Genel

genel

Genel Haberleri

Başkan Şerifoğulları'Hedefimiz yaşamı kolaylaştırmak'

Yaptıkları her çalışmada vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hayata geçirilecek ulaşım projeleriyle daha konforlu ve güvenli ulaşım imkanı sağlanacağını söyledi.

Başkan Palancıoğlu ERÜ’yü Tebrik Etti

Dünyanın en saygın üniversite derecelendirme organizasyonlarından birisi olan Shanghai Ranking Consultancy tarafından yayımlanan ARWU (Academic Ranking of World Universities) 2019 Dünya Üniversiteleri Sıralamasına giren Araştırma Üniversitesi olan Erciyes Üniversitesi'ni tebrik etti.

İskele yolu standartlara uygun hale getiriliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Battalgazi Atabey İskele yolunda bir yandan genişletme bir yandan da asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Malatya'da tartı ve kantar denetimi

Malatya'da Kayısı Eylem Planı çerçevesinde kayısı alım satımında kullanılan kantar ve tartıların kontrol ve denetimi yapıldı. Yapılan kontroller sonucu uygun olmadığı tespit edilen 14 tartı ve kantarın bulunduğu işletmelere 9 bin TL para cezası kesildi.

Hekimhan'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde jandarma ekipleri bir adrese yaptığı operasyonda 250 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

MHP heyetinden şehit ve gazi derneğine ziyaret

MHP Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şubesini ziyaret etti.

Elazığ'da İl Afet Koordinasyon toplantısı

Elazığ'da İl Afet Koordinasyon toplantısı yapıldı.

Soluk borusuna kaçan 10 santimlik çivi çıkarıldı

Elazığ'da, hastaneye başvuran 91 yaşındaki Keko Ateş'in nefes borusuna kaçan 10 santimetrelik inşaat çivisi, yapılan operasyonla başarılı bir şekilde çıkarıldı.

Turizm tanıtım anketi başladı

Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürü Çetin Şişman, vatandaşların Malatya turizmine bakış açısını ortaya çıkarmayı hedeflediklerini belirterek 21-26 Ağustos 2019 tarihleri arasında Malatya Turizm Tanıtım Anketinin yapılacağını söyledi.

Azet Bacı barbie bebeğe rakip

Malatya'da girişimci kadınlar tarafından üretilen 'Azet Bacı' isimli oyuncak bebek, Barbie bebeğe rakip olma yolunda ilerliyor.

'2023 Hedeflerinde Sivil Toplumun Rolü' paneli düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi işbirliğinde 2023 Hedeflerinde Sivil Toplumun Rolü konulu panel gerçekleştirildi.

Arınç'tan Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ile ilgili açıklama

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi ile ilgili, 'Evet sistem değişmeyecek ama her şeyde olduğu gibi aksayan, verimsiz olan alanlar mutlaka restore edilecek, bizim inancımız bu' dedi. Arınç ayrıca Cumhurbaşkanlığına bağlanan TBMM'ye ait mekanların da yeniden Milli Saraylara devredileceğini söyledi.

Elazığ Kapalı Çarşısı'nın restorasyon ihalesi yapıldı

Elazığ Belediyesi tarafından kapalı çarşının restorasyon ihalesi yapıldı.

Sultansuyu tayları kupalara doymuyor

Ankara'da gerçekleştirilen Anadolu Tarım İşletmesi Koşusunu, Sultansuyu Tarım İşletmesinde yetişen 'Cevher' adlı tay kazandı.

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Arınç Malatya'da

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç, Malatya Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.

400 bin sazan yavrusu Karakaya Barajı'na bırakıldı

Elazığ'da Karakaya Baraj Gölü'ne 400 bin adet pullu sazan yavrusu bırakıldı.

Başkan Çınar, Tecde Mahallesinde çalışmaları inceledi

Tecde Mahallesindeki yol yenileme ve park çalışmalarını yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Hızla gelişen Tecde mahallemizde ki yaşam standardını daha iyi noktaya ulaştıracak yatırımlarımıza hız kesmeden sürmektedir. Bu bölgemizin her yönden değişimi Yeşilyurt'umuzun marka değeri için önemlidir' dedi.

Başhekim'den Güder'e ziyaret

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile bir araya geldi.

Bakan Yardımcısı Dursun, gözyaşları arasında toprağa verildi

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, memleketi Kocaeli'nin Körfez ilçesinde toprağa verildi. Dursun'u son yolculuğunda yalnız bırakmayan yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Toplam 3738 haber.