Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Türkiye’ye Deva, Malatya’ya Deva olacağız

Son yıllarda yaşadığımız siyasi ve sosyal olaylar insanımızdaki devlet algısını maalesef ciddi şekilde değiştirdi.

AK Partili Çalık: Malatya mutfağı UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na hazırlanıyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın eşsiz mutfak kültürünün marka değerinin ve bilinirliğinin artması için gastronomi alanında UNESCO'nun Yaratıcı Şehirler Ağı'na dahil edilmesinin önemli olduğunu söyledi.

AK Partili Çalık:Kılıçdaroğlu’ndan Kuvayi Milliyeci olmaz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Dünyaya sesleniyorum Beni Erdoğan’la karıştırmayın. Kuvayi Milliye geleneğinden geliyorum” sözlerine tepki göstererek, “Kuvayi Milliyeci adam tankı görünce yanından sıvışıp kahve içerek vatanın darbeciler tarafından talan edilmesini televizyonlardan izlemez” dedi.

Milletvekili Tutdere'den kıyılmış tütün açıklaması

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, tütün ticaretine 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası getiren kanunun yürürlük tarihinin ertelenmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Vali Gül'den ihale uyarısı

Gaziantep Valisi Davut Gül, il koordinasyon toplantısında yaptığı konuşmada tüm kurumları yapılacak ihalelerle ilgili uyardı.

Başkan Gürkan, Elmalı Mahallesi'ni ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Doğanşehir ilçesine bağlı Elmalı Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Başkan Çınar, esnafın talepleri dinledi

Gündüzbey ve Banazı Mahallelerinde ki esnafları ziyaret eden Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ' Ekonominin can damarı olan yerel esnafımıza her daim sahip çıkıyoruz. Onların cana yakınlığı, samimiyeti ve güler yüzü, hizmet aşkımızı artırmaktadır' diye konuştu.

MHP İl Başkanı Samanlı' Tüm Gazetecilerimizin Günü Kutlu Olsun'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Karademir’den Bimyad’a Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Veysel Karademir 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla BİMYAD’ı Ziyaret Etti.

Milletvekili Tutdere Gölbaşı ilçesinde köylüleri dinledi

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere bayram ziyaretleri kapsamında köy leri dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti İl Başkanı Dağtekin'den İHA'ya ziyaret

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle İhlas Haber Ajansı'nı ziyaret etti.

Başkan Kılınç, sağlık çalışanları ve hastaların bayramını kutladı

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı ziyarette hasta, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarının bayramını tebrik etti.

Başkan Kılınç'tan 'Basın Bayramı' kutlaması

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, işini doğru ve tarafsız bir şekilde yapan tüm gazetecilerin bayramını tebrik etti.

AK Partili Çalık: Biz icraat partisiyiz, laf partisi değiliz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Pütürge ilçesini ziyaret ederek esnaflar vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Güder, Basın Bayramı'nı kutladı

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayarak, zor şartlarda büyük bir özveriyle kamuoyunu hızlı ve etkili bir biçimde bilgilendirmek amacıyla gece gündüz demeden çalışan tüm basın mensuplarının Basın Bayramı'nı kutladı.

Başkan Dağtekin'den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin yayımladığı 24 Temmuz Basın Bayramı mesajında, 'Basın ahlak ilkelerini özümsemiş ve tarafsızlığı en büyük ilke edinmiş bir basın, demokrasimizin vazgeçilmez bir unsurudur ' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Rize’de koordinasyon toplantısı yapıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Rize Güneysu'daki incelemelerimizin ardından koordinasyon toplantısına katıldık' dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İnce:

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde polis denetim noktasına ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, bayram tatilinin ardından yola çıkacak olan vatandaşlara çağrıda bulunarak, Özellikle ölümlü kazaları sıfırlamak istiyoruz. Bu kazaları sıfırlamak için var gücümüzle çalışıp tedbirleri alıyoruz. Kurallara vatandaşlarımızın riayet ettikleri sürece bu hedefe en kısa sürede ulaşacağımızı tahmin ediyoruz dedi.

Bakan Selçuk sosyal medya hesabında köpeğe gazete okuyan vatandaşı paylaştı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bakanlık binasının duvarına oturup gazete okuyan bir vatandaşın yanına gelen köpeğe de gazete okuduğu anları sosyal medya hesabından paylaştı.