Başkan Kaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Selim APOHAN

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Başkan Kaya Mesajında, basın mensuplarının demokratik bir toplumun en başta gelen haklarından olan doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğünü sağlayarak önemli bir görevi icra ettiklerini belirten Başkan Kaya, kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş tarafsız ve özgür basının demokratik, şeffaf ve gelişmiş devletlerin en önemli güçlerinden biri olduğunu vurguladı.

Başkan Kaya, “Gazeteciler, günün her saatinde haber peşinde koşarak kimi zaman zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken diğer taraftan da vatandaşımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir. Ülkemiz ve şehrimizdeki gelişmeleri kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan, köprü görevi üstlenen basın mensuplarımızın, yapmış oldukları haber, yorum ve görüşleri; bizlere çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır.
Bu vesilelerle gece-gündüz, her türlü zor şartlarda, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak halkın haber alma özgürlüğünde önemli bir görevi yerine getiren başta şehrimizdeki gazetecilerimiz olmak üzere değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor ve aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve başarılı günler diliyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarını da rahmetle anıyorum. İfadelerini kullandı.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN