Genel

genel

Genel Haberleri

Keskin Esnafımız Devletin malı beytül yetim hakkıdır diye hareket etmiştir

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Türk esnaf ve sanatkarı Ahilik kültüründen geliyor.

Bitlis’te askeri helikopter düştü: 9 şehit, 4 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait Cougar tipi bir helikopterin düşmesi sonucu 9 askerin şehit 4 askerin ise yaralandığını açıkladı.

Doğru Parti Malatya'da Teşkilatlarını Kuruyor

Genel Başkanlığını Rıfat Serdaroğlu'nun yaptığı Doğru Parti Malatya İl ve ilçe teşkilatlarını oluşturuyor. Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın Battalgazi, Yeşilyurt ve Pütürge ilçelerinde teşkilatlarını kurduklarını açıkladı.

Başkan Tomaç Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Geçtiğimz ay 15 Temmuz milli irade ocakları Elazığ il başkanlığında yapılan Bayrak değişimi sonucunda Elazığ il başkanına atanan Tekin TOMAÇ çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Keskin lokantacı esnafını ziyaret etti

MESOB Başkanı Şevket Keskin, normalleşme süreci nedeniyle yüzde 50 kapasite ile aylar sonra hizmet vermeye başlayan lokantaları ilk iş günlerinde ziyaret ederek, mutlaka kurallara uymaları konusunda uyardı.

Bakan Akar ve TSK komuta kademesi Havelsan’da incelemelerde bulundu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi ile Havelsan'da incelemelerde bulundu.

İnönü'de, batarya geliştirme çalışmaları

Malatya İnönü Üniversitesi'nde, batarya (pil) geliştirme çalışmaları yapılıyor.

İnternet Yasası Meclis Gündemine Girdi

İnternet Yasası Meclis Gündemine Girdi

Bakan Karaismailoğlu, BTK’da gençlerle bir araya geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, internet erişimi, fiber altyapı, internet servis sağlayıcıları, sosyal medya ve fiber altyapı konularında gençlerin görüşlerini dinleyerek sorularını aldı. Bakan Karaismailoğlu, kurumlar nezdinde yapılan çalışmaları ve hayata geçirilmesi planlanan projeleri gençlerle paylaştı.

Keskin Ahilik Kültürüne Sahip Çıkan Cumhurbaşkanımıza Teşekkür Ediyoruz

TESK yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2021 yılı “Ahi Evran Yılı” olarak ilan edilmiştir.

Şehit mezarlarına Yapılan Saldırıya Kınama 

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Gençlik Kolları Genel başkanı Serkan Can Özbey ve Malatya il başkanı Serkan Aybar, yapılan bu alçakça saldırıyı kınadılar.

15 Temmuz Şehitleri Unutulmasın

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Malatya İl Başkanı Serkan Aybar, Adana'da iki şehidin de bulunduğu mezarların tahrip edildiğini belirterek "15 Temmuz Şehitlerimiz asla unutulmamalıdır" dedi.

Kadına şiddet dünyanın derdi

Elon Musk'ın annesi Maye Musk, hayatının bir döneminin zorluklar içinde geçtiğini, çocuklarını güç şartlarda büyüttüğünü söyledi. Eşinden şiddet gördüğünü anlatan Musk, 'Şiddet gördüğümde utanıyordum, vücudumdaki morlukları kapatmak zorunda kaldığım için utanç duyuyordum' dedi.

İnönü Üniversitesi projesine destek

Malatya İnönü Üniversitesi tarafından hazırlanan 'Kendiliğinden Yerleşen Hibrit (Karma) Lif Takviyeli Betondan Bir Döküm Tekniği İle Üretilen V Şekilli Betonarme Katlanmış Plak Elemanların Kalınlığı Üzerinde Lif Hibridizasyonunun Etkisinin Araştırılması başlıklı proje, destek alma hakkı elde etti.

Sanatçı Toygun Ateş Vefat Etti

Sanatçı Toygun Ateş Vefat Etti

Pandemi sürecinde teknolojiye ilgi arttı

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Emin Babacan, teknolojinin Covid-19 pandemi salgını ile tüm insanlığı ilgilendirecek bir düzeye ulaştığını belirtti.

Başkan Evren" Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun"

Başkan Evren" Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun"

Elektrikli araçlar için büyük proje

Türkiye'de ilk kez İnönü Üniversitesi Malatya OSB Meslek Yüksekokulunda uygulanan elektrikli araç çalışması için 'Elektrikli Araçlar ve Kaynak Teknolojileri Sanal Simülasyon Laboratuvarı' adlı proje törenle imzalandı.

Teoman Mutlu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teoman Mutlu Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti