Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Kahtalı'dan Kılıçdaroğlu'na ''Siyasi Cinayet'' tepkisi

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'siyasi cinayet kaygım var' açıklamasına tepki göstererek, 'Siyaseten iflas eden ana muhalefet liderinin spekülatif ve fütursuz olan böylesine bir açıklamaya sarılması siyasi çaresizliğini ve zihniyetini ortaya koymuştur'' dedi.

AK Parti'den 'Mahalle Bizim, Gençlik Bizim' buluşması

AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları tarafından başlatılan 'Mahalle Bizim, Gençlik Bizim' buluşmasında gençler konuştu.

Putin ve Paşinyan, Dağlık Karabağ’ı görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Rusya'nın başkenti Moskova'da bir araya geldi. Görüşmede Dağlık Karabağ konusunun ele alındığı aktarıldı.

İtalya Başbakanı Draghi: “Afganistan’da yaşanan krizde yetki BM’ye verilmeli”

İtalya Başbakanı Mario Draghi, Afganistan gündemiyle toplanan G20 Olağanüstü Liderler Zirvesi'nin ardından, 'Afganistan'da yaşanan krizde yetki BM'ye verilmeli' ifadelerini kullandı. Avrupa Birliği (AB), zirvede Afgan halkının insani ihtiyaçlarının karşılanması ve Afganistan'a yardım sağlayan ülkelere destek amacıyla 1 milyar euroluk destek paketi taahhüdünde bulundu.

Türk Kızılayı Başkanı Dr. Kerem Kınık Milletimizin her geçen gün Kızılay’a olan güveni artıyor

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, 'Milletimiz her geçen gün Kızılay'a olan güvenini artırıyor. Kızılay'ı her geçen gün daha da büyütüyor' dedi.

AK Parti'nin gönül köprüsü Ergani'de

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın tarafından başlatılan, 16 ilçe ile birlikte 17. ilçede buluşma şeklindeki ilçe ilçe 2023'eprogramına Ergani ilçesi ile devam edildi.

Putin, Merkel ve Macron ile Ukrayna konusunu görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Ukrayna konusunu ele aldı.

Afganistan Dışişleri Bakan Vekili Muttaki:

Afganistan Dışişleri Bakan Vekili Emirhan Muttaki, Katar'ın başkenti Doha'da ABD heyetiyle gerçekleştirilen görüşmeden olumlu sonuçlar almayı beklediğini ifade ederken, Taliban heyetinin yarın Avrupa Birliği (AB) temsilcileri ile görüşeceğini de açıkladı.

Kadın fotoğrafı ile yaptığı paylaşım tepki toplayan CHP’li başkan görevden alındı

İzmir'in Tire ilçesinde geçtiğimiz günlerde yapılacak mermer ocağına tepki olarak sosyal medya hesabından yarı çıplak kadın fotoğrafı paylaşan ve 'Dikkatinizi çektiğime göre' notunu ekleyen CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve ilçe yönetimi görevden alındı. Ayrıca CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından Şenoyar hakkında disiplin dosyası da hazırlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Artık tahammülümüz kalmamıştır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Suriye'den ülkemize yönelik terör saldırılarına kaynağı mahiyetindeki kimi yerler konusunda artık tahammülümüz kalmamıştır. Buralardan kaynaklanan tehditleri ya orada etkin olan güçlerle birlikte ya da kendi imkanlarımızla bertaraf etmekte kararlıyız' dedi.

Koçer'den vergi muafiyeti müjdesi

Gaziantep Milletvekili AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yrd. Nejat Koçer, Plan Bütçe Komisyonunda kabul edilen ve milyonlarca kişiyi ilgilendiren Vergi Usul Kanunu ile bazı kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin Meclis Genel Kurulunda bu hafta görüşüleceğini ifade etti.

Başkan Dağtekin, eğitim programını değerlendirdi

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Ankara gerçekleşen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı ve Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu eğitim programına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BBP Genel Başkanı Destici: “Terör ve şiddete bulaşmadığı sürece her fikir özgürce ifade edilebilir”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 'Terör ve şiddete bulaşmadığı sürece her fikir özgürce ifade edilebilir' dedi.

Tüfenkci: 'Hedefimiz ekonomiyi güçlendirmektir'

AK Parti Malatya Milletvekili ve partinin MKYK üyesi Bülent Tüfenkci, bir ziyarette yaptığı konuşmada, ekonomik göstergeleri düzeltmek istediklerini söyleyerek Hedefimiz ekonomiyi güçlendirmektir dedi.

Çekya Devlet Başkanı Zeman hastaneye kaldırıldı

Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman, Prag'daki Askeri Hastane'ye (UVN) kaldırıldı. Zeman'ın bilincinin kapalı olduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş adamı Ahmet Gür’ün cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gür'ün Marmara Üniversitesi İlahiyat Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Ülkü Ocakları Malatya İl Teşkilatı Tam Kadro Ankara'da

Ülkü Ocakları Malatya İl Teşkilatı, Ankara'da yapılan 'Türk Gençliği Büyük Kurultayı'na tam kadro katılım sağladı.

Eker ve Dinçer, medeniyetin kalbi Battalgazi'yi gezdi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bir takım ziyaretler için Malatya'ya gelen AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı Mehdi Eker ile Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'i Medeniyetin Kalbi Battalgazi'de konuk etti.

Milletvekili Fendoğlu'ndan Baro Başkanı Demez'e hayırlı olsun ziyareti

MHP MYK üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimlerde Malatya Barosu Başkanlığına seçilen Av. Onur Demez'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.