Genel

genel

Genel Haberleri

Bakan Akar, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları için Hakkari’ye harekat merkezine gitti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları için Hakkari/Yüksekova'daki harekat merkezine gitti.

Başkan Akgün’ün, Joe Biden’ın Sözde Ermeni Soykırımını tanımasına tepki

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 Olaylarını 'Soykırım' Olarak Tanımlaması” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

ABD Başkanı Bıden’e tarih dersi

Atatürk Üniversitesi Türk-Ermeni İlişkileri Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Erol Kürkçüoğlu, Sözde büyük devlet ABD Başkanı Joe Biden, 24 Nisan 1915'teki sözde Ermeni soykırımı iddialarını destekleyerek ve yine sözde 'soykırım' ifadelerini kullanarak tarihi bir sorunu siyasi zemine çekmeye çalışmıştır' dedi.

MSB, TCG Göksu fırkateynine eşlik eden sevimli dostları paylaştı

Milli Savunma Bakanlığı, Kılıç Ali Paşa Orta Seviye Taktik Tatbikatı sırasında TCG Göksu fırkateynine eşlik eden yunusların ve kuşların fotoğraflarını paylaştı.

Ankara’da cuma namazı pandemi şartları altında kılındı

Ankara'da sokağa çıkma kısıtlamasında evlerine en yakın camiye giden vatandaşlar, cuma namazını korona virüs tedbirlerine uygun olarak kıldı.

Başkan Zafer’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

UDH Genel Başkanı Mehmet Zafer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

Keskin Gurur ve coşkuyla kutluyoruz

Keskin’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı şe şeklide; “Esnaf ve sanatkar camiası olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 101. kuruluş yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

23 Nisan Dahil 3 Gün Tam Kapanma Kararı

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine '23 Nisan Sokağa Çıkma Kısıtlaması' konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre 23 Nisan'ın resmi tatil olması dolayısıyla bu hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması 22 Nisan Perşembe saat 19.00'da başlayacak.

Cumhurbaşkanı Atama Kararları Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası bulunan Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına Bilgin atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararlarına göre yeni kurulan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına ise Vedat Bilgin atandı.

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının kurulması karar Resmi Gazetede yayımlandı.

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının kurulması ile kamu personel ilişkilerinin yürütülmesi ilgili karar Resmi Gazetede yayımlandı.

Biden, Floyd’un ailesi ile görüştü

ABD Başkanı Joe Biden, George Floyd'un ailesi ile görüştüğünü belirterek, Floyd davasında kararın doğru olması için dua ettiğini belirterek, kanıtların ezici olduğuna inandığına dikkat çekti.

Azerbaycan Büyükelçisinden BAÜN’e teşekkür

Azerbaycan Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Hazar İbrahim, Balıkesir Üniversitesine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş'a bir teşekkür mektubu gönderdi. Büyükelçi Hazar İbrahim mektubunda, Balıkesir Üniversitesinin Türkiye ile Azerbaycan arasında kardeşlik ilişkilerinin gelişmesinde yaptığı çalışmalara vurguda bulunurken, misafirperverliği ve destekleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. İlter Kuş ile üniversite personeline teşekkür etti.

İnönü Üniversitesi'nin AB projesinden pay alma çabası

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Avrupa Birliği projelerine katılmanın önemine değinerek, 'Ufuk Avrupa ve ERA projeleri, Avrupa Birliği ve Avrupa Birliğine üye olmayı hedefleyen 44 ülkeyi kapsayan, neredeyse 100 milyar euroya yakın bir bütçe sağlayan projedir. İnönü Üniversitesi olarak hedefimiz bu projeden pay almaktır' dedi.

Aktif karbona Covid-19 nedeniyle talep attı

. Malatya İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yunus Önal, Aktif karbona Covid-19 pandemisi nedeniyle talep attığını belirterek, Türkiye'de henüz üretilemeyen aktif karbona yılda yaklaşık 75 milyon dolar para verildiğini bildirdi.

ESKKK Başkanı Ali Evren' Malatyalılar Sizi Unutmadı'

ESKKK Başkanı Ali Evren' Malatyalılar Sizi Unutmadı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli iftarda bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli iftarda bir araya geldi.

Şehitler Bu Vatanın Tapusudur

Uluslararası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet Zafer, şehitler haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Eski Başbakan Yıldırım Akbulut vefat etti

Eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut, tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 86 yaşında vefat etti.