğleden sonra şehre biraz yaklaştı. Ona hemen müdahale edildi. Uçaklar yangın tepede olduğu için şu an yaklaşamıyor. 9 tane helikopter müdahale ediyor. Şehir için yakın bir tehdit yok. Ama rüzgar yön değiştirebiliyor. Buralarda tedbirleri artıyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangın bölgesindeki yaşlı amcayla telefonda konuştu

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Mersin'in Aydıncık ve Silifke ilçelerinde çıkan orman yangınında zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla buluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da telefonda 88 yaşındaki Süleyman Küçük ile görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ağbaba: TMO alım yapacak mı belli değil

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba beraberinde İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte DEVA Partisi Malatya İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Onur Güneş ve parti yöneticileriyle bir süre görüşerek, orman yangınlarına ve gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ağbaba, Kayısı alımları için TMO'nun alım tarihini açıklamasını istedi.

Erbakan:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Antalya Manavgat'ta yangın felaketinden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunup yangından etkilenen vatandaşları ziyaret etti.

Tüfenkci'den muhalefete provokasyon tepkisi

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, orman yangınlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Muhalefet her meseleyi hükumete karşı bir provokasyon olarak kullanmayı fırsat biliyor' dedi.

Kahtalı'dan nefret diline tepki

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, CHP'nin siyasi rant sağlamak için her türlü olayı nefret siyasetine çevirdiğini belirterek, Yalan ve provokasyon üzerinden yalan üretenler, bu vatana ihanet etmektedirler' dedi.

Hayatını kaybeden fenomen muhtarın yeri artık eşine emanet

Adıyaman'da 3 çocuk annesi kadın, hayatını kaybeden eşinin muhtarlık görevini yapılan seçim sonrası devraldı.

Kahtalı: 'Kapanmadan sonra esnafımızın durumunu gayet iyi gördüm'

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, esnaf gezisinde yaptığı açıklamada, 'Pandemiden sonra, o kapanmadan sonra ki esnafımızın durumunu gayet iyi gördüm' dedi.

Bakan Varank dünyanın en büyük gemisine ilk kaynağı yaptı

Yalova'nın Altınova ilçesindeki tersaneler bölgesini gezen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşa edilen dünyanın en büyük canlı balık taşıma gemisinin omurgasına da ilk kaynağı yaptı.

AK Parti Malatya Kadın Kolları'ndan Başkan Gürkan'a ziyaret

AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ve Kadın Kolları Yürütme Kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek, saha çalışmamaları ve hizmetlerin uygulaması aşamasında istişarelerde bulundular.

Bakan Yanık’tan yangın mağduru ailelere moral

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan orman yangınında yanan evi için gözyaşı döken Cumali Yüce ve evleri hasar gören vatandaşları ziyaret etti, moral verdi.

BBP Genel Başkanı Destici: “Yangınların sebebi ve kaynağı konusunda aslında hiçbir tereddüdümüz yok”

ANKARA (İHA) – Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, ülke genelinde yaşanan yangınlar ile ilgili, 'Yangınların sebebi ve kaynağı konusunda aslında hiçbir tereddüdümüz yok. Failleri de, azmettirenleri de biliyoruz. Şu an için tek meçhul kibriti çakan eller' dedi.

Türkiye’den Yunanistan’a nota

ANKARA (İHA) – Yunan tarafından sivil giyimli şahıslarca ateş açılması sonucunda Edirne'de bir vatandaşın vefat etmesiyle sonuçlanan olayla ilgili olarak Yunanistan'ın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı'na nota verildi.

Malatya Ülkü Ocağı Başkanı Şengönül'e 3 İlin Ocak Başkanlarından Ziyaret

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, göreve getirilişinin ardından gelen ziyaretçilerini ağırlıyor.

Başkan Şerifoğulları, 'Belediyecilik hizmetleri gönül işidir'

Belediyecilik hizmetlerinin gönül işi olduğunu belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Belediyecilik hizmetleri gönül işidir. AK Parti belediyecilik anlayışının temelinde de gönül birliği yatar. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin' dedi.

CHP Elazığ Milletvekili Erol, evladına kavuşan anneyi telefonla arayarak mutluluklarına ortak oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, HDP önünde evlat nöbeti tutarken evlatlarına kavuşan 3 aileyi arayarak mutluluklarına ortak oldu.