Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

ABD Savunma Bakanı Austin, Gürcistan Başbakanı Garibaşvili ile bir araya geldi

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili ile bir araya geldi.

TBMM Kadına Yönelik Şiddeti İnceleme Komisyonu Gaziantep'te incelemelerde bulundu

TBMM Kadına Yönelik Şiddeti İnceleme ve Araştırma Komisyonu Başkanı Öznur Çalık, komisyonun çalışmalarının sonuna yaklaştığını belirterek, Saha ziyaretlerimizi yapmaktayız. Ankara'da özellikle şiddet mağduru kadınlarımızın maruz kaldığı şiddet sonrası izleyeceği yola istinaden bir tatbikat yaptık. Adliyelerimizde tatbikatlarımız yapıldı. Sonrasında İstanbul'da bu süreci takip ettik. Ve şimdi Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımızın Gaziantep'te yapmış olduğu kadının güçlendirilmesi, istihdamı, eğitimi, sağlığı ve şiddetle mücadele için yapılan çalışmaları yerinde görmek istedik' dedi.

Başkan Kılınç muhtarların gününü kutladı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, başta Adıyaman'daki mahalle ve köy muhtarları olmak üzere tüm muhtarların gününü kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Angola Devlet Başkanı Lourenço baş başa görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaret düzenlediği Angola'da Devlet Başkanı Joao Manuel Gonçalves Lourenço ile ikili görüşme gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yönelik, Bu tamamen önümüzdeki süreçte siyasi ortamı germeye yönelik bir hamledir. Biz, bir kere kesinlikle seçime dönük ve seçime yakın böyle bir düşünceyi kabul etmiyoruz. Cumhurbaşkanımız avukatları aracılığıyla yargıya taşıdı konuyu. Burada CHP Genel Başkanı somut bir takım düşünce ve fikirleri varsa onları kamuoyuyla mutlaka paylaşması gerekir. Sorumlu siyasetçilik bunu gerektirir dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir:

AK Parti Genel Merkezinde basın toplantısı düzenleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Son dönemde söylediği her şey CHP için özüne dönüştür. CHP, sadece bu vesayet dilini değil yalan siyaseti de alışkanlık haline getirdi. Maalesef bu, muhalefet partileri arasında hızla yayılan bir şey haline geldi, koronadan daha hızlı yayılıyor. Nefret dili ve yalan siyasetinin gerçek ve hakikat karşısında tuz-buz olacağını seçimlerde hep beraber göreceğiz dedi.

Aktoprak Mahallesi'nde yeni yollar asfaltlanıyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından Aktoprak Mahallesi'nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda başlatılan kapsamlı asfaltlama çalışması aralıksız devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bu açıklama CHP zihniyetinin vesayet zihniyeti olduğunun açık bir itirafıdır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ilişkin, Bu açıklama CHP zihniyetinin vesayet zihniyeti olduğunun açık bir itirafıdır. Bürokrasiyi seçilmiş hükümete karşı çıkmaya davet etmek vesayet zihniyetinden başka bir şey değildir. Biz CHP'nin özlemini çektiği vesayet düzeninin defterini çoktan dürdük. Bay Kemal'in heves ettiği vesayet günleri geride kaldı. Kılıçdaroğlu'nun bu tehdidi açıkça bir suçtur' dedi.

Belediye Başkanı Kazgan'a hizmet teşekkürü

Malatya'nın Akçadağ İlçesinde kilitli parke taşı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'a vatandaşlar yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Başkan Samanlı’dan Mevlid Kandili Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Mevlid Kandili sebebiyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti'den evlat nöbetindeki ailelere ziyaret

DİYARBAKIR (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret etti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımıyla AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Adsay güven tazeledi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2017'de kurulan Kahta Emlakçılar Derneği'nin 2. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Murat Adsay yeniden seçilerek güven tazeledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Angela Merkel arasında güldüren

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Angela Merkel'in basın toplantısına koalisyon diyaloğu damga vurdu. Almanya Başbakanı Merkel, başkanlık sisteminin ülkesine uygun olmadığını söyleyince Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zaman zaman şikayetlerinizi bana aktardınız ifadelerini kullandı. Diyalog basın toplantısında gülüşmelere neden oldu.

Yol ortasında çocuklarla kurdela kesti

Gazaintep'in kadın belediye Başkanı Fatma Şahin, Karkamış ve Nizip ilçelerni birbirine bağlayan 3 kilometrelik yol, tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından çocuklarle birlikte kestiği kurdela ile hizmete açtı.

Pakistan Büyükelçisi Qazi: “Pakistan’da hem Türkiye hem de Azerbaycan halkına çok derin bir iyi niyet duygusu hakim”

Pakistan Büyükelçisi Muhammad Qazi, DEAŞ konusunda uyarılarda bulunarak, 'Barışı seven ülkeler için bir araya gelmek ve bu tehdide karşı savaşmak, Taliban için de görev olmalıdır fakat bu savaş sadece onlara bırakılamaz' dedi.

Erdoğan ve Merkel, Huber Köşkü balkonundan boğazı izledi

Cumhurbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve Almanya Şansölyesi Angela Merkel, Huber Köşkü balkonunda boğazı izledi ve gazetecileri selamladı.

Başkan Bükte CHP Battalgazi İlçe Başkanı Ayzabar'ı Ziyaret Etti

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Başkan Yardımcısı Çiğdem Şalva İle Birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Elazığ'da yaptıracağı okul için protokol imzalandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ'da deprem sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptıracağı okulun protokol imza törenine katıldı.