Genel

genel

Genel Haberleri

30 Ağustos Bu Geleneğin Devamıdır

Uluslar arası Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet zafer, 30 Ağustos Zafer Bayamı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Sarıbaş’dan, Malazgirt Zaferinin 949.yıl dönümü Mesajı

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş Malazgirt Zaferinin 949.yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

TGK 21. Başkanlar Kurulu Video Konferansta Buluştu

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 21. Başkanlar Kurulu Toplantısı, video konferans ortamında gerçekleştirildi.

Ulaştırma Bakanlığı selden zarar gören yolları yeniliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Giresun'da yaşanan yoğun yağışlarda sel suları nedeniyle zarar gören Yağlıdere-Alucra yolu, Ayrım Dereli-Şebinkarahisar yolu, Kovanlık-Aydındere yolu, Tirebolu-Doğankent yolu ile Espiye-Soğukpınar yollarının Karayolları Genel Müdürlüğü ekiplerince yenileme çalışmalarının hızla başlatıldığını açıkladı.

Fransa’da son 24 saatte 4 bin 771 yeni vaka tespit edildi

Fransa'da korona virüs salgınında son 24 saatte 4 bin 771 yeni vaka tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 229 bin 814'e yükseldi.

Dünyaca Ünlü Yazar Merhameti Anlattı

Dünyaca Ünlü Yazar Merhameti Anlattı

Muharrem Ayı İslam da Bir Takvim Başlangıcından Ziyade Ezeli Takdirin Hükmüdür

Uluslararası Diriliş Hareketi Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer Muharem Ayı Mesajı Yayımladı.

Millî Savunma Bakan Yardımcısı Karaosmanoğlu, ABD’nin Libya ve Ankara Büyükelçilerini kabul etti

Millî Savunma Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu, ABD'nin Libya ve Ankara Büyükelçilerini kabul etti.

Evlat nöbeti tutan ailelerden Cemil Bayık’ın öldüğü iddiası değerlendirmesi

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti devam ederken, anne Necibe Çiftçi, Cemil Bayık'ın öldüğü iddialarıyla ilgili konuştu.

MSB’den Doğu Akdeniz açıklaması

Milli Savunma Bakanlığı, 'Türk Silahlı Kuvvetleri, deniz yetki alanlarımızda uluslararası hukuktan kaynaklanan hak, alaka ve menfaatlerimizi koruma azim ve kararlılığı çerçevesinde gerekli tüm tedbirleri almıştır' ifadelerini kullandı.

Şehitlik Mevzuatı Yeniden Düzenlenmeli 

UDH Şehit ve Gazi Aileleri Genel başkanı Mehmet Zafer, "Şehitlik Mevzuatı Aileleri Mağdur Etmeyecek Şekilde Yeniden Düzenlenmeli"

İçişleri Bakanı Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir düğün salonunda gerçekleştirilen denetime katıldı. Düğünde konuşan Soylu, Bu salgın döneminde hem mesafeye, hem maskelere dikkat edilmiş. Örnek bir düğün oldu dedi.

MSB’den tarihi paylaşım

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 1979 yılında Bolu Dağ Komando Tugay Komutanlığının icra ettiği tatbikattan kalan tarihi bir fotoğrafı paylaştı.

Keskin, OYAK’ın Hekimhan Projesi yerli otomobil kadar önemli milli bir projedir

MESOB Başkanı Şevket Keskin, OYAK tarafından Malatya’nın Hekimhan ilçesine kurulacak olan Zenginleştirme ve Peletleme Tesisi’nin milli bir proje olduğunu belirterek, “Hekimhan Zenginleştirme ve Peletleme Tesisi, yeri otomobil, yerli uçak, SİHA’lar kadar önemli ve milli bir projedir.

İstanbul’da bayramın son gününde polislerden trafik denetimi

İstanbul'da trafik polisleri, Kurban Bayramı'nın son gününde trafikte denetim gerçekleştirdi. Helikopterle havadan da destek verilen denetimde, polisler tarafından araç içerisinde bulunan çocuklara kırmızı düdük ve 'hatalı sürücüye kırmızı düdük' projesi ile ilgili bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Başkan Alpaslan'dan Kurban Bayramı Mesajı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Kurban Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Şentürk’ten Kurban Bayramı Mesajı

Karamel Kreş Müdüresi Hilal Şentürk Kurban Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı

Kurban Bayramı yardımlaşma ve dayanışmanın sembolüdür

Uluslar arası Diriliş Harekatı Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer, Kurban Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı

Keskin, Hem trafik kurallarına uyalım, hem de koronavirüs tedbirlerine uyalım

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı nedeniyle tatile çıkacak olan vatandaşlarla sürücüleri uyararak, "Kurban Bayramı'nda kurban olmak istemiyorsanız, trafik kurallarına uyun." uyarısında bulundu.