MHP İl Bşk. Samanlı' Türk Milleti'nin Tarihi Zaferlerle Doludur'

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Başkan Mesut Samanlı yayınladığı mesajında; “30 Ağustos, yüzyıllardır onuru ve milleti için yaşamış ve asla düşmana boyun eğmemiş atalarımızın, bize bıraktığı mukaddesatı yüksek bir bayramdır. Bu günün anlam ve önemini unutmamalı, unutturmamalıyız.” dedi. Başkan Mesut Samanlı’nın konuya ilişkin açıklamaları şöyle;


TÜRK MİLLETİ’NİN TARİHİ ZAFERLERLE DOLUDUR


“ Yüce Türk milletinin şanlı tarihi büyük zaferlerle doludur. Tarihimizin bilinen en eski dönemlerinden bugüne değin pek çok milletin destanlarına ve yazılı metinlerine konu olan Türk zaferleri, günümüzde de zuhur etmeye devam ediyor. 1071 Malazgirt Zaferi ile ayyuka çıkan zaferler zincirimizin devamında Şanlı Türk Ordusu, Büyük Taarruz’da destansı bir kahramanlık göstermiş ve azın çoğu yendiği bir savaşın galibi olmuştur. 30 Ağustos, yüzyıllardır onuru ve milleti için yaşamış ve asla düşmana boyun eğmemiş atalarımızın, bize bıraktığı mukaddesatı yüksek bir bayramdır. Bu günün anlam ve önemini unutmamalı, unutturmamalıyız.


TÜRK, DURDURULAMAZ

 

            Yaklaşık 99 yıl önceki zaferimizi kutluyoruz. Ne mutlu bizlere ki; yurt tuttuğumuz bu topraklarda, ay yıldızlı sancağımızın gölgesinde yaşamak ile şereflendirildik. Bu uğurda can verdik, kan döktük; ama tek bir karış toprağımızı kimselere vermeyeceğimizi tüm dünyaya gösterdik. Gerek 950 yıl önceki Malazgirt Zaferi’nde gerekse 99 yıl önceki Büyük Taarruz’da Türk’ün yenilmez olduğu gerçeğini tarihe altın harflerle yazdık. Türk, durdurulamaz. Durdurmaya çalışanların akıbeti berbat oldu, olmaya da devam edecek. Bizler, atalarımızın kanını taşıyor ve bu vatan için serden geçiyoruz. Meydanı Türk ve Müslüman düşmanlarına bırakmamızı bekleyenler, mahşer gününe kadar umutsuzca beklemek zorunda kalacaklar.


          Başta Malatyalı hemşehrilerim olmak üzere, yurdun dört bir yanındaki tüm dava arkadaşlarımın Zafer Bayramı kutlu olsun. Yüce Allah, muzafferiyetlerimizi
daim, varlığımızı da sonsuza değin baki kılsın. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi; ‘Azın çoğa galebe çalıp galip gelmesi Türk Zaferler Tarihinin müthiş ve müessir bir hususiyetidir. Zafer, milletindir, millet ise Türk’tür.’ ”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN