Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Milletvekili Kahtalı'dan 'savunma sanayi' değerlendirmesi

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Pütürge ilçesini ziyarette, Türkiye'nin savunma sanayi yatırımlarını hatırlatarak, Kendi göbeğini kesen ülke seviyesine geldik. Özellikle savunma sanayisinde büyük yatırımlar yaptık dedi.

Başkan Güder: 'Battalgazi'de iz bırakan çalışmalara imza atıyoruz'

AK Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan bazı yatırım alanları ve yapımı devam eden proje alanlarını gezdi. Gezi programının ardından teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Battalgazi'de iz bırakan çalışmalara imza atıyoruz. İllere yapılan yatırımları, biz ilçemize kazandırdık dedi.

MHP İl Başkanı Samanlı' Malatyalıyız, Malatya'ya Hizmet Bizim En Halis Görevimiz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Celal Fendoğlu, teşkilat mensupları heyet olarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İşkur Mucizesi: Pandemide İşsiz Sayısı 23 Bin Azaldı

Pandemiye Girerken 52 Bin Olan İşsiz Sayısı 29 Bin'e Düştü. Ağbaba 'Rakamlar Mantıklı Açıklamaya Muhtaç'

Angola Cumhurbaşkanı Lourenço’dan Savunma Sanayii Başkanlığıma ziyaret

Angola Cumhurbaşkanı Joo Manuel Gonçalves Lourenço, Türkiye'deki temasları kapsamında Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığını (SSB) ziyaret etti.

Bakan Pakdemirli: “Manavgat’taki yangında 4 mahalle tahliye edildi”

ANTALYA (İHA) – Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manavgat'ta devam eden yangına ilişkin, '37 derece sıcaklığın yüzde 14 nemin bulunduğu 50 kilometre hızla esen bir rüzgr ile karşı karşıyayız. Yangın 4 noktadan çıktı. Kalemler, Yeniköy, Çolaklı ve Evrenseki'nin kuzey tarafında mahallenin bir kısmı tahliye edildi. Şuana kadar 53 kişi dumandan etkilendi. Maalesef bir arazöz devrildi. Şoförümüzüm durumu ağır' dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın'dan HDP'li Beştaş'a aşı tepkisi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, HDP'li Meral Danış Beştaş'ın açıklamalarına tepki göstererek, Kendisi 2 dozunu yapmış, AK Parti ve hükümete güvenmiş, ama insanları bu konuda teşvik cümlesi kullanmaktan kendini imtina ediyor. Buradaki insanların sağlığı onun umurunda değil' dedi.

Milletvekili Ataş: 'Fırat Üniversitesi bölgeye ciddi katkılar sağlayan bir üniversite'

Fırat Üniversitesi'nin marka üniversitelerden birisi olduğunu belirten AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Ataş, 'Fırat Üniversitesi çok ciddi bilim adamları ve akademisyenler yetiştiren, bölgeye de ciddi katkılar sağlayan bir üniversite' dedi.

Türkiye’ye Deva, Malatya’ya Deva olacağız

Son yıllarda yaşadığımız siyasi ve sosyal olaylar insanımızdaki devlet algısını maalesef ciddi şekilde değiştirdi.

AK Partili Çalık: Malatya mutfağı UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na hazırlanıyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın eşsiz mutfak kültürünün marka değerinin ve bilinirliğinin artması için gastronomi alanında UNESCO'nun Yaratıcı Şehirler Ağı'na dahil edilmesinin önemli olduğunu söyledi.

AK Partili Çalık:Kılıçdaroğlu’ndan Kuvayi Milliyeci olmaz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Dünyaya sesleniyorum Beni Erdoğan’la karıştırmayın. Kuvayi Milliye geleneğinden geliyorum” sözlerine tepki göstererek, “Kuvayi Milliyeci adam tankı görünce yanından sıvışıp kahve içerek vatanın darbeciler tarafından talan edilmesini televizyonlardan izlemez” dedi.

Milletvekili Tutdere'den kıyılmış tütün açıklaması

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, tütün ticaretine 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası getiren kanunun yürürlük tarihinin ertelenmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Vali Gül'den ihale uyarısı

Gaziantep Valisi Davut Gül, il koordinasyon toplantısında yaptığı konuşmada tüm kurumları yapılacak ihalelerle ilgili uyardı.

Başkan Gürkan, Elmalı Mahallesi'ni ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Doğanşehir ilçesine bağlı Elmalı Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Başkan Çınar, esnafın talepleri dinledi

Gündüzbey ve Banazı Mahallelerinde ki esnafları ziyaret eden Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ' Ekonominin can damarı olan yerel esnafımıza her daim sahip çıkıyoruz. Onların cana yakınlığı, samimiyeti ve güler yüzü, hizmet aşkımızı artırmaktadır' diye konuştu.

MHP İl Başkanı Samanlı' Tüm Gazetecilerimizin Günü Kutlu Olsun'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Karademir’den Bimyad’a Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Veysel Karademir 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla BİMYAD’ı Ziyaret Etti.

Milletvekili Tutdere Gölbaşı ilçesinde köylüleri dinledi

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere bayram ziyaretleri kapsamında köy leri dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti İl Başkanı Dağtekin'den İHA'ya ziyaret

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle İhlas Haber Ajansı'nı ziyaret etti.