Genel

genel

Genel Haberleri

Keskin’den bayram tatili için trafik uyarısı 

TESK Yönetim Kurul Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı tatili nedeniyle sürücülerin ve vatandaşların trafik kurallarına uymalarını isteyerek, “Acele edip sürat yapmak ile trafik kurullarına uyma arasında en fazla 20-30 dakika oynar. Yarım saat için ailenizin, kendinizin ve başkalarının canını tehlikeye atmayın” dedi.

Keskin, vatandaşı esnafa alışverişe, esnafı da aşı olmaya davet etti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı öncesinde il merkezindeki esnafları ziyaret ederek, vatandaşları Kurban Bayramı alışverişlerini esnaflardan yapmaya, esnafları da Covid-19 aşısı olmaya davet etti.

Başkan Şahin kurban kesim ve satış yerlerini ziyaret etti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kurban Bayramı öncesi kent merkezinde hazırlanan kurban kesim ve satış yerlerini ziyaret etti. Ziyarette ekibi ile beraber Başkan Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ilaçlama, temizlik ve denetim çalışmaları hakkında incelemede bulundu, vatandaşların her zaman hizmetinde ve emrinde olduklarını söyledi.

Gaziantep'te 15 Temmuz şehitleri anıldı

Gaziantep'te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri şehitlik ziyaretiyle başladı. Şehitlerin kabirlerine karanfil bırakan protokol üyeleri, şehit ve gazi ailelerine başsağlığı diledi.

Başkan Söylemez 15 Temmuz Özgürlük Ve Bağımsızlık Bildirisidir

15 Temmuz “işgal” girişiminin üzerinden tam beş yıl geçti. O gecenin adil şahitleri olarak bugünden geriye baktığımızda eğer o gece aziz millet gövdesini siper edip darbeyi engellememiş olsaydı ülkemizin dolayısıyla bu ülkenin yerlilerinin başına neler gelebileceğini daha net bir şekilde görebiliyoruz artık.

Kahta Kapalı Hayvan Pazarı hizmete açıldı

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediyesi tarafından Cami Mahallesinde inşa edilen Kapalı Hayvan Pazarı Kurban Bayramı öncesi hizmete girdi.

Esnaf Camiasından Sağlık Müdürüne Pandemi Teşekkürü Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Oda başkanları ile birlikte Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli’yi ziyaret ederek, pandemi sürecindeki çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Malatya Çiftçisinin Zirai Kredi Borçları Ertelenmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret etti.

15 Temmuz mücadelemizin zirvesi, şanlı milletin zaferidir

Malatya Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim...

Başkan Mehmet Çatan, güven tazeledi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında Başkan Mehmet Çatan güven tazeledi.

Başkan Zeynal Aydın, güven tazeledi

Adıyaman Kahta ilçesinde, Öz Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında Başkan Zeynal Aydın güven tazeledi.

15 Temmuz ,Milletimizin İhanet Çetelerine Karşı Kazandığı Bir Zaferdir

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer 15 Temmuz’un milletimizin içimizde barınan ihanet çetelerine karşı elde ettiği tarihi bir zaferdir diyerek bir mesaj yayımladı.

Keskin, Ülkesine, bayrağına, ezanına, demokrasisine sahip çıkan başka millet yoktur

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Ölümüne meydanlara inerek ülkesine, bayrağına, ezanına, demokrasisine sahip çıkan başka millet yoktur

GGC yeni yönetimini seçti

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nin (GGC) 22'nci olağan kongresi yapıldı. Yönetim Kurulunda İhlas Haber Ajansı Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu'nun da olduğu GGC başkanlığına Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) muhabiri Mehmet Mücahit Ceylan seçildi.

Keskin Yeni Sanayi Sitesinde Mesleki Eğitim Merkezi’de planlanacak

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin,Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Remzi Sevim ve beraberindeki okul yöneticileri ile görüştü.

Pandemide sıkılan kadınlar matinede kurtlarını döktü

Dünyayı kasıp kavuran korona virüs nedeniyle yaklaşık 1.5 yıldır evlere mahkum olan kadınlar, düzenlenen korona virüse veda matinesinde kurtlarını döktü. Pandemi nedeniyle aylardır evlerinde sıkılan, bunalan kadınlardan bazıları kucağında çocuğuyla halay çekerek, kimi ise ayağındaki ayakkabıyı çıkararak, stres attı.

Diriliş Hareketi Siirt Şubesi Faaliyete Başladı

Uluslararası Diriliş Hareketi Siirt Şubesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek faaliyetlerine resmen başladı.

Şanlıurfa ve Mardin'de Dicle Elektrik ekiplerine saldırı

Şanlıurfa ve Mardin'de tüm uyarılara rağmen borcunu ödemediği halde elektrik kesintilerine direnç gösteren gruplar, görevlerini yapmak isteyen Dicle Elektrik çalışanlarını silahla tehdit ederek ağır saldırılarda bulundu.

Kaplumbağa yol ortasına yumurtladı

Adıyaman'da, araçların geçtiği yol ortasına çok sayıda yumurta bırakan kaplumbağa, yardımsever vatandaşlar tarafından alınarak güvenli alana bırakıldı.

Toplam 3812 haber.