Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

GTB başkanlarından 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı kutlama mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

GGC'den 24 Temmuz Basın Bayramı kutlaması

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti, 24 Temmuz Basın Bayramı ve basında sansürün kaldırılışının 114. yıl nedeniyle Atatürk heykeline çelenk bıraktı.

Şahin, Basın Bayramını kutladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan bir mesaj yayımladı.

Oğuzeli Belediye Başkanı Kılıç'tan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, yazılı, görsel ve işitsel yayın kuruluşlarında görev alan tüm basın çalışanlarının bayramını kutladı.

Kayısı Festivali Bütün Hızıyla Devam Ediyor

25’inci Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali 3. gününde de bütün hızıyla devam ediyor.

Kayısı Festivali etkinlikleri coşkuyla devam ediyor

25. Kayısı Festivali birbirinden farlı etkinliklerle Malatya'nın her noktasında kutlanmaya devam ediyor. 21 Temmuz'da başlayıp 24 Temmuz akşamı konser ile sona erecek olan Kayısı Festivali nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

25'inci Kayısı Festivali Fuarına yoğun ilgi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 21-24 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 25. Kayısı Festivali Uluslararası Kültür Sanat etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

GTO başkanlarından Basın Bayramı mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Türk basınından sansürün kaldırılışının 114. yıl dönümü ve '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi:

Basında sansürün kaldırılışının 114. yıl dönümü ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, özgür basının demokratik toplumun en önemli unsurlarından birisi olduğunu belirtti.

Fadıloğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Surların 82 nolu burcu kadın lokali oluyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, restorasyon çalışmalarını tamamladığı 82 nolu burcu kadın lokaline dönüştürecek.

Kayısı Festivali'nde Darende standı ilgi görüyor

25. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali çerçevesinde açılan fuarda yerini alan Darende standı ilgi görüyor.

Yenişehir tiyatro akademisi kuruldu

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi farklı yaş gruplarına ve özel gereksinimli bireylere yönelik olarak Yenişehir Tiyatro Akademisini kurdu.

Belediyenin başvurusuyla yapılan kazılarda Roma Dönemi'ne ait mezarlar bulundu

Yetersiz olan içme suyu deposunu büyütmek için Akıncılar Belde Belediyesinin başvurusu üzerine Adıyaman Müzesi tarafından yapılan kazılarda su deposunun etrafında Roma dönemine ait 3 mezar bulundu.

Malatya'da festival coşkusu

Bu yıl 25'incisi düzenlenen Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kortej yürüyüşü ile başladı. Renkli görüntülere sahne olan festivalin açılışına AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'da katıldı.

Arslantepe'de kazı çalışmaları yeniden başlıyor

UNESCO Dünya Kültürel Kalıcı Mirası Listesi'ne giren Malatya Arslantepe Höyüğü'nde 2022 yılı kazı çalışmalarına başlanıyor. Yapılacak kazının yanı sıra yeni yapılacak karşılama merkezi ile ilgili de çalışmalara başlanılacak.

Yıldırım'dan Malatya Kent Müzesine tam not

25'inci Malatya Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivaline katılmak üzere Malatya'ya gelen son Başbakan, AK Parti Genel Başkan Vekili ve aynı zamanda Türk Devletleri Teşkilatı AK Sakallılar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, Malatya Kent Müzesini gezdi.

Polis Radyosu Malatya'da 'konum attı'

Türkiye Polis Radyosu konum atıyoruz programı ile Malatya'da radyo severlerle buluştu.

İmzalar gastronomi bilimi için atıldı

Gaziantep Gastronomi Akademisi (GAGA) ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi gastronomi alanında eğitim ve bilimsel çalışmaları yapmak için işbirliği protokolü imzaladı.

Toplam 3088 haber.