Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Baro başkanı Demez'den 30 Ağustos mesajı

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez, yayımladığı mesaj ile30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Dicle'de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. x

Baba oğul ata mesleği sahaflığı yaşatmaya çalışıyor

Malatya'da yaşayan Nurhan Keçeli, oğlu Çağrı Keçeli ile birlikte unutulmaya yüz tutmuş ata mesleği sahaflığı yaşatmaya çalışıyor.

Kahta Belediyesi'nin Mahalle Sinema Geceleri etkinliği başladı

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediyesi 'Mahallede Sinema Geceleri' etkinliğine başladı. Gezici Sinema ile ilçe mahallerinde vatandaşlarla buluşuyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı, binlerce sporcuyu buluşturdu

Şehitkamil Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Geleneksel Zafer Kupası Spor Müsabakaları tamamlandı. Organizasyonlarda dereceye giren sporculara ödülleri, ay-yıldızlı coşkunun zirveye ulaştığı törende takdim edildi.

Koordinatör Başkanı Kileci'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı ve TİM Başkan Vekili Ahmet Fikret Kileci, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü için kutlama mesajı yayımladı.

Beylerderesi şehir parkında sinema keyfi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 2022 Yılı Faaliyet Programında yer alan ' Açık Havada Sinema Günleri' etkinlikleri çerçevesinde 'Buz Devri' Sinema Filmine çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Reşat Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramını yayımladığı mesaj ile kutladı

Tahmazoğlu'ndan 30 Ağustos mesajı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

GTB başkanları 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

GGC'den 30 Ağustos mesajı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Fadıloğlu'nun Zafer Bayramı mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama yayımladı.

GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan'dan 30 Ağustos mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, bir mesaj yayımlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Ünverdi'den 30 Ağustos mesajı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, özveri, cesaret ve kahramanca verilen bir mücadelenin ardından kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılına ulaşmanın onur ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Hintli turistler Nemrut Dağı'nda

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Hintli bir grubun başlattığı VIP tur programına dahil edilen Nemrut Dağı, Hindistan'dan gelen ilk grubu ağırladı.

Tarihi Cendere Köprüsü'nde konser

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Kommagene Bienali çerçevesinde düzenlenen Cendere Köprüsü'ndeki konserde, 30 kişilik İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ile Kahtalı Mıçe sahne aldı.

5 bin yıllık Harput Kalesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Urartu Krallığı tarafından kurulan ve tarihe ışık tutan 5 bin yıllık Harput Kalesi'nde, bir yandan arkeolojik kazılar bir yandan da restorasyon çalışmaları sürüyor.

Mehmet Tuğra Gönültaş'ın Muhteşem Sünnet Düğünü

Malatya Büyükşehir Mezarlıklar Müdürü Osman Gönültaş’ın Oğlu Mehmet Tuğra Gönültaş Sünnet Düğünüyle Erkekliğe İlk Adımını Attı.

Takoran Vadisi keşfedilmeyi bekliyor

Batısında Adıyaman ve doğusunda Şanlıurfa'nın bulunduğu Takoran Vadisi (Gerger Kanyonu) muhteşem doğası ve tarihi yapısıyla kendine hayran bırakıyor.

Toplam 3083 haber.