Eğitim

Eğitim Haberleri

Kızının okuması için birlikte üniversite sınavına girmişti, şimdi 3. üniversitesini bitirmeye çalışıyor

Elazığ'da yaşayan kaporta ustası Zülfü Kantarcıoğlu (42), 2018 yılında kızıyla birlikte girdiği üniversite sınavını kazandıktan sonra okumanın yaşı olmadığını anlayan Kantarcıoğlu, kazandığı sınavla 3. üniversitesini okumaya başladı.

SANKO Üniversitesi Oğuzeli'nde kariyer günü düzenliyor

SANKO Üniversitesi akademisyenleri 'Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde' konulu kariyer günü ile Oğuzeli'nde eğitimciler ve üniversiteye hazırlanan öğrencilerle bir araya geliyor.

İcra yolu ile çocuk teslim uygulaması son buluyor

Çocuk teslimi ve çocukla kişisel ilişki kurulması işlemlerinin İcra Müdürlükleri tarafından yerine getirilmesine ilişkin uygulama yerine bu işlemlerin Adalet Bakanlığınca kurulan Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlükleri tarafından yerine getirilmesine yönelik uygulama, 4 Nisan 2022 Pazartesi günü aralarında Elazığ'ın olduğu 11 il merkezinde başlıyor.

Üniversitenin bilimsel kalkınmaya katkı sunayor

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, üniversitenin kuruluş yıldönümünü nedeniyle yaptığı değerlendirmede, ''Üniversitemiz, şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin sosyal, kültürel, ekonomik ve sanatsal gelişimi ile bilimsel kalkınmasına katkı sunma misyonunu başarıyla yerine getirmektedir' dedi.

Özel gereksinimli bireyler Kur'an'a geçmenin sevincini yaşadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı Aktif Yaşam Merkezi'nde eğitim gören özel gereksinimli bireyler, Kur'an-ı Kerim'e geçti.

Diyarbakır'da görme engelli öğrenciler e-Twinning projesi ile engelleri ortadan kaldırıyor

Diyarbakır Ali İhsan Arslan Görme Engelliler İlkokulu öğrencileri, Avusturya tarafından desteklenen e-Twinning projesi çerçevesinde birçok kültürel ve sanatsal faaliyetler yaparak akranlarına taş çıkartıyorlar.

Rektör Kızılay: '2021 yılının Üniversitesi olmak gurur verici'

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay yılın üniversitesi seçilmelerini değerlendirerek, '2021 Yılının Üniversitesi Olmak Gurur Verici' dedi.

Elazığ'da öğrencilere SİBERAY tanıtıldı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilere SİBERAY çalışması tanıtıldı.

'Bilinçli Toplum Duyarlı Elazığ' Projesi devam ediyor

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Bilinçli Toplum Duyarlı Elazığ Projesi eğitimleri devam ediyor.

Malatya'da Otizm Farkındalık Günü kutlandı

Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü ve Malatya Otizm Derneği tarafında Farkındalık programı düzenlendi.

Öğrencilere özel imsakiye ve Kur'an-ı Kerim hediye edildi

TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Ortaokulu'nda her öğrenciye fotoğraflarının olduğu imsakiye ve Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Ankara'dan depremi yaşayan Elazığ'a okul desteği

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Elazığ'da yaptıracağı okul için protokol imzalandı.

SANKO Üniversitesi Avrupa'dan gelen ilk öğrenciyi konuk etti

Uluslararası seçkin üniversitelerle iş birliği bulunan SANKO Üniversitesi, Erasmus+ Staj Hareketliliği Programı çerçevesinde Sırbistan'dan gelen ilk öğrenciyi konuk etti

Yazıhan'da öğrenciler eTwinning projesiyle satranç öğreniyor

Malatya'nın Yazıhan ilçesindeki öğrenciler ' Adım Adım Satranç Öğreniyorum' adlı etwinning projesi ile satranç sevdirilip öğretilmeye çalışılıyor.

Başkan Fadıloğlu proje yarışmasında birinci olan öğrencileri tebrik etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması'nda, '3G Müzesi' adlı çalışmalarıyla tarih alanında birinci olan Bilim Şehitkamil öğrencilerini tebrik ederek, Türkiye finallerinde başarı diledi.

SANKO Üniversitesi akademisyenleri Yavuzeli ve Araban'da

SANKO Üniversitesi akademisyenleri Gaziantep'in Yavuzeli ve Araban İlçelerinde düzenlenen iki ayrı etkinlikte üniversite adayları ve eğitimcilerle bir araya geldi.

Eğitimci ve öğrenciler Bükreş Milli Eğitim Ateşesi Özkan ile bir araya geldi

Adıyaman'ın da içinde bulunduğu 6 ilden eğitimci ve öğrenciler Romanya'nın Bükreş Milli Eğitim Ateşesi Seyfi Özkan ile bir araya geldi.

GAÜN öğrencilerinden Kentsel Sürdürülebilirlik paneli

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından, Erasmus Plus KA347 Gençlik Projeleri çerçevesinde kabul edilen ''Kentimin Sürdürülebilirliğinde Söz Sahibiyim'' projesi çerçevesinde hazırlanan Gençler Karar Alıcılarla Buluşuyor: Kentsel Sürdürülebilirlik Paneli gerçekleşti.

Arguvan'da öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek için çaba

Malatya'nın Arguvan İlçesi'nde öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek amacıyla münazara turnuvası finali yapıldı.

Toplam 3464 haber.