Genel

genel

Genel Haberleri

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş İslam, şiddet ve terörün kaynağı olamaz

Kazakistan Müslümanları Dini İdaresinin kuruluşunun 30. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Barış ve Manevi Birliği Sağlamadaki Dini Kuruluşların Rolü konulu uluslararası konferansa katılan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 'İslam, şiddet ve terörün kaynağı olamaz' dedi.

Muhabir Fulya Öztürk zorlu hastalık sürecini anlattı

Azerbaycan-Ermenistan arasındaki çatışmayı yakından takip edip, sıcak gelişmeleri yerinden aktaran CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk koronavirüse yakalandı.

Keskin Dünyanın En Kutsal Mesleğini Öğretmenler Üstlenmiştir

Keskin Dünyanın En Kutsal Mesleğini Öğretmenler Üstlenmiştir

KKTC’de hortum paniği

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) görülen hortum büyük paniğe neden oldu.

Korona kısıtlamaları Cuma günü başlıyor

Korona kısıtlamaları Cuma günü başlıyor

İtalya’da son 24 saatte 37 bin 255 yeni vaka

İtalya'da korona virüs salgınında son 24 saatte 37 bin 255 yeni vakanın tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 1 milyon 144 bin 552'ye ulaştı.

Üreten nesil eğitimlere başladı

Üreten bir nesil olmak adına geleceğin teknoloji yıldızlarının yetişeceği Deneyap Teknoloji Atölyesi Malatya Beydağı Gençlik Merkezi'nde eğitimlerine başladı.

İçişleri Bakanlığından Covid-19 tedbirleri kapsamında kalabalık cadde ve sokaklarda sigara yasağı

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge ile korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklar, ihtiyaç duyulan meydanlar ve toplu taşıma gibi araç duraklarında sigara içmenin yasaklandığını duyurdu.

Başkan Apohan’dan 10 Kasım Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Başkanı Selim Apohan ''Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum”

İstanbul’da salgınla mücadele toplantısı

İstanbul'daki Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında, korona virüs salgınıyla mücadeleye ilişkin toplantı düzenlendi.

Bakan Koca’dan hastaneleri ziyaret paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'daki programı kapsamında gerçekleştirdiği bir dizi hastane ziyaretine ilişkin sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Malatya Teknokent'e kadın girişimcilik ödülü

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) yönetiminde ve iştirakinde bulunduğu Malatya Teknokent Pusula Ön Kuluçka Merkezi (ÖKM) kadın girişimcisi Merve Atalay'ın Gıda Atıklarından Biyoplastik Üretimi projesi İnovasyonda Kadın 5. Girişimcilik Kampı'nda en başarılı ilk 5 proje arasına girerek ödül aldı.

Basın İlan Kurumu Tüm İllerde Faaliyet Gösterecek

Basın İlan Kurumu Tüm İllerde Faaliyet Gösterecek

İzmir’de kurtarma çalışmaları 80. saatinde

Merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan depremden en fazla etkilenen Bayraklı ilçesinde arama kurtarma çalışmaları 80. saatinde devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı:

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, İzmir'de meydana gelen depremden etkilenen afetzedelerin barınması için yer sıkıntısının bulunmadığını açıkladı.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın vefatı memleketi Rize’de büyük üzüntüye neden oldu

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın vefatı baba ocağı Rize'de büyük üzüntüye neden oldu. Rize'de hemen herkes ile bir anısı olan Yılmaz için kentin çeşitli yerlerinden toplanan topraklar kabrine bırakılmak üzere İstanbul'a gönderilecek.

Sibirya’dan İstanbul’a direkt uçuşlar başladı

Rusya'da Sibirya Federal bölgesinin başkenti Novosbirsk'ten İstanbul Havalimanı'na Rus havayolu şirketi Azur Air tarafından charter (tarifesiz) uçuşlar başlatıldı. İlk seferle İstanbul'a gelen yolcular, havalimanında çiçeklerle karşılandı.

Başkan Zafer’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit Ve Gazi Yakınları Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Zafer ‘in Mevlid Kandili Mesajı

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer, Peygamber Efendimizin doğum haftası münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.