Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Milletvekili Tutdere, tütüncüler için çağrıda bulundu

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, tütün ticaretine getirilen hapis cezasını protesto ettikleri gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine koyulan kişilerin serbest bırakılması için çağrıda bulundu.

Başkan Kılınç'tan Kurban Bayramı mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam dünyasına barış ve huzur getirmesini diledi.

Adıyaman Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

Adıyaman Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı.

AK Parti heyeti tütüncü esnafıyla bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış tütüncü esnafları ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi.

CHP Elazığ Milletvekili Erol: 'Burada Elazığ'da gördüğüm tabloyu görüyorum, devlet burada'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 6 kişinin öldüğü sel felaketinin ardından Rize Güneysu'ya giderek incelemelerde bulundu.

Başkan Güneş' TMO kayısıya farklı uygulama yapıyor'

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, kayısının hasat döneminde yavaş yavaş sona gelindiğini ancak TMO tarafından taban fiyatın henüz açıklanmamasıyla çiftçinin emeğinin yine boşa gittiğini açıkladı.

Malatya Çiftçisinin Zirai Kredi Borçları Ertelenmiyor..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Şehadete yürümek için bir an bile tereddüt etmeyecektim”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Allah şahittir, milletim de emin olsun ki, eğer o gece darbeciler Marmaris'te veya İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda karşımıza dikilselerdi şehadete yürümek için bir an bile tereddüt etmeyecektim. Rabbimiz bize bu makamı nasip etmediğine göre bu dünyada yapmamız gereken işler, yerine getirmemiz gereken vazifeler var demektir' dedi.

ABD’de 15 Temmuz darbe girişimi Times Meydanı’nda anlatıldı

ABD'nin New York kentinde bulunan ünlü Times Meydan'ındaki dev ekranlarda Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişimi anlatıldı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Afganistan Cumhurbaşkanı Gani ile bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Orta ve Güney Asya: Bölgesel Bağlantısallık, Sınamalar ve Fırsatlar' temalı uluslararası konferansa katılmak üzere geldiği Özbekistan'a Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ile bir araya geldi.

TBMM Başkanı Şentop, 15 Temmuz sergisi açtı

Türkiye büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, 15 Temmuz sergisini açtı.

Başkan Söylemez'den 15 Temmuz mesajı

Memur Sen Malatya il temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, 15 Temmuz 2016'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından kalkışılan darbe girişiminin 5'inci yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımlayarak, 'O gece istiklal için sela okuyanlar, ihanet için bela okuyanları mağlup etti' ifadelerini kullandı.

15 Temmuz ihaneti anlatıldı

Malatya İnönü Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, konferansta yaptığı konuşmada, '15 Temmuz darbe girişimi, güçlenen Türkiye'nin önünü kesme çabasıydı' dedi. Doç. Dr. Osman Ağır ise 'Millet demokrasisine sahip çıkma noktasında daha bilinçli hale geldi' ifadesini kullandı.

Rektör Kızılay'dan 15 Temmuz mesajı

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, darbe girişiminin Türkiye'nin bağımsızlığına yönelik bir girişim olduğunu ifade etti.

Başkan Turanlı: '15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz'

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yıldırım'dan 15 Temmuz mesajı

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin 5. yıl dönümünde mesaj yayımladı.

Milletvekili Fırat'tan 15 Temmuz mesajı

Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı.

Başkan Güneş'ten 15 Temmuz Mesajı

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, darbe girişiminin 5. yıldönümü nedeniyle yaptığı açıkalamada

Başkan Samanlı'dan 15 Temmuz mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı