Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı'na Katılımlar Çığ Gibi Büyüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı'na katılımlar her geçen gün artıyor. Malatyalıların gönlünde taht kuran MHP Malatya İl Başkanı ve Teşkilat üyeleri durumdan oldukça memnun.

Başkan Gürkan, Arapgir ilçesinde incelemelerde bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Arapgir ilçesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

BBP Genel Başkanı Destici'den, Başkan Kılınç'a ziyaret

Çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Adıyaman'da Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Başkan Kılınç'ı gayretli çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Tüfenkci: 'Zor olan yalan haberlerle fitne ile mücadele etmek'

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Akçadağ'da yaptığı konuşmada, 'Yangınlarla mücadele etmek kolay. Hizmet etmek, eser üretmek hükümetimiz ve AK Parti'nin işi. Zor olan yalan haberlerle fitne ile mücadele etmek dedi.

Milletvekili Taş, Tut ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, Besni ilçesinin ardından Tut ilçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Milletvekili Fırat Gölbaşı'nda köy köy geziyor

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesini ziyaret eden AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Fırat köyleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milletvekili Kahtalı: 'Millet liderine bugüne kadar hep sahip çıktı, bundan sonra da çıkacak'

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, mahalle toplantısında yaptığı konuşmada, son dönemde Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerine oynanan oyunların arttığını ifade ederek, 'Herkes Cumhurbaşkanımıza hile ve tuzak kuruyor ama bu millet ona sahip çıkıyor, liderini kimseye yedirmiyor. Bundan sonra da kimseye yedirmeyecek' dedi.

Elazığ'da iki doz aşı olmayan vatandaş, kahvehane ve kıraathaneye alınmayacak

Elazığ'da iki doz korona virüs aşısı olmayan vatandaşların kahvehane ve kıraathaneye alınmayacak. Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler ve Büfeciler Federasyonu tarafından alınan karar, yarın Türkiye'nin 81 ilinde faaliyete girecek.

BBP Genel Başkanı Destici: 'HDP milleti birbirine düşürmeye çalışıyor'

Bir dizi ziyaret için Adıyaman'da bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, HDP'ye yüklenerek, HDP'nin ülkede milleti birbirine düşürmeye ve iç kargaşa çıkartmaya çalıştığını söyledi.

Bakan Çavuşoğlu: “Yangınla mücadelede en büyük engelimiz rüzgar”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yangınla mücadelede en büyük engelin rüzgar olduğunu belirterek, 'Ama tüm imknlarımızla bu mücadeleyi sürdürüyoruz' dedi. Manavgat'ta Bakan Çavuşoğlu ile yangın bölgesini ziyaret eden KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da 'Türkiye'nin acısı bizim acımızdır' diye konuştu.

Başkan Şerifoğulları, 'Huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanlıklarına borçluyuz'

Huzur ve güven içerisinde yaşanılan bu toprakları şehit ve gazilerin kahramanlıklarına borçlu olduklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Gerek devlet gerek millet olarak şehit ve gazi yakınlarımızın ihtiyaçları ve istekleri ne olursa olsun bu kutsal sorumluluğun farkında ve bilincinde olarak her zaman onların yanında olduk' dedi.

Tüfenkci: 'Bütün oyunlar Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik'

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiğini belirterek, 'Bir yandan salgınla mücadele ederken bir yandan da sellerle ve orman yangınlarıyla mücadele ediyoruz. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri bu nedenle önemli. Bütün oyunlar bu seçime yönelik dedi.

Kahtalı: 'Muhalefet yangınları çıkaranlara hesap sormuyor, algı yapıyor'

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Türkiye'deki orman yangınları üzerinden muhalefetin algı çalışması yaptığını ifade ederek, 'Bütün ekipler orada canla başla seferber olmuş vaziyette ancak muhalefet bunu görmüyor ve yangını çıkaranlardan hesap sormuyor. Bunun üstüne bir de algı yaparak vatandaşın aklını karıştırmaya çalışıyorlar' dedi.

AK Partili Çalık’tan Darende’ye istihdam müjdesi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ‘Darende Tekstilkent’ Projesi kapsamında ilçeye 4 firmanın yatırım taahhütünde bulunduğunu belirterek kurulacak fabrikalarda 400 kişinin istihdam edileceğini söyledi.

Tüfenkci'den Doğanyol ve Pütürge'ye ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya'nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

AK Parti heyetinden kamu kurumları ile fabrikalara ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat ve beraberindeki heyet, il merkezindeki kamu kurumları ile fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Başkan Çınar, 'Açık Hava Söyleşi' programına katıldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Şubesi'nin düzenlediği 'Açık Hava Söyleşi' programının konuğu olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Kendini her alanda geliştiren, idealist ve hedefleri olan, dinamik ve güçlü bir hayata sahip vizyon sahibi gençlerimizle birlikte güçlü ve müreffeh bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz' dedi.

Milletvekili Hakan Kahtalı esnafları ziyaret etti

Malatya'da esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Esnafların yanında olmaya devam ediyoruz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangınlarla ilgili son bilgileri aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilgi Koordinasyon Merkezi'nde yangınlarla ilgili son bilgileri aldı.