Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Seydi Güşen güven tazeledi

Darende Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi(ESKKK)'nin Başkanı Seydi Güşen, olağan genel kurulda güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Başkan Koca'dan 15 Temmuz mesajı

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, 15 Temmuz mesajında, 15 Temmuz'un unutulmasına, unutturulmasına ve bu ihanetin üzerinin kapatılmasına hiçbir surette izin verilmemesi gerektiğini bildirdi.

Han'dan 15 Temmuz mesajı

Malatya Baro Başkanı Enver Han, 15 Temmuz mesajında, '15 Temmuz da siyasi görüşü ne olursa olsun vatandaşlarımız tek yürek, tek yumruk olmuştur' ifadelerini kullandı.

Bülbüloğlu'ndan 15 Temmuz mesajı

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Bülbüloğlu, 15 Temmuz Demokrasi Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, 15 Temmuz'da tüm dünyaya önemli bir dersin verildiğini belirtti.

Ağbaba Tütün Üreticilerinin Sesi Oldu

Ağbaba Plan Bütçe Komisyonu’nda tütün üreticilerinin sesi oldu; “Yasa sonucu Philip Morris’le Abuzer dayının rekabeti ortaya çıkıyor ki burada Abuzer dayının ayakta kalması mümkün değil.”

Milletvekili Fendoğlu'ndan 15 Temmuz mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, demokrasiye vurgu yaptı.

Başkan Gürkan'dan 15 Temmuz mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürken, 15 Temmuz mesajında, 15 Temmuz gecesi destan yazıldığını belirtti.

Özcan'dan 15 Temmuz mesajı

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Kahtalı'dan 15 Temmuz mesajı

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, 15 Temmuz Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çınar'dan 15 Temmuz mesajı

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yayımladığı mesajda, ' 15 Temmuz Türk Milleti'nin canıyla, kanıyla yazdığı kutlu bir destandır. O gece hainler kaybetti, Milli İrade ve Milletimiz kazandı' ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Kılınç'tan Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 5'nci yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 'Tüm dünya, Türkiye Cumhuriyeti'nin hain bir kalkışmayı bastırarak nasıl zafere dönüştürdüğünü gördü' dedi.

AK Partili Tüfenkci'den 15 Temmuz mesajı

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, 'O karanlık gecede ülkemizin demokrasisine ve ekonomisine vurulmak istenen darbe milletimizin şaşmaz irfanıyla akamete uğratılmıştır' ifadelerini kullandı.

Başkan Alkayış'ın 15 Temmuz mesajı

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Dağtekin'den 15 Temmuz mesajı

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla andı.

Milletvekili Aydın'dan 15 Temmuz mesajı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın yayımladığı 15 Temmuz mesajında, 'Cumhurbaşkanımızın liderliğinde aziz milletimizin canları ve kanlarıyla yazdığı büyük destanın yıl dönümünde, kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyorum' dedi.

Milletvekili Toprak'tan 15 Temmuz mesajı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, '15 Temmuz hain darbe girişimi, ülkesine ve devletine bağlılığını tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğramıştır' dedi.

15 Temmuz Sergisi açıldı

Malatya'da, 15 Temmuz Anı defteri ve karma resim, fotoğraf sergisi açıldı.

Başkan Sadıkoğlu'nun 15 Temmuz mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder'den 15 Temmuz mesajı

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, 'Darbelerin ezanı değil, ezanların darbeyi susturduğu 15 Temmuz gecesi aziz milletimiz, tarife muhtaç olmayan bir kahramanlık destanı yazmıştır' ifadelerini kullandı.