Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Güder, AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Mahalle Başkanlarıyla buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hayata geçirilen hizmet ve yatırımları yerinde inceleyen AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Mahalle Başkanlarıyla çay sohbeti gerçekleştirdi.

DTSO Başkan adayı Karagöz'den mevcut yönetimin erken seçim kararına tepki

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) başkan adayı iş adamı Musa Karagöz, geçtiğimiz günlerde 2 Ekim'de yapılacak seçime 'Mavi liste' ile gireceklerini açıklarken, DTSO'nun açıkladığı seçim tarihinin erken olmasına tepki gösterdi.

ATSO-Hollanda arasında ticari işbirliği

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Hollanda Büyükelçiliği ve Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) iş birliğinde Antalya'ya gelen yumuşak meyve ticareti yapan Hollandalı firmalar şehirde temaslarda bulundu.

Başkan Gürkan, Erecek Mahallesinde incelemelerde bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yazıhan İlçesi Erecek Mahallesinde yapılan hizmet ve yatırımları yerinde inceleyerek, hizmetleri ilçelere ulaştıran personellerle bir araya geldi.

Malatya tarımının sorunları ve çözüm önerileri mercek altına alındı

Malatya'da tarım paydaşları toplantısında, tarımın sorunları ve çözüm önerileri mercek altına alındı.

Elazığ'da şeker pancarı alım kampanyası başladı

Elazığ'da şeker pancarı alım ve işleme kampanyası açılış töreni düzenlendi.

AFAD Başkanı Sezer Malatya'da

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Vali Yunus Sezer ve beraberindeki heyet, Malatya'da-Afet Barınma Sistemleri Üretim Merkezi'nde inceleme yaptı.

Domatesin fiyatı arttı, salça yapan azaldı

Tokat'ta domates fiyatlarının artması nedeniyle elde salça yapımının azaldığı belirtildi.

Elazığ'da 20 bin dönümlük alanda badem hasadı başladı

Elazığ'da kent genelinde toplamda 20 bin dönüm alan üzerinde ekili olan badem hasadına başlandı.

22 meslek kursunda eğitim gören 1300 gencin 200'ü istihdam edildi

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Başvur, Eğitim Al, İş Kapısını Aralayalım sloganıyla başlatılan Yenişehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim (YESMEK) projesi çerçevesinde düzenlediği kurslardan mezun olan kursiyerlerin işe yerleştirilmelerini YESMEK İstihdam Lansman Toplantısı ile kutladı.

İGA İstanbul Havalimanı, IATA’nın bölgesel eğitim ortağı oldu

İGA İstanbul Havalimanı, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) ile 'Bölgesel Eğitim Ortaklığı' anlaşması imzaladı. Bu çerçevede IATA'nın bölgesel olarak belirlediği eğitimler hem İGA çalışanlarına hem de başvuran diğer ülkelerden kursiyerlere verilebilecek.

Pancar Alım Fiyatı 2,5 Lira Olmalı

Malatya ilçe ziraat odaları Malatya gazeteciler cemiyetinde bir araya gelerek, pancar, kayısı ve elma üreticilerinin sorun ve sıkıntılarını gündeme taşıdı.

Bakan Ersoy, Gaziantep Peynir Müzesi'nin açılışını yaptı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kentteki gastronomi mirasını geleceğe taşımak ve uluslararası arenada tanıtmak için yapılan Udma Peynir Müzesi'nin açılışına katıldı. Bakan Ersoy, açılış sonrası esnaf ziyareti yaparak bakır dövdü.

Ökkaş Fakçı, Şehitkamil Ziraat Odası Başkan adaylığını açıkladı

Gaziantep'te Ökkaş Fakçı, Şehitkamil Ziraat Odası Başkan adaylığını açıkladı.

MTSO Başkan adayı Baştürk, İnönü Üniversitesi ve Teknokent'i ziyaret etti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Akif Baştürk, Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılından dolayı başarılar diledi.

TOKİ'nin dev sosyal konut projesi sektör temsilcileri ve vatandaşları heyecanlandırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını geçtiğimiz günlerde kamuoyuyla paylaştı. Dar gelirli aileler için TOKİ, tek seferde 250 bin konut inşa edecek. Sektör temsilcileri, inşa edilecek olan konutların inşaat sektörüne nasıl bir etki oluşturacağına dair değerlendirmede bulunurken, vatandaşlar ise bu projeden dolayı heyecanlandıklarını söyledi.

GSO ve Khatlon TSO arasında iş birliği protokolü imzalandı

Tacikistan Cumhuriyeti Khatlon Bölgesi Başkanı Qurbon Hakımzoda, Ankara Büyükelçisi Ashrafjon Gulov, Khatlon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Farhod Rasulzoda ile beraberindeki heyet Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret etti.

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanından bankalara tepki

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde toplam 14 bin 502 Sağlık personelini dahil eden banka maaş promosyon ihalesinde bankaların vermiş oldukları tekliflere tepki geldi.

GTO'da tacikistan iş dünyası ile önemli buluşma

GTO'DA TACİKİSTAN İŞ DÜNYASI İLE ÖNEMLİ BULUŞMA

Toplam 4927 haber.