Başkan Apohan'dan 10 Kasım Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Başkanı Selim Apohan ''Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum'

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Başkanı Selim Apohan ''Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum”
Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Başkanı Selim Apohan mesajı'nda; Millet olarak, Atatürk’ün bu emanetine sahip çıkarak, Cumhuriyetimizi daha da yükseklere taşımak hepimizin görevidir. Türkiye Cumhuriyeti’ni, hedefi olan muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak adına daha fazla çalışıp, daha fazla üretmeye devam edeceğiz, Atatürk’ün eserleri ile Cumhuriyetimizin bütün değer ve kurumlarına geçmişte olduğu gibi bugün ve bundan sonra da sahip çıkacaktır. Bu düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı..
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN