Genel

genel

Genel Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi rekorluk halıya dokundu

35 yıldır halıcılık yapan Mustafa Acar, 20 yıllık halı ustası Vahid Rostami ve ekibi, 6 metrekarelik, 6 milyon 328 bin düğüm sayısına sahip, yapımı 8,5 yıl süren, 506 renk ve tonuna sahip, el dokuması ipek halıyı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmek istiyor.

GSS ve Bağkur Borçluları Sağlık Hizmetinden Kesintisiz Faydalanabilmeli

Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, Sağlık hizmetinden faydalanma süresi 2021 yılı sonuna kadar uzatılan GSS ve BAĞ-KUR borçluları hakkında açıklama yaptı.

MHP’den Şehit ve Gazi aileleri Derneğine Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl ve İlçe Teşkilatından UDH Şehit ve Gazi aileleri Genel merkezini Ziyaret Ettiler.

Lodos ve yağmur zor anlar yaşattı

Bursa'da etkili olan lodos ve yağmur, vatandaşlara zor nlar yaşattı. Rüzgrın 80 kilometreye hıza ulaştığı nlarda şemsiyeler ters dönerken, insanlar yürümekte zorlandı.

Fırtına uyarısının ardından Avcılar’da dev dalgalar kıyıyı dövdü

Kent için yapılan şiddetli fırtına uyarıların ardından Avcılar sahilde oluşan dev dalgalar kıyıyı dövdü.

Tgk 22. Başkanlar Kurulu Video Konferansta Buluştu

TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı Başkanlığında saat 14.00’de başlayan ve yaklaşık 3 saat süren Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 22. Başkanlar Kurulu’nda gündeme gelen şu sorunların kamuoyu ile paylaşılması kararlaştırıldı.

Şehit Piyade Er Selim Gedik’in naaşı askeri uçakla Kocaeli’ye getirildi

Hakkari'de, teröristler tarafından döşenen patlayıcının infilak etmesi neticesinde ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen 20 yaşındaki Piyade Er Selim Gedik'in naaşı askeri uçakla Kocaeli'ye getirildi.

Bağcılar’da sokağa çıkma kısıtlaması hiçe sayıldı

Korona virüs önlemleri kapsamında hafta sonları tüm Türkiye'de sokağa çıkma kısıtlaması uygulanırken Bağcılar'da kısıtlama hiçe sayıldı. Bazı vatandaşlar top oynarken kimileri de piknik yaptı o anlar kameraya yansıdı.

İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) 1 Yaşında

İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) 1 Yaşında

Malatya’da Fabrika Çok, Üretim Yok

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Organize Sanayi Bölgelerinde 250’ye yakın Fabrika için yer tahsisi ve bina yapılmasına rağmen bunların ancak 50’sinde üretimin yapıldığını belirterek yaklaşık 25 bin kişinin istihdam edildiğini söyledi.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığından BİMYAD’a Ziyaret

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkan ve Yönetimi yönetim kurulu üyeleri ile Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaret etti...

Azerbaycan askerleri “Kış Tatbikatı” için Kars’ta

Milli Savunma Bakanlığı, Azerbaycan Ordusu askerlerinin 'Kış-2021 Türkiye-Azerbaycan Birleşik Müşterek Tabur Görev Kuvveti Tatbikatı' kapsamında Kars'a geldiğini açıkladı.

Bakan Dönmez, Soma’da ilk doğalgaz abonesinin evini ziyaret etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Manisa'nın Soma ilçesinde doğalgaza abone olan ilk ailenin evine misafir oldu. Dönmez, doğalgaz ateşinde demlenen çay içti.

İnternet basın yasası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştırıldı

TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel, İnternet basın yasası taslağı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştırıldı

DEVA Partisi’nden MGC’ne 10 Ocak Ziyareti

DEVA Partisi Malatya-Battalgazi İlçe Başkanı Göksel Atlı ve Kadın Kolları Başkanı Tuğba Farımaz, Gençlik Kolları Başkanı Yakup Coşkun ve ilçe teşkilatı üyeleri, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.

İYİ Parti Battalgazi Teşkilatı MGC’ni Ziyaret Etti

İYİ Parti Malatya-Battalgazi İlçe Başkanlığı Malatya Gazeteciler Cemiyetine 10 Ocak ziyaretinde bulundu.

İletişim Fakültesinden MGC’ne Ziyaret

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Yatkın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

MTÜ’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Etkinliği

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik Covid_19 tedbirleri kapsamında MTÜ Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

DEVA Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığından BİMYAD'a Ziyaret

Deva Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Av. Göksel Atlı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanı Tuğba Tuğba Farımaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini ziyaret etti.