Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Kılınç, sağlık çalışanları ve hastaların bayramını kutladı

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı ziyarette hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarının bayramını tebrik etti.

Başkan Kılınç'tan 'Basın Bayramı' kutlaması

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, işini doğru ve tarafsız bir şekilde yapan tüm gazetecilerin bayramını tebrik etti.

AK Partili Çalık: Biz icraat partisiyiz, laf partisi değiliz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Pütürge ilçesini ziyaret ederek esnaflar vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Güder, Basın Bayramı'nı kutladı

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayarak, zor şartlarda büyük bir özveriyle kamuoyunu hızlı ve etkili bir biçimde bilgilendirmek amacıyla gece gündüz demeden çalışan tüm basın mensuplarının Basın Bayramı'nı kutladı.

Başkan Dağtekin'den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin yayımladığı 24 Temmuz Basın Bayramı mesajında, 'Basın ahlak ilkelerini özümsemiş ve tarafsızlığı en büyük ilke edinmiş bir basın, demokrasimizin vazgeçilmez bir unsurudur ' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Rize’de koordinasyon toplantısı yapıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Rize Güneysu'daki incelemelerimizin ardından koordinasyon toplantısına katıldık' dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İnce:

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde polis denetim noktasına ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, bayram tatilinin ardından yola çıkacak olan vatandaşlara çağrıda bulunarak, Özellikle ölümlü kazaları sıfırlamak istiyoruz. Bu kazaları sıfırlamak için var gücümüzle çalışıp tedbirleri alıyoruz. Kurallara vatandaşlarımızın riayet ettikleri sürece bu hedefe en kısa sürede ulaşacağımızı tahmin ediyoruz dedi.

Bakan Selçuk sosyal medya hesabında köpeğe gazete okuyan vatandaşı paylaştı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bakanlık binasının duvarına oturup gazete okuyan bir vatandaşın yanına gelen köpeğe de gazete okuduğu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Müftü Yıldırım'dan, Başkan Yıldırım'a teşekkür

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Müftüsü Abdullah Yıldırım, Kurban Bayramında araç ve ekipman desteğinden dolayı Belediye Başkanı İskender Yıldırım'a teşekkür etti.

AK Parti teşkilatı Besni'de bayramlaştı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde AK Parti teşkilatı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık’tan Darülaceze’ye ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kurban Bayramı vesilesiyle Darülaceze sakinlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Bakan Yanık, 'Bizim inancımızda ihtiyaç sahibi olanın ihtiyaç sahibi olmayanda hakkı vardır. Yani sizler, bizim size borçlu olduğumuz insanlarsınız' dedi.

Polonya’da nüfus sorununa çözüm arayışı

Polonya'da hükümet nüfustaki azalışın önüne geçmek amacıyla ikinci çocuktan itibaren doğacak her çocuk için ailelere 12 bin zloti (yaklaşık 3 bin 100 dolar) ödeme yapacak. 1 Ocak 2022'de yürürlüğe girmesi planlanan uygulamadan ilk yıl 410 bin çocuğun faydalanması bekleniyor.

Milletvekili Taş, Tut ilçesinde bayramlaştı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve beraberindekiler, Tut ilçesinde vatandaşlar ve partililerle bayramlaştı.

Milletvekili Toprak ve beraberindekiler Gölbaşı ilçesinde bayramlaştı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammet Fatih Toprak, Gölbaşı ilçesinde vatandaşlar ile bayramlaştı.

Battalgazi'de 2 mahalleye 2 milyon TL'lik yatırım

Battalgazi Belediyesi, 2021 yılı programı içerisinde yer alan Yarımcahan ve Çolaklı Mahallelerinde toplam 2 milyon 100 bin TL maliyetli 15 kilometrelik sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Bakan Pakdemirli:

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

AK Parti Ankara İl Başkanlığında bayramlaşma programı

AK Parti Ankara İl Başkanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti'de bayramlaşma töreni

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop hem AB hem de ABD’ye sert çıktı: “Böyle çifte standartlı bir dünyaya Türkiye’nin tahammülü yok”

Kurban Bayramı nedeniyle memleketi Tekirdağ'da bayramlaşma programına katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop burada yaptığı konuşmada Kıbrıs konusu üzerinden hem Avrupa Birliği'ne (AB) hem de Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) sert çıktı. Şentop, 'Rumlarla ilgili olarak başta Yunanistan sahip çıkacak, Fransa sahip çıkacak, Avrupa Birliği sahip çıkacak Amerika sahip çıkacak fakat garantör devletlerden bir tanesi Türkiye kuzeydeki Türklere sahip çıkmayacak. Öyle bir memleket öyle bir dünya yok' dedi.