Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Eker, DTB Başkanı Yeşil ile bir araya geldi

Önceki dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı AK Parti Diyarbakır Milletvekili Dr. Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ile birlikte Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil ile Borsa Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerini ziyaret etti.

AK Partili Çalık: Battalgazi yeniden inşa ediliyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi'nin yeniden inşa edildiğini söyledi.

AK Partililer, Yeşilyurt Belediyesi'nin yatırımlarını gezdi

AK Parti Malatya İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilyurt Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yatırım alanlarında inceleme gezisi düzenlediler.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Malatya 1. OSB Müteşebbis Heyeti seçimi kararı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirilen Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti seçimlerinin yeniden usulüne uygun olarak gerçekleştirilmesi yönünde görüş bildirdi.

Hollanda Dışişleri Bakanı Kaag: “Somut gelişmeler Katar ve Türkiye’nin güçlü şekilde iş birliğiyle gerçekleşecektir”

Hollanda Dışişleri Bakanı Sigrid Kaag, 'Somut gelişmeler Katar ve Türkiye'nin güçlü şekilde angajmanıyla gerçekleşecektir. Pakistan'ın da bununla ilgili olarak görüşmeler yaptığını biliyorum' dedi.

Milletvekili Toprak: 'Adıyaman'a 95 hekim ataması yapılacak'

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, Adıyaman'a 95 Hekim ataması yapılacağını söyledi.

Bakan Çavuşoğlu: “Taliban’dan ve bazı ülkelerden bizimle iş birliği konusunda talepler var”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Şimdi Taliban'dan ve bazı ülkelerden aynı şekilde bizimle iş birliği konusunda talepler var. Bunların hepsini değerlendiriyoruz. Burada en önemli şey havaalanının güvenliği' dedi.

Nejat Koçer Yavuzeli'nde çoşku ile karşılandı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Yavuzeli İlçe Teşkilatında Partilileri ziyaret etti.

Kahtalı: 'Yeter ki biz dik duralım liderimize sahip çıkalım'

AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı ve Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Namık Gören ve partililerle birlikte Doğanyol ilçesine bağlı Konurtay ve Gevheruşağı Mahallelerini ziyaret ederek, depremin ardından yapılan çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinlediler.

Gelecek Partisi İl Bşk. Ahmet Ercan Uçkan' İnsanlar Mutsuz ve Umutsuz'

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, iktidarın ülkeyi yönetemez hale geldiğine dikkat çekerek, ' İktidar kontrolü kaybetti, insanlar mutsuz ve umutsuz 'dedi.

Milletvekili Tutdere, demirciler çarşısı esnafıyla bir araya geldi

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Kahta esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısını yaptı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan toplantısında komisyon raporları ve teklifleri karara bağladı.

Battalgazi Belediyesi Eylül ayı olağan toplantısı gerçekleşti

Battalgazi Belediye Meclisi, Eylül ayı Olağan toplantısı gerçekleştirildi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in başkanlığında yapılan toplantıda, bazı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

AK Parti yönetimi kent merkezinde yapılan hizmetleri anlatan broşür dağıttı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ile beraberindeki il yönetimi, parti üyeleriyle bir araya gelerek 20 yılda yapılan hizmetlerden bahsedildi.

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov:

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Türkiye'nin dünyanın en güçlü ülkeleri arasında olduğunu belirterek, Türkiye ile daha yakın ilişkiler geliştirmeyi amaçladıklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ay Yıldız Yerleşkesi’nin temel atılma törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yaklaşık 12.6 milyon metrekarelik bir arazi üzerinde konumlandırılan Ay Yıldız projesi, bu kapsamda 890 bin metrekare kapalı alan inşa edilecek ve 15 bin kişiye hizmet verebilecektir. Artık Kızılay'ın içerisinde, sağda solda dağınık bir şekilde Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri olmayacak' dedi.

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov, Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkeleri arasında gösterdi

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Türkiye'yi dünyanın en güçlü ülkeleri arasında göstererek daha yakın iş birliği kurmayı amaçladıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 30 Ağustos tebriklerini kabulündeki tablo detayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı tebriklerini 'Mülteci Çocuk' tablosu önünde kabul etti.

Başkan Kiraz, 99 yıldır aynı gurur ve heyecanla 30 Ağustos Zaferimizi kutluyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirdi.