Genel

genel

Genel Haberleri

Kızılay İlk Etap da 100 Kişi İstihdam Edecek

Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret Etti

Başkan Samanlı'dan 10 Ocak Kutlama mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya il başkanı Mesut Samanlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Başkan Apohan’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

BİMYAD Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, Türkiye'de, basın emekçilerinin sosyal ve ekonomik haklarını güvence altına alan 212 Sayılı Basın Yasası'nın 1961'de yürürlüğe girdiği gün olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gazeteci, Hak ve Özgürlüklerin Korunmasında Mihenk Taşıdır

Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet Zafer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Buruk Kutlanıyor

İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir; “İnternet Yasası Çıkarılmadığı Sürece Bugünü Buruk Kutlayacağız”

Başkan Akgün'den 10 Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BBP İl Yönetimi ve Alperenler Ocağı’ndan Diriliş Hareketi’ne Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş, Kadın Kolları Malatya İl Başkanı Gülşen gür ve Alperen Ocakları Malatya Şube Başkanı Yalçın Arıcak, diriliş Hareketi Genel merkezini ziyaret etti.

İGF İnternet Yasası İle Türkiye Rahatlayacak

İGF İnternet Yasası İle Türkiye Rahatlayacak

Ağbaba İnsanlar Cezaevi Değil Adalet İstiyor

Ağbaba İnsanlar Cezaevi Değil Adalet İstiyor

BBP Yönetiminden BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret!

Büyük Birlik Partisi Malatya ve İlçe Başkanlarından oluşan heyet Basın İnternet ve Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezine ziyaret.

İGF Haber Ajansı İGFA Yayın Hayatına Başladı

İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) bünyesinde kurulan İGF Haber Ajansı (İGFA), İGF Reklam Ajansı ve İgfhaber.com yayın hayatına başladı.

Kayısının çekirdeği da şifa deposu

Malatya'nın altın meyvesi olarak kent ekonomisine ciddi katkı sunan kayısının kendisinin yanı sıra çekirdeği de bir o kadar değerli. Yıllardır acı kayısı çekirdeği üzerinde çalışmalar yürüten Doç. Dr. Yunus Önal, birçok ülkede acı kayısı çekirdeğinden elde edilen 'Amigdalin' maddesinin sağlık alanında kullanıldığını ancak Türkiye'de bu konunun halen yeteri düzeyde olmadığını söyledi.

Başkan Altınok:

Keçiören Belediyesi tarafından Yayla Mahallesi'nde Şehit Uzman Çavuş Erol Yanık Parkı'nın açılışı yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok açılış töreninde yaptığı açıklamada, 'Hainlere sahip çıkmak vatana ihanettir' dedi.

15 Temmuz Milli İrade Ocaklarından BİMYAD’a Ziyaret Etti

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Başkanı Alparslan yönetim kurulu üyeleri ve 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan vekili Cemal Hanilçi BİMYAD' Genel Merkezine Ziyaret

Cuma Namazı En Yakın Camide Kılınabilecek

1 Ocak'ta cuma namazı kılınacak mı? Diyanet'ten 'eve en yakın cami' açıklaması!

Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Başar'dan Değerlendirme

Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başar 2020 yılının özellikle çiftçiler yönünden çok zor geçtiğini belirterek " 2021 yılından temennimiz Yeni yılın Çiftçilerin yılı olması " dileklerinde bulundu.

Başkan Apohan’dan Yeni Yıl Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, yeni yıl ile ilgili mesaj yayımladı.

Keskin vakıf taşınmazları için 2021 yılında kira artışı yapılmayacak

Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Vakıflar Genel Müdürlüğünün kiracısı olan esnaflara 2021 yılı için kira artışı yapılmayacağını ve bu durumun esnaflara iletildiğini açıkladı.