Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Güder: 'Aslolan devletimizin ve milletimizin bekasıdır'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine atanan Turgay Şengönül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette gençlerle de bir araya gelen Başkan Güder, gençlere Cumhur İttifakı'nın önemini anlattı.

Adıyaman'a hekim müjdesi

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, Adıyaman'a 20 Hekim atamasının yapılacağını söyledi.

İtalya Başbakanı Draghi: “G20 liderleri küresel ısınmayı 1,5 derecede sınırlamayı taahhüt etti”

İtalya Başbakanı Mario Draghi, iki gün süren G20 Liderler Zirvesi'nde liderlerin iklim değişikliği ile mücadelede anlaşmaya vardığını duyurarak, G20 liderleri küresel ısınmayı 1,5 derecede sınırlamayı taahhüt etti' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan G20 Liderler Zirvesi'nin ardından düzenlediği basın toplantısında, ABD Başkanı ile yaptığı görüşmede ABD'nin Suriye'deki terör örgütlerine yönelik desteğine yönelik üzüntümüzü dile getirdik dedi.

Başkan Güder'den MTBB Alaman'a iade-i ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Türk Talebe Birliği (MTBB) Malatya İl Başkanı Hamza Alaman ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulunarak, öğrencilerle kısa bir söyleşi programı gerçekleştirdi.

Merkel: Dünya Ticaret Örgütü kendini yenilemeli

İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde konuşan Almanya Başbakanı Angela Merkel, önümüzdeki dönemde yoksul ülkelere 175 milyon doz aşı bağışlayacaklarını belirterek, 'Dünya Ticaret Örgütü kendini yenilemeli' dedi.

Bakan Soylu POMEM mülakat sonuçları 2 gün içerisinde açıklanacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Akademisi Başkanlığının polis alımı için gerçekleştirdiği 27. dönem POMEM sözlü mülakat sonuçlarının 2 gün içerisinde açıklanacağını söyledi.

Emine Erdoğan, Roma’da lider eşleriyle tarihi Kolezyum ve Giardino all’İtaliana’yı gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, G-20 Liderler Zirvesi kapsamında geldiği İtalya'nın başkenti Roma'da lider eşleriyle bir araya gelerek, tarihi yapı Kolezyum ve Giardino all'İtaliana adı verilen bahçeyi gezdi.

AK Parti'nin 'Teşkilat Akademisi' başladı

AK Parti Genel Merkezi tarafından Adıyaman'da düzenlenen 'Teşkilat Akademisi' başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Devlet Başkanı Widodo ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi kapsamında Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo ile görüştü.

Bakan Derya Yanık'tan Gaziantep'e övgü ve hizmet vurgusu

Gaziantep (İHA) – Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti Gaziantep Teşkilat Akademisi Eğitim programına katıldı. Bakan Yanık, Gaziantep'in ülke ekonomisine, sosyal hayata ve siyasete önemli katkılarda bulunan bir şehir olduğunu söyledi.

MHP'nin 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programı Diyarbakır'da yapıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, 'Önümüzde 2023 seçimleri var, erken seçim diye bir şey yok. Önümüzdeki seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan Cumhur ittifakının da Milliyetçi Hareket Partisi'nin de cumhurbaşkanı adayıdır' dedi.

Bakan Karaismailoğlu’dan Kilis-Akbez karayolu şantiyesine ziyaret

Bir dizi programlara katılmak için Kilis'e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kilis-Akbez karayolu şantiyesini ziyaret etti.

AK Parti Adana Milletvekili ve Diyarbakır İl Koordinatörü Erdinç, eğitimi değerlendirdi

Partisinin Diyarbakır'daki eğitim programına katılan AK Parti Adana Milletvekili ve Diyarbakır İl Koordinatörü Mehmet Şükrü Erdinç, AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' teması ile düzenlenen teşkilat akademisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gaziantep'te dezavantajlı 100 aileye ev

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde dezavantajlı 100 aileye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın katılımıyla ev tahsisi yapıldı. Kura töreninde konuşan Bakan Yanık, Gaziantep'in her dönem gözbebeği şehirlerden birisi olduğunu ve 18 yılda Gaziantepli ihtiyaç sahiplerine aktarılan sosyal yardım kaynağının 7 milyar TL'nin üzerine çıktığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: 'Bugün CHP, HDP aracılığı ile Kandil'den talimat alır hale gelmiştir'

Malatya AK Parti Genişletilmiş İl Danışma toplantısında konulan Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, mecliste kabul edilen sınırı ötesi tezkeresine hayır diyen CHP'yi eleştirdi. CHP'yi HDP'nin ve PKK'nın maşası olmakla suçlayan Şahin, 'Bugün CHP, HDP aracılığı ile Kandil'den talimat alır hale gelmiştir, yarın doğrudan talimat almaya başlarsa buna da hiç şaşırmayız' dedi.

Başkan Güneş'den Kınama Mesajı

Deva Partisi Malatya il Başkanı Onur Güneş Gazeteci Karaduman’a yapılan çirkin saldırıyı kınama mesajı Yayımladı

Başkan Kaya'dan Kınama Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı M.Ali Kaya Gazeteci Burhan Karaduman'a Yapılan Çirkin Saldırıyla İlgili Kınama Mesajı Yayımladı.

Roma’da G20 Liderler Zirvesi başladı

Dünyanın en büyük ekonomilerinin liderlerini ve uluslararası kuruluşların temsilcilerini bir araya getiren G20 Liderler Zirvesi, İtalya'nın başkenti Roma'da başladı.