Eğitim

Eğitim Haberleri

GKV Anaokulunda 23 Nisan şenliği

Kuruluşunun 59.yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan GKV Özel Okulları bahçesini bu kez de 23 Nisan coşkusu sardı. Minik anaokulu öğrencileri 23 Nisan Şenliğinde gönüllerince eğlenirken sahneledikleri farklı ülkelere ait halk danslarıyla dünya kültürlerini gözler önüne serdiler.

Rektör Kızılay'a Azerbaycan'dan özel devlet ödülü

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesinin 100. yıl dönümü nedeniyle özel devlet ödülü olarak verilen Azerbaycan Cumhuriyeti Jübile Madalyasına layık görüldü. Azerbaycan Üniversiteleriyle İnönü Üniversitesi arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yönelik katkılarından dolayı Azerbaycan Cumhuriyeti Bakanı Emin Mrullayev'ın teklifiyle ödüle layık görülen Rektör Kızılay'a ödül, Bakü'de düzenlenen törenle Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Babanlı tarafından takdim edildi.

Kulp'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkileyen Covid-19 salgını nedeniyle düzenlenemeyen 23 Nisan kutlamaları 2 yıl aradan sonra tüm Türkiye'de olduğu gibi Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Diyarbakır'da yunus timlerinde görev alacak 19 polise sertifika verildi

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev alacak olan ve eğitimlerini tamamlayan motosikletli yunus polislerinin sertifika törenine katılan Vali Münir Karaloğlu, organize suç çeteleri mücadele vurgusu yaptı. Vali Karaloğlu, 'Diyarbakır'da hiç kimse, oluşturduğu çetelerle vatandaşın malını mülküne çökerek canına zarar vererek bir eylem yapamayacak. Onların biz karşısında olacağız. Devlet olarak, güvenlik birimlerimiz, kolluk birimlerimiz olarak karşılarında olacağız 'dedi.

Bülbüloğlu'ndan 23 Nisan Çocuk Bayramı mesajı

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

GAÜN ile Eğitim-Bir-Sen arasında eğitim protokolü

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Eğitim-Bir-Sen Gaziantep Şubesi arasında eğitim alanıyla ilgili iş birliği protokolü imzalandı.

Hacı Kasım Altunkaya İlkokulu eğitime açıldı

Gaziantep'te, hayırsever Altunkaya ailesi tarafından yaptırılan Hacı Kasım Altunkaya İlkokulu'nun resmi açılışı yapılan kurdele kesimiyle gerçekleştirildi.

Öğrenciler sanal ortamda sınırları aşıyor

Malatya'nın Darende ilçesindeki öğrenciler E-Twinning projesi ile dünyaya açılıyor. Öğrenciler proje çalışması ile yabancı dili ve teknolojiyi etkin bir şekilde kullanırken aynı zamanda yeni kültürleri tanıyor.

Minikler 23 Nisan'ı coşkuyla kutladı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kreş ve Anaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hazırladıkları gösterilerle kutladı. Etkinlikler çerçevesinde dans edip şarkılar söyleyen öğrenciler palyaço gösterisiyle doyasıya eğlendi.

Elazığ'da 'Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı' düzenlendi

Elazığ'da İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından 'Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı' düzenlendi.

Gençlere yönelik düzenlenen yarışmalarda ödüller sahibini buldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen 5 yarışmanın kazananları belli oldu.

Eline aldığı tornavida ile örnek oldu

Malatya'nın yeni İl Milli Eğitim Müdiresi Hatice Özdemir, meslek liselerini ziyaretinde eline aldığı tornavida ile öğrencilere örnek oldu

FÜ akredite edilen 9 üniversiteden biri oldu

Fırat Üniversitesi (FÜ), 2022 yılında Avrupa Birliği KA130 Projeleri çerçevesinde akredite edilmeye hak kazanan 9 üniversiteden biri oldu.

Yeşilyurt'ta ''Bir bilenle bilge nesil'' projesi hayata geçirildi

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde ''Bir bilenle bilge nesil' projesi ile 15 okuldan 400 öğrenciye belirlenen 3'er kitabın dağıtımına başlandı. Okudukları kitaplarla ilgili kompozisyon hazırlayacak öğrencilerden dereceye girenler ödüllendirilecek.

Elazığ'da Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyon Toplantısı yapıldı

Elazığ'da 2022 yılı 1. Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyon Toplantısı yapıldı.

Gaziantep'te öğrenciler için codecamp etkinliği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Eğitmen Çağdaş Kaya'nın eşliğinde Deneyap Atölyesi öğrencilerine yönelik iftar sonrası başlayıp sahura kadar süren codecamp etkinliği düzenlendi.

Elazığ'da minik öğrenciler ahşap boyama etkinliğinde

Elazığ Halk Eğitim Merkezinde görev yapan usta öğreticiler ana sınıfına giden öğrencilerle bir araya gelerek ahşap boyama etkinliği düzenledi.

İpek Yolunda çiftçilere uygulamalı eğitim verilecek

İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, bünyesinde yetiştirdiği 3 milyon tıbbi ve aromatik bitki fidesini uygulamalı bir biçimde çiftçilere göstererek ücretsiz olarak dağıtacak.

Üniversite öğrencilerinin yamaç paraşütü heyecanı

Malatya'da gerçekleştirilen yamaç paraşütü kursuna katılan 14 öğrenci, gerçekleştirilen etkinlikte uçuş yapmanın heyecanını yaşadı.

Toplam 3459 haber.